Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Hayırlısını diliyorum ama tabi gonlumuz olmayani istiyir bu sefer. 8 olduk biz ufak daha. Kizimda 11+6 da ogrendik ama bunda ne olur gorucez.
Baya erken ben 16 da ogrencektim en erken.burda hollandada ama bizimni cadi 17 de gösteri 18 galiba
Bu bebiside yaoacanmi oda kizinda nezaman basladin neler yaotin bilgi verirmisin cnm

selam kızlar bende okudum formu.

ben ovulasyon tetsi ile takip ettim 2-3 ocakta koyu çıktı yumurtladım

bugün ovulasyon testi yapsam gebelik öğrenebilir miyim ?

Ovulation testten pek cikmaz erkrn gebelik testi alsan yani bende ovulation hic gebelik göstermedi
erken gebelik testide aldım canım bekliyorum. Erken gebelik ne zaman gösterir ? Ben ovulasyon testi ile bu ay 2 Ocak-3 Ocak yumurtlama dönemimi yakaladım. Ve değerlendirdik. şimdi adetime 9-10 gün var. Ne zaman yapmalıyım erken gebelik ? 5 gün kala yapsam çıkar mı ?

5 gün ama 3 gün kala yap daha garanti erken gebelik testini yani
Ben digital vardi evde cleablue 13 gun gectu adetimi ama duzensiz dide aldisetmedim test yaoayim dedim irda bile yani koyuydu ama cook degil beklederim

5 gün ama 3 gün kala yap daha garanti erken gebelik testini yani
Ben digital vardi evde cleablue 13 gun gectu adetimi ama duzensiz dide aldisetmedim test yaoayim dedim irda bile yani koyuydu ama cook degil beklederim
tamam canım çok teşekkür ederim. Benim yumurtlama dönemimden 6-7 gün geçti ve ilk defa bu ay daha farklı hissediyorum 1-2 gündür beyaz bazende sarı akıntım oluyor ara ara bazen sanki hastalanıcakmışım gibi kasık ağrım oluyor geçiyor. bir de 1-2 defa iğne batması gibi oldu kasıklarıma geçti. bu kadar erken başlar mı belirtiler bilmiyorum ama 1 hafta sonra adet dönemim inşallah hamileyimdir :)

Ins cnm.Allah herkese versin senin ilkmi yasin kac oeki

Kızlar merhaba nasılsınız? Benim bundan iki gün önce yumurta beyazı akıntım oldu hala da oluyor. Ovülasyon testi yaptım ama silik çıktı acaba ben erken mi yumurtladım? Var mı daha önce böyle bir durumla karşılaşan?

canım ovulasyon testlerinde yumurtlamadna önce silik çıkıyor ve yumurtlama günü koyu çıkıyor yumurta çatladıktan sonra yine silikleşiyor. sen akıntının geldiği gün yapmadın mı ? eğer yağmadıysan şuan yumurtan çatlamış olabilir ondan silikleşmiş olabilir

Evet canım ben normalde daha geç yumurtladığım için akıntıyı görünce test yaptım. Yani erken yumurtlamış ve tam da silikleştiği zamanı yakalamış olabilirim. Yine de yapmaya devam edicem emin olamıyorum çünkü

Kızlar ovulasyon testi kullandım bu ay. 5 gün geçiyor üstünden çift çizgiyi göreli. Değerlendirdik çok şükür bakalım inşallah Rabbim verir,,, yalnız bişey sorucam... bel ağrım var şiddetli. Sizce neden? beş gün oldu yumurtlayalı.

Hayırlısını diliyorum ama tabi gonlumuz olmayani istiyir bu sefer. 8 olduk biz ufak daha. Kizimda 11+6 da ogrendik ama bunda ne olur gorucez.
Ayyy ayyy masallah subhanallah.Bebis geliyor demek miray abla oluyor Rabbim tamamini erdirsin cok sevindim ya.K.k ya uye oldugumda ilk bu topikteydim. Kimler geldi gecti ben demirbasim artik belli darisi isteyen herkese insallah

Ayyy ayyy masallah subhanallah.Bebis geliyor demek miray abla oluyor Rabbim tamamini erdirsin cok sevindim ya.K.k ya uye oldugumda ilk bu topikteydim. Kimler geldi gecti ben demirbasim artik belli darisi isteyen herkese insallah
Dukkan kapanmadan bi tane daha araya sıkıştıralim dedik :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah kimseyi evlatla sinamasin canim. Darısı basiniza tez vakitte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…