- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.161
Evet xok baska simdikten sevdirio kendiniİnşaallah kuzum kız evlat başka bencede, Allah sağlık sıhhat nasip etsin
Sabirsiz61 sen yine kizmi istion senin kac oldu bellu olur az kaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet xok baska simdikten sevdirio kendiniİnşaallah kuzum kız evlat başka bencede, Allah sağlık sıhhat nasip etsin
Hayırlısını diliyorum ama tabi gonlumuz olmayani istiyir bu sefer. 8 olduk biz ufak daha. Kizimda 11+6 da ogrendik ama bunda ne olur gorucez.Evet xok baska simdikten sevdirio kendini
Sabirsiz61 sen yine kizmi istion senin kac oldu bellu olur az kaldi
Baya erken ben 16 da ogrencektim en erken.burda hollandada ama bizimni cadi 17 de gösteri 18 galibaHayırlısını diliyorum ama tabi gonlumuz olmayani istiyir bu sefer. 8 olduk biz ufak daha. Kizimda 11+6 da ogrendik ama bunda ne olur gorucez.
Ovulation testten pek cikmaz erkrn gebelik testi alsan yani bende ovulation hic gebelik göstermediselam kızlar bende okudum formu.
ben ovulasyon tetsi ile takip ettim 2-3 ocakta koyu çıktı yumurtladım
bugün ovulasyon testi yapsam gebelik öğrenebilir miyim ?
erken gebelik testide aldım canım bekliyorum. Erken gebelik ne zaman gösterir ? Ben ovulasyon testi ile bu ay 2 Ocak-3 Ocak yumurtlama dönemimi yakaladım. Ve değerlendirdik. şimdi adetime 9-10 gün var. Ne zaman yapmalıyım erken gebelik ? 5 gün kala yapsam çıkar mı ?Ovulation testten pek cikmaz erkrn gebelik testi alsan yani bende ovulation hic gebelik göstermedi
5 gün ama 3 gün kala yap daha garanti erken gebelik testini yanierken gebelik testide aldım canım bekliyorum. Erken gebelik ne zaman gösterir ? Ben ovulasyon testi ile bu ay 2 Ocak-3 Ocak yumurtlama dönemimi yakaladım. Ve değerlendirdik. şimdi adetime 9-10 gün var. Ne zaman yapmalıyım erken gebelik ? 5 gün kala yapsam çıkar mı ?
tamam canım çok teşekkür ederim. Benim yumurtlama dönemimden 6-7 gün geçti ve ilk defa bu ay daha farklı hissediyorum 1-2 gündür beyaz bazende sarı akıntım oluyor ara ara bazen sanki hastalanıcakmışım gibi kasık ağrım oluyor geçiyor. bir de 1-2 defa iğne batması gibi oldu kasıklarıma geçti. bu kadar erken başlar mı belirtiler bilmiyorum ama 1 hafta sonra adet dönemim inşallah hamileyimdir :)5 gün ama 3 gün kala yap daha garanti erken gebelik testini yani
Ben digital vardi evde cleablue 13 gun gectu adetimi ama duzensiz dide aldisetmedim test yaoayim dedim irda bile yani koyuydu ama cook degil beklederim
Ins cnm.Allah herkese versin senin ilkmi yasin kac oekitamam canım çok teşekkür ederim. Benim yumurtlama dönemimden 6-7 gün geçti ve ilk defa bu ay daha farklı hissediyorum 1-2 gündür beyaz bazende sarı akıntım oluyor ara ara bazen sanki hastalanıcakmışım gibi kasık ağrım oluyor geçiyor. bir de 1-2 defa iğne batması gibi oldu kasıklarıma geçti. bu kadar erken başlar mı belirtiler bilmiyorum ama 1 hafta sonra adet dönemim inşallah hamileyimdir :)
hoşgeldin canım benim son 9 gün var adetime beklemedeyim :)Herkese merhaba aylar sonra geldim inşallah bebis isteyen herkesin kucagi dolmuştur
daha yumurtlamıssınız devam edinKızlar merhaba nasılsınız? Benim bundan iki gün önce yumurta beyazı akıntım oldu hala da oluyor. Ovülasyon testi yaptım ama silik çıktı acaba ben erken mi yumurtladım? Var mı daha önce böyle bir durumla karşılaşan?
canım ovulasyon testlerinde yumurtlamadna önce silik çıkıyor ve yumurtlama günü koyu çıkıyor yumurta çatladıktan sonra yine silikleşiyor. sen akıntının geldiği gün yapmadın mı ? eğer yağmadıysan şuan yumurtan çatlamış olabilir ondan silikleşmiş olabilirKızlar merhaba nasılsınız? Benim bundan iki gün önce yumurta beyazı akıntım oldu hala da oluyor. Ovülasyon testi yaptım ama silik çıktı acaba ben erken mi yumurtladım? Var mı daha önce böyle bir durumla karşılaşan?
Evet canım ben normalde daha geç yumurtladığım için akıntıyı görünce test yaptım. Yani erken yumurtlamış ve tam da silikleştiği zamanı yakalamış olabilirim. Yine de yapmaya devam edicem emin olamıyorum çünkücanım ovulasyon testlerinde yumurtlamadna önce silik çıkıyor ve yumurtlama günü koyu çıkıyor yumurta çatladıktan sonra yine silikleşiyor. sen akıntının geldiği gün yapmadın mı ? eğer yağmadıysan şuan yumurtan çatlamış olabilir ondan silikleşmiş olabilir
Ayyy ayyy masallah subhanallah.Bebis geliyor demek miray abla oluyor Rabbim tamamini erdirsin cok sevindim ya.K.k ya uye oldugumda ilk bu topikteydim. Kimler geldi gecti ben demirbasim artik belli darisi isteyen herkese insallahHayırlısını diliyorum ama tabi gonlumuz olmayani istiyir bu sefer. 8 olduk biz ufak daha. Kizimda 11+6 da ogrendik ama bunda ne olur gorucez.
Dukkan kapanmadan bi tane daha araya sıkıştıralim dedik :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah kimseyi evlatla sinamasin canim. Darısı basiniza tez vakitte.Ayyy ayyy masallah subhanallah.Bebis geliyor demek miray abla oluyor Rabbim tamamini erdirsin cok sevindim ya.K.k ya uye oldugumda ilk bu topikteydim. Kimler geldi gecti ben demirbasim artik belli darisi isteyen herkese insallah
Canimb enim beta bir hafta kala 2 cikti sence yukselebilrmi son iliski 01 ocak yumda muhtemelen ogun veya birgun oncesiDukkan kapanmadan bi tane daha araya sıkıştıralim dedik :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah kimseyi evlatla sinamasin canim. Darısı basiniza tez vakitte.
Amin insallah insallah su topige hamile sonrada anne yazdirabilcem mi bakayim :)Dukkan kapanmadan bi tane daha araya sıkıştıralim dedik :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah kimseyi evlatla sinamasin canim. Darısı basiniza tez vakitte.