- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.021
Cnm.benimde.plasentam.asada denildu bende erkn dogumdan korkuom.ah 37 38 se kadar beklese raziyim su dis etim.kanior sistiler iltihap var tedavi olcam ama.dogum dan sonrs cunku dis doktoru fobim.var bebeye sarar veririm.diye ins birsey olmadan dogururum
Selamlar ovulasyon testi yapan pkolular var mi acaba kaçıncı Gün de yakaladılar ovulasyonu tecrübelerini yazarlarmi acabaa
Selamlar ovulasyon testi yapan pkolular var mi acaba kaçıncı Gün de yakaladılar ovulasyonu tecrübelerini yazarlarmi acabaa
Ben ---döngüme bağlıydı açıkçası--- tek fark diğer insanlar gibi bir günde pik olmuyordu... aynı koyuluk bir kaç gün sürüyordu..
Ben yakalamakta cok zorlaniyodum. Doktor kontrolünde daha kolay oluyor. İlac kullanmasanizda dr kontrolünde yakalamak kolay oluyor. Birde pcolularsa lh salınımı fazla olduğundan bu testlerde yanilmada oluyorSelamlar ovulasyon testi yapan pkolular var mi acaba kaçıncı Gün de yakaladılar ovulasyonu tecrübelerini yazarlarmi acabaa
Canım geçen ay yaptım negatifti iki gün köyü gördüm sonra siliklesti hayıt suyu içiyorum onun faydası oldu galiba catladiBen yakalamakta cok zorlaniyodum. Doktor kontrolünde daha kolay oluyor. İlac kullanmasanizda dr kontrolünde yakalamak kolay oluyor. Birde pcolularsa lh salınımı fazla olduğundan bu testlerde yanilmada oluyor
kızlar pik yaptıktan sonra ertesi gün çift çizgi oldu sonraki gün t silikti. şimdi pik yaptığı gün mü çatlamış oluyor yoksa ikinci çizginin silikleştiği zaman mı
Amın canm rabbım herkese hayırlısıyla nasıp etsn ıns.halla halla esın farkında degıl galıba kı kısı sayısı artınca sorumluluk artar.kendısı bu sorumlulugu almayıp da nerede yasayacakmıs acaba baska bı ev mı kurucakmıs kafa rahat olacakmıs.gercekten cok cocuksu bı tavır .rabbım yardım etsn hıdayet versn ıns ne dıyeym canm.Canim bende şuan düşünmüyorum. Birazda yaşımın küçüklüğünden. Hem hamilelik ve doğum çok stresli oldu. Sonrasında eşimle yaşadığım sorunlar tuz biber ekti.. eşim korunmak istemiyor zor ikna ediyorum. Hemen olsun diyor. Meğer niyeti başkaymış arkadaşlarıyla mesajlaşmalarını okudum. Amacı iki çocukla beni başbaşa bırakıp hayatını yaşamakmış. Ne annesi babası ne de eşi karışabilecekmiş ona, öyle yazmış. Bende çok çocuk istedim tedaviyle oldu hatta. Ve şuanda da pcom devam ediyor belki zaten yine kendiliğimden kalamayacağım. Ama eşim "büyümeden" başka çocuk istemiyorum. Allah affetsin. Olmayanlara versin. Şuan en büyük duam. Gorumceminde olsun, bitanecik olsun. Her bekleyen yasasin bu duyguyu
İnşallah silik cizgiyide yakalarsinKızlar çok heyecanlandım ovulasyon testinde çift çizgi yakaladım hemde 16. Gün de pko olmama rağmen inşallah her şey güzel olur bismillah diyerek sayacağım bugünden
Inanıyorum canım inşallah geçen ay yakaladım ertesi gün baya silik cıktı ama eşim yoktu bu ay inofolic sayesinde galiba erken yumurtladım dua et ne olur rabbim hepimizin yüzünü güldürsünİnşallah silik cizgiyide yakalarsin
Siliklestiginde catlamis oluyor.kızlar pik yaptıktan sonra ertesi gün çift çizgi oldu sonraki gün t silikti. şimdi pik yaptığı gün mü çatlamış oluyor yoksa ikinci çizginin silikleştiği zaman mı
Erken daha moralini bozma yarindan itibaren sabah 10-11 aksam 6-7 saatleri civari gunde iki kez yapmaya basla testi ki kacirma.kızlar moralim bozuldu bu test neden silikleşti şimdi
Erken daha moralini bozma yarindan itibaren sabah 10-11 aksam 6-7 saatleri civari gunde iki kez yapmaya basla testi ki kacirma.
Canım cok sevindim senın adına :) ne guzel birlikte buyuyeceklerBen kizima 10 gunde hamile kaldim ne zaman pik olacagi hic belli olmaz :)
Merhaba kizlar yine ben :) bende daha tık yok .. sabırsız sen tekrar annemi oluyorsun yerim sizi ben.. hayırlı uğurlu olsun. Şimdi öyle aceleden yaşıyorum alışverişe gitmem lazım ama yine gelicem hayatımda baya değişiklikler oldu. Eskilerden kimler var bilmiyorum. Görüşmek üzere.. öptüm