Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Allah ın izni ile sağsalim güzelce doğumunu yaparsın canım içini ferah tut

Selamlar ovulasyon testi yapan pkolular var mi acaba kaçıncı Gün de yakaladılar ovulasyonu tecrübelerini yazarlarmi acabaa

kızlar pik yaptıktan sonra ertesi gün çift çizgi oldu sonraki gün t silikti. şimdi pik yaptığı gün mü çatlamış oluyor yoksa ikinci çizginin silikleştiği zaman mı

Selamlar ovulasyon testi yapan pkolular var mi acaba kaçıncı Gün de yakaladılar ovulasyonu tecrübelerini yazarlarmi acabaa
Ben yakalamakta cok zorlaniyodum. Doktor kontrolünde daha kolay oluyor. İlac kullanmasanizda dr kontrolünde yakalamak kolay oluyor. Birde pcolularsa lh salınımı fazla olduğundan bu testlerde yanilmada oluyor

Ben yakalamakta cok zorlaniyodum. Doktor kontrolünde daha kolay oluyor. İlac kullanmasanizda dr kontrolünde yakalamak kolay oluyor. Birde pcolularsa lh salınımı fazla olduğundan bu testlerde yanilmada oluyor
Canım geçen ay yaptım negatifti iki gün köyü gördüm sonra siliklesti hayıt suyu içiyorum onun faydası oldu galiba catladi

Amın canm rabbım herkese hayırlısıyla nasıp etsn ıns.halla halla esın farkında degıl galıba kı kısı sayısı artınca sorumluluk artar.kendısı bu sorumlulugu almayıp da nerede yasayacakmıs acaba baska bı ev mı kurucakmıs kafa rahat olacakmıs.gercekten cok cocuksu bı tavır .rabbım yardım etsn hıdayet versn ıns ne dıyeym canm.

Kızlar çok heyecanlandım ovulasyon testinde çift çizgi yakaladım hemde 16. Gün de pko olmama rağmen inşallah her şey güzel olur bismillah diyerek sayacağım bugünden

kızlar moralim bozuldu bu test neden silikleşti şimdi

Eklentiler

• image.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba kizlar yine ben :) bende daha tık yok .. sabırsız sen tekrar annemi oluyorsun yerim sizi ben.. hayırlı uğurlu olsun. Şimdi öyle aceleden yaşıyorum alışverişe gitmem lazım ama yine gelicem hayatımda baya değişiklikler oldu. Eskilerden kimler var bilmiyorum. Görüşmek üzere.. öptüm

Nasilsin neler yapiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…