- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.041
Koyulasma baslamishanımlar dün ve bugün testlerim böyle
Koyulasma baslamis
Net kirmizi gelince baslangichanımlar ben birşey sormak istiyorum
ovu testlerini adetimizin ilk gününde başlayarak sayıyoruz 9. gün yapmaya başlıyoruz ve 14-16. gün çatlıyor
adet başlangıcında ben tam emin olamadım
öncesinde kahverengi gibi akıntı geldi arkasından ertesi gün kanama başladı
şimdi adet başlama tarihim kahverengi akıntıylamı başlar o zaman 9 aralık olur
Evet yaş ilerldi malum Rabbimde nasip etti sukurler olsun. Siz her zaman dualarımdasiniz zaten canim Rabbim muradinizi versin tez zamanda insallah kimseyi evlatla sinamasinSabirsiz61 canım hayırlı olsun maşallah sana ben geldiğimde hamiştin şimdi Rabbim tekrar nasip etti sana Allahım hayırlı evlat etsin miniklerini
Bizi dualarında unutma ❣
Kızlar ben artık ovulasyon testlerine güvenmiyorum 1 yıl kullandım ona göre ilişkiye girdik ama tutmadı 2 aydır yumurta takibi yapıyor doktorum ovulasyon testleriyle alakası yok 2 gün önce test pik yaptı dünde negatif çıktı çatlamış olması gerekiyor teste göre bu sabah doktora gittim dedim ki yumurtalarım çatladı o da bakalım dedi bir baktık 2 tane 21 mm yumurta duruyor çatlamamış boşa vakit kaybetmişim artık güvenim kalmadı en güvenlisi gün aşırı ilişki
Ama silikleşince çatlamış oluyor canım zaten 2 ya da 3 gün pik yapıyor benimki sonra silikleşiyor çatladı demek oluyor teste göre bu tabiki ovulasyon testi kullanınca kesin hamile olamıyoruz keşke öyle olsa sonuçta çocuğu tek başımıza yapmıyoruz bir de sperm faktörü varcanım yumurtalar çatlamak üzeredir pik ten en fazla 2 gün sonra çatlıyor
bir de ovu testi yapınca kesin hamile olmayız
yumurta var ve çatlicak onu haber verir
tutarmı tutmazmı o yumurtanın kalitesine bağlı
Ama silikleşince çatlamış oluyor canım zaten 2 ya da 3 gün pik yapıyor benimki sonra silikleşiyor çatladı demek oluyor teste göre bu tabiki ovulasyon testi kullanınca kesin hamile olamıyoruz keşke öyle olsa sonuçta çocuğu tek başımıza yapmıyoruz bir de sperm faktörü vardediğim gibi gün aşırı ilişki olsa testlere gerek yok ama hayat şartlarında çoğu zaman bu mümkün olmuyor
Adet döngün kaç gün canım 11. Gün de çatlamış gibi duruyor ama çok erken sanki ama çatlamış teste göre 10 yazan koyumuydu t diğer günlerden koyu görünüyor ama tam olması gerektiği gibi değil kalın ve kopkoyu çizgi oluyor bende pik yaptığındabunlar canım
Adet döngün kaç gün canım 11. Gün de çatlamış gibi duruyor ama çok erken sanki ama çatlamış teste göre 10 yazan koyumuydu t diğer günlerden koyu görünüyor ama tam olması gerektiği gibi değil kalın ve kopkoyu çizgi oluyor bende pik yaptığında
Boşver canım takılma bunlara aslında bu tarz şeyler stres ten başka bişiye yaramıyor sen düzenli ilişki yaşa yeterlievet ben bugün daha koyu olur diye bekliyordum
düşükten sonra nevrim döndü erken çatlayabilir diye düşündüm
Nasilsin neler yapiyosun