- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 35
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.001
Evet haklısın.amın canm herkese rabbım nasıp etsn hayırlısıyla ıns.annem hep der bızım sartlarımızda cocuk yapsanız hıc yapmazdınız sımdı hersey cok kolay der en azından bez yıkama derdınız yok der.kaynatırdık onuda elımızde yıkar asardık dıyo.bakalm zaman ne gosterıcek hakkımızda hayırlısı olsn ıns.Masallah zaman su gibi. Daha tazesin o yuzden dusunmemen normal hos ben daha doğurmadan ikinciyi istiyordum :) kizim masallah uysal duzenli bir kiz 11.5 aylik oldu aralarinda nasipse 19 20 ay olacak bir arada büyüyüp cikarlar. Yaşım 35 ailede erken menapoz gecmisi cok yaygin 37 lere bile dustu menapoz yaşı ve kizima bile dr tüp bebekle kalirsin dedigi icin korunmadik hic. 3 ay once yine kizimdaki gibi kimyasal gebelik yasadim ve yine ayni sekilde 3. Adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim. Tek cocuk hic cocuk iki çocuk çok cocukmus derler yorulacagim bunalacagim belkide ama ben kuzularimi 9 sene bekledim dedim ya kardessiz olmaz biz bugun variz yarin yokuz onlar birbirinin dayanağı olsun. Rabbim dağına gore kar ve sabrini verirmis analarimiz bagda bahcede calisip yoklukta 3 4 taneyi bakabildiyse bu gunumuz sartlarinda bakariz diye düşündüm :) kizim meme duskunu nasipse tandem emzirme yapip ikisini birlikte emzirecegim :)
Biz istedik Rabbimde nasip etti cabalayan ugrasan arkadaslarimizi gorunce bu bile buyuk nimet ve lütuf Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Canim bende şuan düşünmüyorum. Birazda yaşımın küçüklüğünden. Hem hamilelik ve doğum çok stresli oldu. Sonrasında eşimle yaşadığım sorunlar tuz biber ekti.. eşim korunmak istemiyor zor ikna ediyorum. Hemen olsun diyor. Meğer niyeti başkaymış arkadaşlarıyla mesajlaşmalarını okudum. Amacı iki çocukla beni başbaşa bırakıp hayatını yaşamakmış. Ne annesi babası ne de eşi karışabilecekmiş ona, öyle yazmış. Bende çok çocuk istedim tedaviyle oldu hatta. Ve şuanda da pcom devam ediyor belki zaten yine kendiliğimden kalamayacağım. Ama eşim "büyümeden" başka çocuk istemiyorum. Allah affetsin. Olmayanlara versin. Şuan en büyük duam. Gorumceminde olsun, bitanecik olsun. Her bekleyen yasasin bu duyguyuOoooo cok sevındm hayırlı olsn canm.bızde 37 gunluk olduk ve gunduzlerı benı cok yoruyo fındık.o yuzden 2.cıyı dusunemıyorm hıc.sen nadıl karar verdn.veya zaman gecınce unutuluyo mu sıkıntılar o yuzden 2.ye karar vermek kolay oluyo mu onu merak ettım deneyımını paylasırsan sevınırm
Erken daha test yapmaya devam :)6. gün
Erken daha test yapmaya devam :)
Masallah zaman su gibi. Daha tazesin o yuzden dusunmemen normal hos ben daha doğurmadan ikinciyi istiyordum :) kizim masallah uysal duzenli bir kiz 11.5 aylik oldu aralarinda nasipse 19 20 ay olacak bir arada büyüyüp cikarlar. Yaşım 35 ailede erken menapoz gecmisi cok yaygin 37 lere bile dustu menapoz yaşı ve kizima bile dr tüp bebekle kalirsin dedigi icin korunmadik hic. 3 ay once yine kizimdaki gibi kimyasal gebelik yasadim ve yine ayni sekilde 3. Adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim. Tek cocuk hic cocuk iki çocuk çok cocukmus derler yorulacagim bunalacagim belkide ama ben kuzularimi 9 sene bekledim dedim ya kardessiz olmaz biz bugun variz yarin yokuz onlar birbirinin dayanağı olsun. Rabbim dağına gore kar ve sabrini verirmis analarimiz bagda bahcede calisip yoklukta 3 4 taneyi bakabildiyse bu gunumuz sartlarinda bakariz diye düşündüm :) kizim meme duskunu nasipse tandem emzirme yapip ikisini birlikte emzirecegim :)
Biz istedik Rabbimde nasip etti cabalayan ugrasan arkadaslarimizi gorunce bu bile buyuk nimet ve lütuf Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Ben kizima 10 gunde hamile kaldim ne zaman pik olacagi hic belli olmaz :)evet canım :) bekliyorum
ama daha 6. gün bu kadar koyu beklemiyodum
Cok tesekkur ederim hedefim tandem ama tabiki minnagim belirleyeck bunu duaniza ihtiyacim var kızimdaki gibi riskli bir hamilelik sureci yasarsam emziremeyecegimi biliyorum umarim her hamilelik farklidir soylemini bizzat tecrube ederim :)Canım bu güzel habere çok sevindim. Sen burda kaç kişinin anne olmasına vesile oldun, rabbim de sana hediyelerini gönderdi ard arda. Bişeye daha çok sevindim ki tandem emzirecek olmana tebrik ederim sağlıkla al kucağına
Ben kizima 10 gunde hamile kaldim ne zaman pik olacagi hic belli olmaz :)
Cnm cok sevindim Rabbim sag salim aldirsin ins bende sen gibi daha bunu digurmadan ikinciyi dusunuom hahahh ins Rabbim versin dedigin gibi erken menopoz oluir ben sormustum ne gözukuo yumurta rezervim.diyr 35 yasa kadar yeter dedi yani ondan bende isterin dua edin haaMasallah zaman su gibi. Daha tazesin o yuzden dusunmemen normal hos ben daha doğurmadan ikinciyi istiyordum :) kizim masallah uysal duzenli bir kiz 11.5 aylik oldu aralarinda nasipse 19 20 ay olacak bir arada büyüyüp cikarlar. Yaşım 35 ailede erken menapoz gecmisi cok yaygin 37 lere bile dustu menapoz yaşı ve kizima bile dr tüp bebekle kalirsin dedigi icin korunmadik hic. 3 ay once yine kizimdaki gibi kimyasal gebelik yasadim ve yine ayni sekilde 3. Adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim. Tek cocuk hic cocuk iki çocuk çok cocukmus derler yorulacagim bunalacagim belkide ama ben kuzularimi 9 sene bekledim dedim ya kardessiz olmaz biz bugun variz yarin yokuz onlar birbirinin dayanağı olsun. Rabbim dağına gore kar ve sabrini verirmis analarimiz bagda bahcede calisip yoklukta 3 4 taneyi bakabildiyse bu gunumuz sartlarinda bakariz diye düşündüm :) kizim meme duskunu nasipse tandem emzirme yapip ikisini birlikte emzirecegim :)
Cnm nasildi hamileliign ne sorunlar yasadinCok tesekkur ederim hedefim tandem ama tabiki minnagim belirleyeck bunu duaniza ihtiyacim var kızimdaki gibi riskli bir hamilelik sureci yasarsam emziremeyecegimi biliyorum umarim her hamilelik farklidir soylemini bizzat tecrube ederim :)
Uzulme bende bir düşük bir hamilelik bir dusuk yine bir hamilelik seklinde ilerliyorum :)doğru diyorsun canım
geçen gebeliğimde benimde bat 29 agst du 20 sinde silik çizgi çıktı gebelik testinde
ama malesef düşük yaptım
şimdi kısmetse tekrar deniyoruz
Rabbim gönlüne gore versin ama hazir olmakta cok onemli bunun hamileliği evdeki bebesi karnindaki sonraki lohusaligi falan var menapoza giricem diye acelede etmeni tavsiye etmem psikolojik olarak kendini hazirla :)Cnm cok sevindim Rabbim sag salim aldirsin ins bende sen gibi daha bunu digurmadan ikinciyi dusunuom hahahh ins Rabbim versin dedigin gibi erken menopoz oluir ben sormustum ne gözukuo yumurta rezervim.diyr 35 yasa kadar yeter dedi yani ondan bende isterin dua edin haa
20 hafta hem kanamam hem bulantim oldu yattim surekli ve hep kaybetme korkusuyla yasadim şükür 37+1 de aldim kucagima kizimiCnm nasildi hamileliign ne sorunlar yasadin
Cnm.benimde.plasentam.asada denildu bende erkn dogumdan korkuom.ah 37 38 se kadar beklese raziyim su dis etim.kanior sistiler iltihap var tedavi olcam ama.dogum dan sonrs cunku dis doktoru fobim.var bebeye sarar veririm.diye ins birsey olmadan dogururum20 hafta hem kanamam hem bulantim oldu yattim surekli ve hep kaybetme korkusuyla yasadim şükür 37+1 de aldim kucagima kizimi
Sakin ol bu ne karamsarlik böyle sen icini ferah tut herseyin kotusunu düşünmeCnm.benimde.plasentam.asada denildu bende erkn dogumdan korkuom.ah 37 38 se kadar beklese raziyim su dis etim.kanior sistiler iltihap var tedavi olcam ama.dogum dan sonrs cunku dis doktoru fobim.var bebeye sarar veririm.diye ins birsey olmadan dogururum
Allaha siginiom zaten Allah var cok sukur ama evlat olunca isteSakin ol bu ne karamsarlik böyle sen icini ferah tut herseyin kotusunu düşünme
Uzulme bende bir düşük bir hamilelik bir dusuk yine bir hamilelik seklinde ilerliyorum :)