- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.061
Valla canım bebek düşüncesinden vaz geçtim olmuyor ne yapalım kısmet değilmiş. Onun dışında çalışıyorum. Başka şehire yerleştik yeni bir hayat kurduk öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte:)
Evet canim darisi basiniza insallahMerhaba kizlar yine ben :) bende daha tık yok .. sabırsız sen tekrar annemi oluyorsun yerim sizi ben.. hayırlı uğurlu olsun. Şimdi öyle aceleden yaşıyorum alışverişe gitmem lazım ama yine gelicem hayatımda baya değişiklikler oldu. Eskilerden kimler var bilmiyorum. Görüşmek üzere.. öptüm
İnşallah yeni hayatın sana sürprizler sunar ben inaniyorum :)Valla canım bebek düşüncesinden vaz geçtim olmuyor ne yapalım kısmet değilmiş. Onun dışında çalışıyorum. Başka şehire yerleştik yeni bir hayat kurduk öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte:)
Kızlar yumurtlama akıntısı devam ederken mi yumurtlama olur yoksa bittince mi olur
O zaman devam ederken diyebiliriz bende de ovulasyon testi var ama sabah yapmam gerekiyor diye bekliyorumcanım ben koyuyu az önce gördüm üstte de paylaştım
o saydam akıntı var bende şuan her an ıslak yani
sabah yapmak zorunda değilsin ben işten çıkınca yapıyorum canım hep öyle yaptımO zaman devam ederken diyebiliriz bende de ovulasyon testi var ama sabah yapmam gerekiyor diye bekliyorum
Tamam canım bakayım bir o zaman
Bugün 14. Günüm bat 10 ocak daha çok var canım yapamadım henüz fırsat bulamadımyaptınmı canım? bat a ne kadar var?
Bugün 14. Günüm bat 10 ocak daha çok var canım yapamadım henüz fırsat bulamadım
Seninki nasil oldu cnm iyisin insMucizesini bekleyenler gobusleriniz bebisle dolsun insallah yeni yilda :)
İyiyim canım kanamam kesildi bebegimin kalp atisinida duydum sukur 2017 nin ilk gunu kizimi kucagima almistim 2018 dede diger yavrumi alacagim nasipse.Seninki nasil oldu cnm iyisin ins
Ins cnm kanamami oluor sendeİyiyim canım kanamam kesildi bebegimin kalp atisinida duydum sukur 2017 nin ilk gunu kizimi kucagima almistim 2018 dede diger yavrumi alacagim nasipse.
Normal canim son haftalarda kilo alimi hizlaniyor gunde 40 gr a kadar alabiliyor kilosu iyi. Ama kilo istiyorsan hergun bir muz tahin pekmez ye muhakkak. Ayrica evet kanamam oldu bastan beri miraydada vardi alistim demekki bende boyle bebeler :)Ins cnm kanamami oluor sende
Bende almanyadayim annemde hastaneye gittim birda 25+3 du 701 gr cikti sence nasil az az gedi acaba bezlenmiormu korktum karnimd ayok 6 aylik gibi degil diorlar herkes Allah buyuk
Bunuda normal dogum edecen
He tm saol cnm ya sen normal dogum etmistin deme nasil oldu evdemi samci centin nasil anlatirmisin azNormal canim son haftalarda kilo alimi hizlaniyor gunde 40 gr a kadar alabiliyor kilosu iyi. Ama kilo istiyorsan hergun bir muz tahin pekmez ye muhakkak. Ayrica evet kanamam oldu bastan beri miraydada vardi alistim demekki bende boyle bebeler :)