Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Evet canim darisi basiniza insallah

kızlar günaydın
ovu testinde pik yakaladıktan 3-4 gün sonra belirtiler başlıyor
önceki gebeliğimde tecrübe etmiştim

sanırım döllenme olup bebek rahme yerleştiği an değişiklikler başlıyor

ben de koyuydu silikti derken takvime uyum sağladı ve 15. gün tam pik oldu

kızlar sizce bu olmuşmu pozitifmi?
10. gün testim öyleydi
bugün 15. gün hala o kadar koyu olmadı birdaha
10. gün yumurtlamış olabilirmiyim?

Eklentiler

• B1DB2963-0CF8-4B9B-8B1A-9471BEA5810E.jpeg
    20 KB · Görüntüleme: 56
  • B25C21CB-F518-4DBD-B1E1-6465632B787A.jpeg
    17,1 KB · Görüntüleme: 54
İyiyim canım kanamam kesildi bebegimin kalp atisinida duydum sukur 2017 nin ilk gunu kizimi kucagima almistim 2018 dede diger yavrumi alacagim nasipse.
Ins cnm kanamami oluor sende
Bende almanyadayim annemde hastaneye gittim birda 25+3 du 701 gr cikti sence nasil az az gedi acaba bezlenmiormu korktum karnimd ayok 6 aylik gibi degil diorlar herkes Allah buyuk
Bunuda normal dogum edecen

Ins cnm kanamami oluor sende
Bende almanyadayim annemde hastaneye gittim birda 25+3 du 701 gr cikti sence nasil az az gedi acaba bezlenmiormu korktum karnimd ayok 6 aylik gibi degil diorlar herkes Allah buyuk
Bunuda normal dogum edecen
Normal canim son haftalarda kilo alimi hizlaniyor gunde 40 gr a kadar alabiliyor kilosu iyi. Ama kilo istiyorsan hergun bir muz tahin pekmez ye muhakkak. Ayrica evet kanamam oldu bastan beri miraydada vardi alistim demekki bende boyle bebeler :)

Normal canim son haftalarda kilo alimi hizlaniyor gunde 40 gr a kadar alabiliyor kilosu iyi. Ama kilo istiyorsan hergun bir muz tahin pekmez ye muhakkak. Ayrica evet kanamam oldu bastan beri miraydada vardi alistim demekki bende boyle bebeler :)
He tm saol cnm ya sen normal dogum etmistin deme nasil oldu evdemi samci centin nasil anlatirmisin az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…