- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 35
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.001
Evet haklısın.amın canm herkese rabbım nasıp etsn hayırlısıyla ıns.annem hep der bızım sartlarımızda cocuk yapsanız hıc yapmazdınız sımdı hersey cok kolay der en azından bez yıkama derdınız yok der.kaynatırdık onuda elımızde yıkar asardık dıyo.bakalm zaman ne gosterıcek hakkımızda hayırlısı olsn ıns.Masallah zaman su gibi. Daha tazesin o yuzden dusunmemen normal hos ben daha doğurmadan ikinciyi istiyordum :) kizim masallah uysal duzenli bir kiz 11.5 aylik oldu aralarinda nasipse 19 20 ay olacak bir arada büyüyüp cikarlar. Yaşım 35 ailede erken menapoz gecmisi cok yaygin 37 lere bile dustu menapoz yaşı ve kizima bile dr tüp bebekle kalirsin dedigi icin korunmadik hic. 3 ay once yine kizimdaki gibi kimyasal gebelik yasadim ve yine ayni sekilde 3. Adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim. Tek cocuk hic cocuk iki çocuk çok cocukmus derler yorulacagim bunalacagim belkide ama ben kuzularimi 9 sene bekledim dedim ya kardessiz olmaz biz bugun variz yarin yokuz onlar birbirinin dayanağı olsun. Rabbim dağına gore kar ve sabrini verirmis analarimiz bagda bahcede calisip yoklukta 3 4 taneyi bakabildiyse bu gunumuz sartlarinda bakariz diye düşündüm :) kizim meme duskunu nasipse tandem emzirme yapip ikisini birlikte emzirecegim :)
Biz istedik Rabbimde nasip etti cabalayan ugrasan arkadaslarimizi gorunce bu bile buyuk nimet ve lütuf Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu.