Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

yumurtalı günler yakındır :)

Eklentiler

• 45DE0FBB-D24F-42B5-B296-BD8481F9EC4D.jpeg
    45DE0FBB-D24F-42B5-B296-BD8481F9EC4D.jpeg
    17,9 KB · Görüntüleme: 53
hanımlar dün ve bugün testlerim böyle

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 48
hanımlar ben birşey sormak istiyorum
ovu testlerini adetimizin ilk gününde başlayarak sayıyoruz 9. gün yapmaya başlıyoruz ve 14-16. gün çatlıyor

adet başlangıcında ben tam emin olamadım
öncesinde kahverengi gibi akıntı geldi arkasından ertesi gün kanama başladı

şimdi adet başlama tarihim kahverengi akıntıylamı başlar o zaman 9 aralık olur

hanımlar ben birşey sormak istiyorum
ovu testlerini adetimizin ilk gününde başlayarak sayıyoruz 9. gün yapmaya başlıyoruz ve 14-16. gün çatlıyor

adet başlangıcında ben tam emin olamadım
öncesinde kahverengi gibi akıntı geldi arkasından ertesi gün kanama başladı

şimdi adet başlama tarihim kahverengi akıntıylamı başlar o zaman 9 aralık olur
Net kirmizi gelince baslangic

Sabirsiz61 Sabirsiz61 canım hayırlı olsun maşallah sana ben geldiğimde hamiştin şimdi Rabbim tekrar nasip etti sana Allahım hayırlı evlat etsin miniklerini
Bizi dualarında unutma ❣
Evet yaş ilerldi malum Rabbimde nasip etti sukurler olsun. Siz her zaman dualarımdasiniz zaten canim Rabbim muradinizi versin tez zamanda insallah kimseyi evlatla sinamasin

Sabirsiz61 Sabirsiz61 Allahımm neler görüyorum :KK68: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim, dualarına talibiz. Benim cephede işler karanlık bebeğimde kromozomsal anomali olabileceği söylendi. Test sonucu bekliyorum. Ağlamaktan kurudum artık alnımızda yazanı bekleyip yaşayacağız. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :dua:

bu neki şimdi :işsiz:

Eklentiler

• ECAD4671-080D-49F6-AC4B-569DBB838649.jpeg
    ECAD4671-080D-49F6-AC4B-569DBB838649.jpeg
    17,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar ben artık ovulasyon testlerine güvenmiyorum 1 yıl kullandım ona göre ilişkiye girdik ama tutmadı 2 aydır yumurta takibi yapıyor doktorum ovulasyon testleriyle alakası yok 2 gün önce test pik yaptı dünde negatif çıktı çatlamış olması gerekiyor teste göre bu sabah doktora gittim dedim ki yumurtalarım çatladı o da bakalım dedi bir baktık 2 tane 21 mm yumurta duruyor çatlamamış boşa vakit kaybetmişim artık güvenim kalmadı en güvenlisi gün aşırı ilişki

Kızlar ben artık ovulasyon testlerine güvenmiyorum 1 yıl kullandım ona göre ilişkiye girdik ama tutmadı 2 aydır yumurta takibi yapıyor doktorum ovulasyon testleriyle alakası yok 2 gün önce test pik yaptı dünde negatif çıktı çatlamış olması gerekiyor teste göre bu sabah doktora gittim dedim ki yumurtalarım çatladı o da bakalım dedi bir baktık 2 tane 21 mm yumurta duruyor çatlamamış boşa vakit kaybetmişim artık güvenim kalmadı en güvenlisi gün aşırı ilişki

canım yumurtalar çatlamak üzeredir pik ten en fazla 2 gün sonra çatlıyor

bir de ovu testi yapınca kesin hamile olmayız
yumurta var ve çatlicak onu haber verir
tutarmı tutmazmı o yumurtanın kalitesine bağlı

canım yumurtalar çatlamak üzeredir pik ten en fazla 2 gün sonra çatlıyor

bir de ovu testi yapınca kesin hamile olmayız
yumurta var ve çatlicak onu haber verir
tutarmı tutmazmı o yumurtanın kalitesine bağlı
Ama silikleşince çatlamış oluyor canım zaten 2 ya da 3 gün pik yapıyor benimki sonra silikleşiyor çatladı demek oluyor teste göre bu tabiki ovulasyon testi kullanınca kesin hamile olamıyoruz keşke öyle olsa sonuçta çocuğu tek başımıza yapmıyoruz bir de sperm faktörü var :KK70: dediğim gibi gün aşırı ilişki olsa testlere gerek yok ama hayat şartlarında çoğu zaman bu mümkün olmuyor :KK43:

Ama silikleşince çatlamış oluyor canım zaten 2 ya da 3 gün pik yapıyor benimki sonra silikleşiyor çatladı demek oluyor teste göre bu tabiki ovulasyon testi kullanınca kesin hamile olamıyoruz keşke öyle olsa sonuçta çocuğu tek başımıza yapmıyoruz bir de sperm faktörü var :KK70: dediğim gibi gün aşırı ilişki olsa testlere gerek yok ama hayat şartlarında çoğu zaman bu mümkün olmuyor :KK43:

ya benim testlere de bi baksana canım
anlamadım ben de
önceki gebeliğimde çok işime yaradı bu testler
valla insan gün aşırı da illede yapamıyor :))

Adet döngün kaç gün canım 11. Gün de çatlamış gibi duruyor ama çok erken sanki ama çatlamış teste göre 10 yazan koyumuydu t diğer günlerden koyu görünüyor ama tam olması gerektiği gibi değil kalın ve kopkoyu çizgi oluyor bende pik yaptığında

Adet döngün kaç gün canım 11. Gün de çatlamış gibi duruyor ama çok erken sanki ama çatlamış teste göre 10 yazan koyumuydu t diğer günlerden koyu görünüyor ama tam olması gerektiği gibi değil kalın ve kopkoyu çizgi oluyor bende pik yaptığında

evet ben bugün daha koyu olur diye bekliyordum
düşükten sonra nevrim döndü erken çatlayabilir diye düşündüm

hanımlar merhaba
nasıl gidiyor testler?
benimkine bir baksanız
yorumlarınıza ihtiyacım var

daha 12. günde silikleşti bu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 49
X