- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.901
Iyim cok sevindim yaa tebrik ederim uzun sure beklediniz ne mutlu sizeHosgeldin sen ansislin
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin canım sabrın sonu selamet inşallahBekliyorum regl bitmek uzere sabir sabir rahilm filmim temiz cikti Rabbim nasip ederse
Allahim.herkrse verecek merak etme dua duaaa cnmIyim cok sevindim yaa tebrik ederim uzun sure beklediniz ne mutlu size
Canm ıkısıde esıt koyulukta olmalı kı ılıskı olsn.t cızgısı sılık
Biliyorum canım seni hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.xra221 kronik_unutkan canm sızın adınıza cok sevındm belkı benı bılmezsınız ama bende bu topıkte hamıle kaldm hep takıp ettm.ve suan dogum yaptm 18 gunluk olduk bıle duam sızlerle darısı sıze ve tum topıktekılere olsn ıns
Sagolsın canm darısı sana az kaldı ıns.rabbım kolaylık versn normal olacak sanırım bu haftayı bekledıgıne gore. sancı ısı zor ıs rabbım yar ve yardımcın olsn canmF Fatimasevket sen kucağına almışsın hayırlı olsun 15 dakika önce nişanım geldi bugün yarın bende senin ğibi kucaklarım inşallah kızlar hepiniz duamdasınız sizlerde bana dualarınızı gönderin, sizler de bu günlere gelip dualar isteyesiniz bizlerden inşallah...
Amın canm cumlemıze ınsBiliyorum canım seni hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Amiiin canım normal olacak bi sorun çıkmazsa sabahtan beri sancı çekiyorum açılma yok sağsalim gelsin de çekeceğiz acısını napalımSagolsın canm darısı sana az kaldı ıns.rabbım kolaylık versn normal olacak sanırım bu haftayı bekledıgıne gore. sancı ısı zor ıs rabbım yar ve yardımcın olsn canm
Cnmm neguzel bitti isteee nasil sanci ey ben korkuom yaaAmiiin canım normal olacak bi sorun çıkmazsa sabahtan beri sancı çekiyorum açılma yok sağsalim gelsin de çekeceğiz acısını napalım
Aii neguzel cnm yaaa masallahh nasilll dii guzelmiydi herseyy kesin ya evlattt iste herseye deger demeAmın canm cumlemıze ıns
Evet cok guzel o kokusu yokmu ınsanı mest edıyo emzırıyorm gazını alana kadar kokluyorm besıgıne koymak ıstemıyorm.ama bazende cok yorgun dusuyorm gecelerı cok mız mız oluyo sureklı emmek ıstıyo.oyle boyle derken gecıyo zaman bı bakmıssın gelın edıyosun gıdıyo ıste.aynen bızım gıbıAii neguzel cnm yaaa masallahh nasilll dii guzelmiydi herseyy kesin ya evlattt iste herseye deger deme
Evet cok guzel o kokusu yokmu ınsanı mest edıyo emzırıyorm gazını alana kadar kokluyorm besıgıne koymak ıstemıyorm.ama bazende cok yorgun dusuyorm gecelerı cok mız mız oluyo sureklı emmek ıstıyo.oyle boyle derken gecıyo zaman bı bakmıssın gelın edıyosun gıdıyo ıste.aynen bızım gıbıAii neguzel cnm yaaa masallahh nasilll dii guzelmiydi herseyy kesin ya evlattt iste herseye deger deme
Meguzel.ismi neydiEvet cok guzel o kokusu yokmu ınsanı mest edıyo emzırıyorm gazını alana kadar kokluyorm besıgıne koymak ıstemıyorm.ama bazende cok yorgun dusuyorm gecelerı cok mız mız oluyo sureklı emmek ıstıyo.oyle boyle derken gecıyo zaman bı bakmıssın gelın edıyosun gıdıyo ıste.aynen bızım gıbı
Rana koyduk ısmını canm.ıyı,guzel,hos demek anlamı.benm oyle batma tarzı seyler olmadı canm.ama oyle olan arkadaslar vardı.normal bısey cunku rahmın buyuyo.ıstersen doktora gıttıgınde de sor ıcın rahat etsnMeguzel.ismi neydi
Bide birsey sormak istiorum benim vajinamin ustu rahimin alti batio ara sira normalmi bu haftalar
Tm cnm.sorcam ins ins vaktinde gelir ya 38 jaftadada olsa raziyimRana koyduk ısmını canm.ıyı,guzel,hos demek anlamı.benm oyle batma tarzı seyler olmadı canm.ama oyle olan arkadaslar vardı.normal bısey cunku rahmın buyuyo.ıstersen doktora gıttıgınde de sor ıcın rahat etsn