Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Yok cok sukur birsey denediler de iste ben oanik ediom korkuom
Panıklık bısey yok canm hersey vaktı geldıgı zaman kendılıgınden gelısıyor.o yuzden her anın tadı baska gunu gun yasa ılerıye gerıye bakma.ben 39+4 de normal dogum yaptm.hamılelık gunlerı de guzel bence

Guzelde iste insan korkuo ama korkuyla yasanmio birasi imtihan dunyasi olacagi ne varsa Rabbim buyuk
Sem mormal dogum ettin eoeduralsiz deme cok mu korkunc ben korkuom o an ölursem diye nirsey olirsa diye

Ben biliyom seni Allah anali babali buyutsun canim gozun aydin dua et

Guzelde iste insan korkuo ama korkuyla yasanmio birasi imtihan dunyasi olacagi ne varsa Rabbim buyuk
Sem mormal dogum ettin eoeduralsiz deme cok mu korkunc ben korkuom o an ölursem diye nirsey olirsa diye
Rabbım bızı o gucte yaratmıs korkulacak bısey yok canm sımdıkten stres etme kendıne

Canim gozun aydin Rabbim hayirli saglikli evlat etsin insallah

Ne guzel sende kavustun kuzuna cisbkaka fazla uğraşanlar kervanına hos geldin:))

canım bildiğin gibi değişen bir sey yok, iyiym şükür, beklemedeyim... aralık yada ocakta ikinci tedaviye başlıyacagım inş sen ne yaptın cnm ?
Banada aşılama için doktorum erken diyor bilmiyorum ne yapacağım bizde beklemedeyiz eşime sürekli görev çıkıyor bu ay Letu diye bi ilaçla yumurta geliştirmek istedi doktorun daha önce aynı ilaçla 2tane yumurta oluşmuştu bu ay yok olmadı yumurta falan çalışmalar boşa düştü gerçi adam evdede değildi pazar günü gelecek öbür ayda eşim görevde Nasip diyorum ve bekliyorum

anladım cnm her dua vaktinde kabul olur... içini ferah tut ...

Kizlar 10 gundeyim sizce catlama olmusmu dun cok kasik agrim oldu normal dongum 26 27

Eklentiler

• IMG-20171130-WA0010-1.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar 10 gundeyim sizce catlama olmusmu dun cok kasik agrim oldu normal dongum 26 27
cnm sana birsey diyecegım ama yanlış anlama
sende benım gibi uzun süre bekliyorsun, artık bu saatten sonra ovulasyon testi bize çare olmaz yumurta çatlasa bile bellıkı bir sorun var ve döllenme olmuyor... artık aşılama yada tüp bebek gibi yöntemlere geçmen gerekiyor... yaş ta önemlı ilerde pişman olmamak adına en iyisi tedavi olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…