-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.881
Ins cnm ya ins Allah buyukAynen kuzum içini ferah tut, güzel haberleri bekliyor olacağız.
Aminnn darısı bekleyen arkadaşlara inşallahamin sağlıkla sıhhatle gelsin, erkekler geç doğuyor gerçekten
Benim tansiyon yükselmesi nedeniyle 38. Haftada sezeryan oldum kuzumIns cnm ya ins Allah buyuk
Senin normal.dogummuydu nasildi
Amin, tüm isteyenlere bu güzel duyguları tattırsın AllahımAminnn darısı bekleyen arkadaşlara inşallah
Neguzel bak hemen mudahake etnisler beklememisler orda korkmadinmi cnm hadi o amaliyathaneBenim tansiyon yükselmesi nedeniyle 38. Haftada sezeryan oldum kuzum
Ahh ahh bebiş bekletiyor canımmm 40. Haftanın icindeyiz hala gelen giden yok, karnım aşağı da inmedi, erkekler de geç doğar diyorlar, beklemek zor ama yeterki sağlıkla gelsin
Aynen çok şükür. 1-2 gün müsade verdi dr kendimi hazırlayayım diye psikolojikman ama hastaneye giderken hazırlanırken korkmadım desem yalan olur biraz sakinleştirici verdiler girmeden önce ameliyathaneye, konuşa konuşa sezeryan oldum sonra bir baktım ki kızım karşımdaNeguzel bak hemen mudahake etnisler beklememisler orda korkmadinmi cnm hadi o amaliyathane
Cok sevindim gözün aydın Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bekleyenlerin başına insallah.Sabirsiz61 canım çok şükür hamileyim şu anda bana da ilk sayfada nazar boncuğu koyabilir misin :)
Ai neguzel masallh darisi bize ins cnm ya sakinlestirici ne yaoio meselaAynen çok şükür. 1-2 gün müsade verdi dr kendimi hazırlayayım diye psikolojikman ama hastaneye giderken hazırlanırken korkmadım desem yalan olur biraz sakinleştirici verdiler girmeden önce ameliyathaneye, konuşa konuşa sezeryan oldum sonra bir baktım ki kızım karşımdaolurda 2. Yi düşünürsem hiç korkmam korkulacak birşey olmadığını anlamış oldum
10+0 canım başta kanammam oldu hala korkuyorum.dün gece hspsirdim kasigima batan bi ağrı oldu bir kaç saniye sürdü sana da oluyor mu böyle . Inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Benimde 8+5 canım, aktif kanamam yok çok şükür ama kesenin etrafında kan pıhtısı var dikkatli olmam gerekiyor. Hapşırmayı ben özellikle sormuştum çünkü ben başladımı durduramıyorum. Alerjim var o yüzden 10 kez üst üste olabiliyor. Doktor bi zararının olmadığını söyledi. Durdurmak icin kullandığın sprey varsa günde bir kez kullan sakınca yok dedi. Çok ağır olduğunda nasonex kullandım. Araya günler koyarak şimdi gerek duymuyorum. İnşallah hayırlısıyla doğduklarınıda görürüz10+0 canım başta kanammam oldu hala korkuyorum.dün gece hspsirdim kasigima batan bi ağrı oldu bir kaç saniye sürdü sana da oluyor mu böyle . Inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Amin canım benim ağrım oldu ondan korktumBenimde 8+5 canım, aktif kanamam yok çok şükür ama kesenin etrafında kan pıhtısı var dikkatli olmam gerekiyor. Hapşırmayı ben özellikle sormuştum çünkü ben başladımı durduramıyorum. Alerjim var o yüzden 10 kez üst üste olabiliyor. Doktor bi zararının olmadığını söyledi. Durdurmak icin kullandığın sprey varsa günde bir kez kullan sakınca yok dedi. Çok ağır olduğunda nasonex kullandım. Araya günler koyarak şimdi gerek duymuyorum. İnşallah hayırlısıyla doğduklarınıda görürüz
Agrilar benim 7 haftalikken basladi suan bile rahimim agrio bazen batma oluorr kasigimdada öle ama cogunlukla vajinam batio ve rahimi agrioAmin canım benim ağrım oldu ondan korktum
Hoşgeldin canımBen geldiim :)
tebrik ederim ya kimler kimler hamiş kalmış :)Hoşgeldin canım
Hosgeldin sen ansislintebrik ederim ya kimler kimler hamiş kalmış :)
Teşekkür ederim canım benim sen nasılsın burayı sürekli okuyorum ama uzun zamandır göremedim seni, siz benim ilkgözağrılarımsınıztebrik ederim ya kimler kimler hamiş kalmış :)
Bekliyorum regl bitmek uzere sabir sabir rahilm filmim temiz cikti Rabbim nasip ederseTeşekkür ederim canım benim sen nasılsın burayı sürekli okuyorum ama uzun zamandır göremedim seni, siz benim ilkgözağrılarımsınız