Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Neguzel bak hemen mudahake etnisler beklememisler orda korkmadinmi cnm hadi o amaliyathane
Aynen çok şükür. 1-2 gün müsade verdi dr kendimi hazırlayayım diye psikolojikman ama hastaneye giderken hazırlanırken korkmadım desem yalan olur biraz sakinleştirici verdiler girmeden önce ameliyathaneye, konuşa konuşa sezeryan oldum sonra bir baktım ki kızım karşımda olurda 2. Yi düşünürsem hiç korkmam korkulacak birşey olmadığını anlamış oldum

Ai neguzel masallh darisi bize ins cnm ya sakinlestirici ne yaoio mesela

10+0 canım başta kanammam oldu hala korkuyorum.dün gece hspsirdim kasigima batan bi ağrı oldu bir kaç saniye sürdü sana da oluyor mu böyle . Inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Benimde 8+5 canım, aktif kanamam yok çok şükür ama kesenin etrafında kan pıhtısı var dikkatli olmam gerekiyor. Hapşırmayı ben özellikle sormuştum çünkü ben başladımı durduramıyorum. Alerjim var o yüzden 10 kez üst üste olabiliyor. Doktor bi zararının olmadığını söyledi. Durdurmak icin kullandığın sprey varsa günde bir kez kullan sakınca yok dedi. Çok ağır olduğunda nasonex kullandım. Araya günler koyarak şimdi gerek duymuyorum. İnşallah hayırlısıyla doğduklarınıda görürüz

Amin canım benim ağrım oldu ondan korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…