Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

benim bir oğlum var canım Rabbim verirse 2 olur yoksa da nasipte yoktur bizde sorun yok çünkü tutmayacak olduktan sonra tüptede aşıdada tutmaz sagol önerin için

benim bir oğlum var canım Rabbim verirse 2 olur yoksa da nasipte yoktur bizde sorun yok çünkü tutmayacak olduktan sonra tüptede aşıdada tutmaz sagol önerin için
bizde de sorun yok canım ama doktorların sorun yok demesı sorun olmadığı anlamına gelmıyor malesef , döllenmeyi etkileyen bir durum var bellı ki tabi hersey Rabbimden ama vesile aramadan da olmuyor ... Allaha şükür bir oğlun var , insan evladına kardeşte ister, benım halamın bir kızı var , 2. si için doğal yollarla olmasını çok bekledı, testler yaptı, kullanmadığı ot kalmadı , aşılama ve tüp hariç herseyi denedi ama olmadı, şu an yaşı 45 keşke zamanında aşılama yada tüp bebek deneseydim diyor yani içinde bir ukte kaldı, keşke dememek adına zamanında herseyi denemek lazım takdir Allah'ın tabi...

yok canım Rabbim verirse verir şartları çok zorlamamak lazım ilkimde benim geç olmuştu o yüzden beklerim olursa nasip olmazsa yine nasip

2006 da evlendim 2009 da doğum yaptım yaklaşık 2 yıl sonra hamile kaldım sebebsiz ve sorunsuz du
bende 2014 evlendım ve 2017 deyiz hala hamile kalamadım ... sorunsuzsa kadının yaşıda uygunsa 2 yıl bekleyin diyorlar ama 3 yıldan sonra ihtimal düşüyor aralık adetımle 2. tüp bebeği deneyecegım inş

bende 2014 evlendım ve 2017 deyiz hala hamile kalamadım ... sorunsuzsa kadının yaşıda uygunsa 2 yıl bekleyin diyorlar ama 3 yıldan sonra ihtimal düşüyor aralık adetımle 2. tüp bebeği deneyecegım inş
Canım bu yıl bekle yeni yılda yaptır benden sana abla tavsiyesi..

benim de regl 17 aralık S sinkar batdaş olduk bak
ben de buğün yumurta akı gibi uzayan akıntı geldi zaten cumartesi yada pazar yumurtlama günüm diye tahmin ediyordum buğünden itibaren çalışmaya başlıyacagız son ayımı da iyi değerlendireyim bellı olmaz belkı bu ay nasip olur :))

döngün ne kadar benim 26 27 gün bugün 11 gündeyim kasık ağrım fena bugün değişik bir akntı geldi ovs akıntısı gibi ama şimdi kuruyum yum mu oluyor catladımı anlayamıyorum ovüs testlerden de anlamıyorum hiç

Benim 29_30 günde oluyor cnm senin yum olmuştur muhtemelen ama yine gün aşırı ilişkiye devam et

Tam 3 yıldır meleğimi bekliyordum.Her ay pes etmeden defalarca test yapiyordum.artik çok yorulmustum.bu ay kendimi hamile kalmayacagima inandirdim.hicbirsey kullanmadim.iliskiden sonra yatmadim.sicacik suyla duş aldim.tum dikkat ettiğim şeyleri bu ay kenara koydum.sonra adetim gecikti ama hamile olamazdim geçen ayda gecikmişti hem.adet belirtilerim de başlamıştı zaten.5 gün geçti aradan dayanamadım ve test yaptim.birde ne goreyim.tam tamına 2 cizgi.Allahim dedim bu olabilirmi?ne yapacağımı bilemedim.hicbiryere sigamiyordum.Kizlar sonunda bende hamileyim
Rabbime binlerce şükürler olsun.dua eden arkadaşlarımdan Allah razı olsun.Rabbim bekleyen herkese En kisa zamanda hayirla versin insallah.
Sabirsiz61

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…