Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Merhaba bişey sorcam 28 günde bir adet gören birinin yumurtası 14. Gün mü çatlıyo yani. Geç çatlasa mesela 21. Gün çatladı ama 28. Gün adet olamazmıyım

Merhaba bişey sorcam 28 günde bir adet gören birinin yumurtası 14. Gün mü çatlıyo yani. Geç çatlasa mesela 21. Gün çatladı ama 28. Gün adet olamazmıyım
Catladıģın günden sonra 14.günde adet olarak atılir canim. Eğer döllenme olmazsa tabiki. 21.günde catladıysa 21+14 = 35.günde adet olursun

Iyi ara sira agrilarim var iste ama iyiyim.sukur cok sukur
Cok gec olmadan yap derim cok ara verme bende bakalim dogum nasil olcak ama korkuorum asiri ama yine isterim yani
Allahım güzel ağrısız sağlıklı doğumlar nasip etsin canım benim. Bende çok korkardım ama korkulacak birley olmadığını doğum yaptıktan sonra anladım. Ben şuan pek düşünmüyorum aslında 2. Yi de düşünmüyorum. Ama zaman ne gösterir bilinmez nasip kısmet

Kizlar dün sabah pozitifti aksam silindi cizgi bugun sabah tekrar koyu oldu ve oglen gibi bir iliskim oldu sizce dünmu catladi yumurta bugunmu. Yakaladimmi dersiniz

Cnm dun ayrintili ultersona gitdik ve doktar bana plesanta asada dedi 30 haftalikken yine bakacaz dedi ben internetten iyi seyler okumadim ya korkuom hic uuymadim böke olan varmi

Catladıģın günden sonra 14.günde adet olarak atılir canim. Eğer döllenme olmazsa tabiki. 21.günde catladıysa 21+14 = 35.günde adet olursun
Canım peki bişey daha sorcam adetten önce kahve akıntı geliyo kahve akıntıdan önceki 14 gün mü yoksa söküldükten önceki mi

Cnm dun ayrintili ultersona gitdik ve doktar bana plesanta asada dedi 30 haftalikken yine bakacaz dedi ben internetten iyi seyler okumadim ya korkuom hic uuymadim böke olan varmi
Canım benim her plesanta aşağıda olan kötü değildir internete pek bakma çünkü resmen bilgi kirliliği içini ferah tut kendini de kuzununda strese sokma lütfen Allahın izniyle hiçbirşey olmaz ondan dr kar her zaman riskleri söyler
Bizimde kesemiz bozuktu mesela öyle demişti dr ve beni riskli gebeliğe bozuk gebelik olarak üniversiteye yönlendirdi internette de o kadar kötü şeyler yazıyordu ki %99 kayıptı sonuç Ada kuzum karşımda oyun oynuyor

Ya Allah var cnm Rabbime siginiom birsdy olmaz Allahin izniyle Rabbim verdi onu ona guveniom cogunun öleymis bakalim pazartesi gidecem yine yoksa birakmazlardiki egerki sey olsaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…