- 14 Eylül 2017
- 938
- 742
- 33
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.861
Testini atmamışsın canım. Sen gün aşırı değerlndir.Bak canim bugunku test koyu. Dun iliski olamadi malesef simdi kacirdimmi yumurtlamayi
Çok şükür iyiyiz canımSenin bebis nasil birinciydi deme cnm ikinciye dusunuonuzmj
Iyi ara sira agrilarim var iste ama iyiyim.sukur cok sukurÇok şükür iyiyiz canımevet birinciydi. İkinciyi düşğnmüyorum daha canım. Sen nasılsın canım?
Catladıģın günden sonra 14.günde adet olarak atılir canim. Eğer döllenme olmazsa tabiki. 21.günde catladıysa 21+14 = 35.günde adet olursunMerhaba bişey sorcam 28 günde bir adet gören birinin yumurtası 14. Gün mü çatlıyo yani. Geç çatlasa mesela 21. Gün çatladı ama 28. Gün adet olamazmıyım
Allahım güzel ağrısız sağlıklı doğumlar nasip etsin canım benim. Bende çok korkardım ama korkulacak birley olmadığını doğum yaptıktan sonra anladım. Ben şuan pek düşünmüyorum aslında 2. Yi de düşünmüyorum. Ama zaman ne gösterir bilinmez nasip kısmetIyi ara sira agrilarim var iste ama iyiyim.sukur cok sukur
Cok gec olmadan yap derim cok ara verme bende bakalim dogum nasil olcak ama korkuorum asiri ama yine isterim yani
Cnm dun ayrintili ultersona gitdik ve doktar bana plesanta asada dedi 30 haftalikken yine bakacaz dedi ben internetten iyi seyler okumadim ya korkuom hic uuymadim böke olan varmiAllahım güzel ağrısız sağlıklı doğumlar nasip etsin canım benim. Bende çok korkardım ama korkulacak birley olmadığını doğum yaptıktan sonra anladım. Ben şuan pek düşünmüyorum aslında 2. Yi de düşünmüyorum. Ama zaman ne gösterir bilinmez nasip kısmet
Hayirli olsun saglikla dogur canim. Hangi gunler iliski oldu farkli birsey yaptinmiSabirsiz61 canım çok şükür hamileyim şu anda bana da ilk sayfada nazar boncuğu koyabilir misin :)
Aaaa cok sevindimmm kac haftalikk normal yoldan deme cnmm bak sabrin sonu selametSabirsiz61 canım çok şükür hamileyim şu anda bana da ilk sayfada nazar boncuğu koyabilir misin :)
Canım peki bişey daha sorcam adetten önce kahve akıntı geliyo kahve akıntıdan önceki 14 gün mü yoksa söküldükten önceki miCatladıģın günden sonra 14.günde adet olarak atılir canim. Eğer döllenme olmazsa tabiki. 21.günde catladıysa 21+14 = 35.günde adet olursun
Sabirsiz61 canım çok şükür hamileyim şu anda bana da ilk sayfada nazar boncuğu koyabilir misin :)
Canım benim her plesanta aşağıda olan kötü değildir internete pek bakma çünkü resmen bilgi kirliliği içini ferah tut kendini de kuzununda strese sokma lütfen Allahın izniyle hiçbirşey olmaz ondan dr kar her zaman riskleri söylerCnm dun ayrintili ultersona gitdik ve doktar bana plesanta asada dedi 30 haftalikken yine bakacaz dedi ben internetten iyi seyler okumadim ya korkuom hic uuymadim böke olan varmi
Hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSabirsiz61 canım çok şükür hamileyim şu anda bana da ilk sayfada nazar boncuğu koyabilir misin :)
Ya Allah var cnm Rabbime siginiom birsdy olmaz Allahin izniyle Rabbim verdi onu ona guveniom cogunun öleymis bakalim pazartesi gidecem yine yoksa birakmazlardiki egerki sey olsaydiCanım benim her plesanta aşağıda olan kötü değildir internete pek bakma çünkü resmen bilgi kirliliği içini ferah tut kendini de kuzununda strese sokma lütfen Allahın izniyle hiçbirşey olmaz ondan dr kar her zaman riskleri söyler
Bizimde kesemiz bozuktu mesela öyle demişti dr ve beni riskli gebeliğe bozuk gebelik olarak üniversiteye yönlendirdi internette de o kadar kötü şeyler yazıyordu ki %99 kayıptı sonuç Ada kuzum karşımda oyun oynuyor
Çok sevindim çok Hayırlısıyla kavuştursun Rabbim
Ahh ahh bebiş bekletiyor canımmm 40. Haftanın icindeyiz hala gelen giden yok, karnım aşağı da inmedi, erkekler de geç doğar diyorlar, beklemek zor ama yeterki sağlıkla gelsinsen neler yaptın senn :) bebiş ne zaman geliyor
Aynen kuzum içini ferah tut, güzel haberleri bekliyor olacağız.Ya Allah var cnm Rabbime siginiom birsdy olmaz Allahin izniyle Rabbim verdi onu ona guveniom cogunun öleymis bakalim pazartesi gidecem yine yoksa birakmazlardiki egerki sey olsaydi
amin sağlıkla sıhhatle gelsin, erkekler geç doğuyor gerçektenAhh ahh bebiş bekletiyor canımmm 40. Haftanın icindeyiz hala gelen giden yok, karnım aşağı da inmedi, erkekler de geç doğar diyorlar, beklemek zor ama yeterki sağlıkla gelsin