- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 35
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.921
Nıye kı erken dogum rıskın mı varTm cnm.sorcam ins ins vaktinde gelir ya 38 jaftadada olsa raziyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nıye kı erken dogum rıskın mı varTm cnm.sorcam ins ins vaktinde gelir ya 38 jaftadada olsa raziyim
Yok cok sukur birsey denediler de iste ben oanik ediom korkuomNıye kı erken dogum rıskın mı var
Panıklık bısey yok canm hersey vaktı geldıgı zaman kendılıgınden gelısıyor.o yuzden her anın tadı baska gunu gun yasa ılerıye gerıye bakma.ben 39+4 de normal dogum yaptm.hamılelık gunlerı de guzel benceYok cok sukur birsey denediler de iste ben oanik ediom korkuom
Guzelde iste insan korkuo ama korkuyla yasanmio birasi imtihan dunyasi olacagi ne varsa Rabbim buyukPanıklık bısey yok canm hersey vaktı geldıgı zaman kendılıgınden gelısıyor.o yuzden her anın tadı baska gunu gun yasa ılerıye gerıye bakma.ben 39+4 de normal dogum yaptm.hamılelık gunlerı de guzel bence
Ben biliyom seni Allah anali babali buyutsun canim gozun aydin dua et@xra221 @kronik_unutkan canm sızın adınıza cok sevındm belkı benı bılmezsınız ama bende bu topıkte hamıle kaldm hep takıp ettm.ve suan dogum yaptm 18 gunluk olduk bıle duam sızlerle darısı sıze ve tum topıktekılere olsn ıns
Amın canm cok sagol darısı sana tum ısteyenlere olsn dolsun tassın topıkler bebıslerle ınsBen biliyom seni Allah anali babali buyutsun canim gozun aydin dua et
Rabbım bızı o gucte yaratmıs korkulacak bısey yok canm sımdıkten stres etme kendıneGuzelde iste insan korkuo ama korkuyla yasanmio birasi imtihan dunyasi olacagi ne varsa Rabbim buyuk
Sem mormal dogum ettin eoeduralsiz deme cok mu korkunc ben korkuom o an ölursem diye nirsey olirsa diye
Evet dme Rabbim cekemiyecemiz aci yik vermezdi demekki cekebilioz deme cok sukurrr cokkk sukur yeterki olsun razyiyiz demeRabbım bızı o gucte yaratmıs korkulacak bısey yok canm sımdıkten stres etme kendıne
Ben acil sezeryan oldum. Doğumun ikiside zor. Ama bebeğine bakmak herşeye değer. Suni sancida cektim 3 saat..Evet dme Rabbim cekemiyecemiz aci yik vermezdi demekki cekebilioz deme cok sukurrr cokkk sukur yeterki olsun razyiyiz deme
Ja sukur bak birsey olmadi sana bebeyin Aninda neguzelBen acil sezeryan oldum. Doğumun ikiside zor. Ama bebeğine bakmak herşeye değer. Suni sancida cektim 3 saat..
Canim gozun aydin Rabbim hayirli saglikli evlat etsin insallah@xra221 @kronik_unutkan canm sızın adınıza cok sevındm belkı benı bılmezsınız ama bende bu topıkte hamıle kaldm hep takıp ettm.ve suan dogum yaptm 18 gunluk olduk bıle duam sızlerle darısı sıze ve tum topıktekılere olsn ıns
Ne guzel sende kavustun kuzuna cisbkaka fazla uğraşanlar kervanına hos geldin:))@Sabirsiz61 canm ben dogum yaptm normal dogum oldu sukur 18 gunluk olduk zaman gecıyo oyle boyle.emegın var bende ovulasyon testıyle calısma yapmıstk burayı takıp ederek senın yonlendırmenle.sagolasın rabbım ısteyen herkese hayırlısıyla versn ıns
Cis kaka gazla ugrasanlar :)) el iste göz oynasta olunca sacma sapan yaziliyor :)))Ne guzel sende kavustun kuzuna cisbkaka fazla uğraşanlar kervanına hos geldin:))
bır de kusmuk var tabıııCis kaka gazla ugrasanlar :)) el iste göz oynasta olunca sacma sapan yaziliyor :)))
canım bildiğin gibi değişen bir sey yok, iyiym şükür, beklemedeyim... aralık yada ocakta ikinci tedaviye başlıyacagım inş sen ne yaptın cnm ?
Banada aşılama için doktorum erken diyor bilmiyorum ne yapacağım bizde beklemedeyiz eşime sürekli görev çıkıyor bu ay Letu diye bi ilaçla yumurta geliştirmek istedi doktorun daha önce aynı ilaçla 2tane yumurta oluşmuştu bu ay yok olmadı yumurta falan çalışmalar boşa düştü gerçi adam evdede değildi pazar günü gelecek öbür ayda eşim görevde Nasip diyorum ve bekliyorumcanım bildiğin gibi değişen bir sey yok, iyiym şükür, beklemedeyim... aralık yada ocakta ikinci tedaviye başlıyacagım inş sen ne yaptın cnm ?
anladım cnm her dua vaktinde kabul olur... içini ferah tut ...Banada aşılama için doktorum erken diyor bilmiyorum ne yapacağım bizde beklemedeyiz eşime sürekli görev çıkıyor bu ay Letu diye bi ilaçla yumurta geliştirmek istedi doktorun daha önce aynı ilaçla 2tane yumurta oluşmuştu bu ay yok olmadı yumurta falan çalışmalar boşa düştü gerçi adam evdede değildi pazar günü gelecek öbür ayda eşim görevde Nasip diyorum ve bekliyorum
cnm sana birsey diyecegım ama yanlış anlamaKizlar 10 gundeyim sizce catlama olmusmu dun cok kasik agrim oldu normal dongum 26 27