Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

testim yine siliik sanırım ilk defa yumurtladım bu ay çünkü ilk kez bu kadar koyu olup sonra silik çıktı sonu bebiş olsun inşAllah sağlıkla hayırla tabiki
Bak benim bugün böyle canım gitgide koyulaşıyor sen devam et senin koyulaşacak benim geçen ay öyle oldu 48. Gün yumurtlamışım ama ben test yapmayı bırakınca kaçırdım

Eklentiler

• image.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 30
canım benimde böyleydi iki gün şimdi iki gün sipsilik akıntımda geldi benim yumurtladım sanırım ben gece çünkü benim iki gün koyu çıktı gece ovulasyon olmuş olabilir ateşle devam edicem yükselmişse ordan anlarım

dil altından ölçüyorum her gün aynı saate 6 da yada 7 ama hergün 6da ya da her gün 7 de ölçmen lazım ben boşlamıştım bayadır test koyulaşınca iki gün ölçtüm bugün uyuya kaldım bklm yarın nolucak

İnşallah tutmuştur canım yumurtladıysan ben de bugünleri değerlendircem bakalım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin

Arkadaslar benim bugun donguun 13. Gunu
En ustteki 12. Gun yani dun
Ortadaki 11. Gun
En alttaki 10. Gun
11 ve 12. Gunler iliski oldu bu gun test yapamadim tatilde test bitti sizce yumurtlama oldumu
Yorumlarmisiniz

Kizzzllaaaar ben geldim.
Yepisyeni oldum. Tam 7 kilo verdim ,saçalarıma ombre yaptirdim , tayin istedim artık merkezde eski bi feto kolejinde çalışacağım.
Ayrıcaa ovulasyon testim bugün pik yaptı. 3 gun üst üste bam bam bam.
Allah hepimize hayırlı ,uzun omurlu, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bayramınızı kutlarım.

Ay canim oyle birbl yazmissin ki soluklanmadan okudum arada hamileyim de diyeceksin diye. Insallah tez zamanda bunca yenilige iyilige bebeginde gelir taclandirir. Rabbim gonlunuze gore versin.

Eksilmeden cogalarak sevdiklerinizle ve sevenlerinizle nice musmustlu bayramlariniz olsun. Ramazan bayraminda kusmuklu kici poklu bebelleriniz kucaginizda uyusun insallah. Hepiniz aklikdasiniz kizimi her kucağıma aldigimda optugumde guldugunde dua ediyorum sizlere Rabbim kimseyi bu mutluluktan mahrum birakmasin insallah.

Saol ins sag salim kucagimi alirim aliriz hepimiz sizinde bayraminiz kutlu olsun

Merhaba kızlar, öncelikle hepinize iyi bayramlar diliyorum. Ben adetten sonraki 11. Günümdeyim bu aralar benden sanki losyon kıvamında beyaz bir akıntı geliyor. Yapışkan değil yani yumurtlamıyorum ama ne olduğunı da anlamadım. Buna benzer bi akıntı yaşayan var mı?

Ben bilmiorum malesef belki yumurtliyacan br kac gune habercisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…