- 8 Ekim 2015
- 634
- 365
- 34
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.561
Hayırlısı 4 gün daha var yok olsa çokta uzulmem Rabbimin verdiği basimla beraber kabul ederim sizin var mı çocukAnladım canım o zamn günün gelincetest yap ovulasyona bakıp şimdiden uzulme
Transferim iyi geçti cnm biraz kasik ve bel ağrılarım var o kadar sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Cok sukur cnm dua et hep hergun yasin oku cnm inan olcak sende katilcn aramiza ins burdakinler hepsiTransferim iyi geçti cnm biraz kasik ve bel ağrılarım var o kadar sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Canım inşaallah ikiz olur kuzum duamdasınTransferim iyi geçti cnm biraz kasik ve bel ağrılarım var o kadar sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Sağolun kizlar Rabbim hayırlısını nasip edecek inanıyorum . İkiz olması zor biraz tek embriyo transfer yapıldı cnmCanım inşaallah ikiz olur kuzum duamdasın
Ins cnm sende bize dua et kontroller iyi gecsin saglijli olsun send eins su migde bulantiyi cekeceksin 13 gun sonra hahahSağolun kizlar Rabbim hayırlısını nasip edecek inanıyorum . İkiz olması zor biraz tek embriyo transfer yapıldı cnm
Cnm hayirli olsun neguzel bende hamielyim sukur nasildi korkulacak kadarmi bem cokkk
Ai ins hayirli olsun cnm benim acidan korkum acidan ölcem diye cnm korkum yapamam diyeÇok teşekkür ederim canım benim ikinci doğumum canım inan korkulacak birşey yok benim doğumum çok hızlı oldu gece 3 te hafif sancı başladı sabah 6:45 hastaneye gittim 7:30 dopum oldu darısı sana inşallah sqğlıkla al kucağına
Transferim iyi geçti cnm biraz kasik ve bel ağrılarım var o kadar sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Tam koyuluk oldu ise evt yumurtlama dır kaçıncı gundesin kaç günde bir adet oluyorsunArkadaşlar bugün ovulasyon testim silinmeye basladı kasıklarda ağrı ve aşırı sıvı akıntım var acaba yumurtluyomuyum kaç aydr bir tespit edemedim yumurtlamayı yrd.olursanız sevinirim simdiden cok sağolun
Öyle her konuda hayırlısı yok şimdilik Rabbim nasip ederse olucak bat bekliyorumHayırlısı 4 gün daha var yok olsa çokta uzulmem Rabbimin verdiği basimla beraber kabul ederim sizin var mı çocuk
Canım hamile misin :) inşallah bu defa tamamına erdirsin rabbimmerhaba cnm nassln
Canim saol cevabın için dün 14.gündü 27 günde bir oluyom bugünde daha kıvamlı bir akıntim oldu insallah yumurtlamadır sabah yaptıgım test çok siliktiTam koyuluk oldu ise evt yumurtlama dır kaçıncı gundesin kaç günde bir adet oluyorsun
Allahım insaAllah kucaginizi doldurur bu sefer hayırlısı olsun hakkınızda umarım hamilesinizdir bat ne zamanÖyle her konuda hayırlısı yok şimdilik Rabbim nasip ederse olucak bat bekliyorum
Canım hamile misin :) inşallah bu defa tamamına erdirsin rabbim
Normal yoldan mi oldu canımamin canım inşallah...
Oyy masallah gozunuz aydin Rabbim omrunu bahtini guzel etsin insallah kuzucugun.Sabirsiz61 canım selam ben 27.08.2017 de bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım. Darısı yüm isteyen ve bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallah . Yardımların için teşekkür ederim arkadaşım.
Insallah bebegin seninledir canim :)Transferim iyi geçti cnm biraz kasik ve bel ağrılarım var o kadar sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor