-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.541
Bende bilmiorum cnm bu isleri ins iyi seydir cnmHapı bıraktığımdan beri düzenim bozuldu 21. Günde yumurtluyorum malesefYani bu yumurtlama habercisi değil. Teşekkür ederim cevap için. Bayramdan sonra dıktora gidecektim zaten artık bunu da sorarım...
merhaba cnm ıyıym perşembe günü transferim var sabırsızlıkla beklıyorum :) sen nasılsın?
Canım bende memleketteyim pek giremiyorum benim eşim seyirde canım beklemedeyiz sen nasılsın hamişlik nasıl
Cok sukur iyi cnm migden cookk berbat koku hasassiyeti ins sende tadarsin bunu bugun ikinci randavu ins hersey yolundadirCanım bende memleketteyim pek giremiyorum benim eşim seyirde canım beklemedeyiz sen nasılsın hamişlik nasıl
Mutlu haberlerle gel inşallahmerhaba cnm ıyıym perşembe günü transferim var sabırsızlıkla beklıyorum :) sen nasılsın?
Aiii hadi ins dikkat et dua et hep tranferinde salavat cek heycan yapma sen olcak icime dogdu hadi dualarimiz seninle burdaki herkes olcak inaniorunmerhaba cnm ıyıym perşembe günü transferim var sabırsızlıkla beklıyorum :) sen nasılsın?
İnşaallah canım aklına geldikçe ismen dualarına katCok sukur iyi cnm migden cookk berbat koku hasassiyeti ins sende tadarsin bunu bugun ikinci randavu ins hersey yolundadir
Sende bizi unutma saglikli olsun bebisimiz insİnşaallah canım aklına geldikçe ismen dualarına kat
Cnm hayirli olsun neguzel bende hamielyim sukur nasildi korkulacak kadarmi bem cokkkSabirsiz61 canım selam ben 27.08.2017 de bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım. Darısı yüm isteyen ve bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallah . Yardımların için teşekkür ederim arkadaşım.
Yok canım kaybolmuyor o silik çıkıyor hepSelam kızlar ya benim adetime 5 gün var ovulasyon yerinde t çizgisinin hepten kaybolması lazım ama kaybolmadi hala var neden acaba
Benim kızım da hep böyle çıkmıştı ta adetim 10 gün geçtikmisti anca kanda çıktı o yüzden bende merak ettimYok canım kaybolmuyor o silik çıkıyor hep
Ovulasyon testi bazı hamile olanlarda kopkoyu bazılarında ise silik çıkıyor muş yani kıstas değilBenim kızım da hep böyle çıkmıştı ta adetim 10 gün geçtikmisti anca kanda çıktı o yüzden bende merak ettim
Evet adet günü ovulasyon testi yapılınca pozitif çıkarsa hamilelik var demek oluyor normalde tamamen kaybolması lazım negatif çıkması lazımOvulasyon testi bazı hamile olanlarda kopkoyu bazılarında ise silik çıkıyor muş yani kıstas değil
Canım bazılarında tutmuyor işte kopkoyu çıkıp hamile olmayanlar var silik çıkıp hamile olanlar var bence ovulasyon testi ne çok güvenme hamilelik konusundaEvet adet günü ovulasyon testi yapılınca pozitif çıkarsa hamilelik var demek oluyor normalde tamamen kaybolması lazım negatif çıkması lazım
Yok cnm ben hamile kalmaya calismiyorum elhamdülillah 2 çocuğum var Rabbim olmayana versin insaAllah daha kızım 1 yaşında da suphelendim mide bulantısı ve baş dönmem var halsizlik uyku hali biraz korktum o yüzden merak ettimCanım bazılarında tutmuyor işte kopkoyu çıkıp hamile olmayanlar var silik çıkıp hamile olanlar var bence ovulasyon testi ne çok güvenme hamilelik konusunda
Yok cnm ben hamile kalmaya calismiyorum elhamdülillah 2 çocuğum var Rabbim olmayana versin insaAllah daha kızım 1 yaşında da suphelendim mide bulantısı ve baş dönmem var halsizlik uyku hali biraz korktum o yüzden merak ettim