Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Daha önce gittiğimde test yaptırmamıştım ama doktor bir sorun yok demişti. Devam ederse doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum. Sizin var mı çocuğunuz?
Evet cnm hamielyim cok sukur mucizem oldu burda arkadaslar bilir beni bende cok agladim korktum aam hic ummadigin amda gelio Rabbimin bildigi var zamani var

Uç gündür ovu. Testi yapıyorum iki gün ilk defa hic olmadığı kadar koyu çıktı ama negatifti yani eşit değil bugün silinmiş hayali çizgi vardı çatlama ihtimali var mj başına boyle bisey gelen var mi burada pcosluyum ve inofolic kullanıyorum 12 13 gündür

Uç gündür ovu. Testi yapıyorum iki gün ilk defa hic olmadığı kadar koyu çıktı ama negatifti yani eşit değil bugün silinmiş hayali çizgi vardı çatlama ihtimali var mj başına boyle bisey gelen var mi burada pcosluyum ve inofolic kullanıyorum 12 13 gündür
Canım benimde aynısı oldu geçen on gün önce baya koyuydu ama negatifti bende ertesi gün kesin koyulck dedim fakat silikleşti ısrarla yapmaya devam ettim bugün yine aynı kötülüğü yakaladım inşallah yarın dahada koyulur ve yakalarım bende pcoluyum 28. Günüm normalde adet gördüm olmam gerek ama ben daha yumurtlucam inşallah hayırlısı sen test yapmaya devam et

Canım benimde aynısı oldu geçen on gün önce baya koyuydu ama negatifti bende ertesi gün kesin koyulck dedim fakat silikleşti ısrarla yapmaya devam ettim bugün yine aynı kötülüğü yakaladım inşallah yarın dahada koyulur ve yakalarım bende pcoluyum 28. Günüm normalde adet gördüm olmam gerek ama ben daha yumurtlucam inşallah hayırlısı sen test yapmaya devam et
benimde 36. günüm hep geciktiği için ne zaman olucama dair bir bilgim yok devam edim ben de birde ben akıntı üzerine test yaptım ama şeffaf akıntım geldi 34. günde öyle yapmıştım

başka topıicte bi arkadaşın bu şekilde olmuş ve çatlamış sen herhangi bişey kullanıyormusun kuzum? ne kadarlık evlisin ne kadardır istiyorsun ? durumlardan haberdar edelim birbirimizi

başka topıicte bi arkadaşın bu şekilde olmuş ve çatlamış sen herhangi bişey kullanıyormusun kuzum? ne kadarlık evlisin ne kadardır istiyorsun ? durumlardan haberdar edelim birbirimizi
Ben hayıt içiyorum canım ilaç kullanmıyorum doktor yumurta takibi yaptı bu ay gelecek ay ilaç tedvisine başlayalım dedi ama ben acele etmek istemiyorum biraz bitkisel denicem bide ovu testiyle takip edicem bak benim bugünki testim

Eklentiler

• IMG_1917.PNG
    IMG_1917.PNG
    197,3 KB · Görüntüleme: 32
hayıtı bi kaç kez on on beş gün içip bıraktım inofolicte gıda takviyesi ilaç değil ama etkili benimki bundan az daha koyuydu iki gün bugün çok çok silik bklm yarın nolcak

hayıtı bi kaç kez on on beş gün içip bıraktım inofolicte gıda takviyesi ilaç değil ama etkili benimki bundan az daha koyuydu iki gün bugün çok çok silik bklm yarın nolcak
Doktor mu verdi inofolicte yi sıvı Alımına dikkat ediyorsun dimi oda önemli bende yapcam bakalım inşallah koyulaşır

X