Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bugün doktora gittim kızlar bende haplardan dolayı multikistük over oluşmuş. Akışına bırak olur dedi. Araştırdım ama çok sağlıklı bilgi yok, aranızda bu durumu yaşayan var mı?

Selam kızlar ya benim adetime 5 gün var ovulasyon yerinde t çizgisinin hepten kaybolması lazım ama kaybolmadi hala var neden acaba

Evet adet günü ovulasyon testi yapılınca pozitif çıkarsa hamilelik var demek oluyor normalde tamamen kaybolması lazım negatif çıkması lazım
Canım bazılarında tutmuyor işte kopkoyu çıkıp hamile olmayanlar var silik çıkıp hamile olanlar var bence ovulasyon testi ne çok güvenme hamilelik konusunda

Canım bazılarında tutmuyor işte kopkoyu çıkıp hamile olmayanlar var silik çıkıp hamile olanlar var bence ovulasyon testi ne çok güvenme hamilelik konusunda
Yok cnm ben hamile kalmaya calismiyorum elhamdülillah 2 çocuğum var Rabbim olmayana versin insaAllah daha kızım 1 yaşında da suphelendim mide bulantısı ve baş dönmem var halsizlik uyku hali biraz korktum o yüzden merak ettim

Anladım canım o zamn günün gelincetest yap ovulasyona bakıp şimdiden uzulme :-)
Yok cnm ben hamile kalmaya calismiyorum elhamdülillah 2 çocuğum var Rabbim olmayana versin insaAllah daha kızım 1 yaşında da suphelendim mide bulantısı ve baş dönmem var halsizlik uyku hali biraz korktum o yüzden merak ettim

X