- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.481
Geçen hafta kan yaptırdım negatif çıktı canım ama yarın artık olmazsam tekrar test yaptırırım sonucu tabiki yazarımGebelik testi yapsana canım sonucu yaz buraya baya koyu inşallah vardır
iki koyu çizgiden sonra görüyorsan bu testi evet catlamışsın dün ve bugünü değerlendir arkadaşımDünle bugünün ovu testim çAtladımı ki yumurtam
Canim en köyü cumartesi gecesi yakaladım 23.30 gibi yaptım testi bu sekildeydiiki koyu çizgiden sonra görüyorsan bu testi evet catlamışsın dün ve bugünü değerlendir arkadaşım
Bide dün gece yaptım 23 gibi böyleydi testimiki koyu çizgiden sonra görüyorsan bu testi evet catlamışsın dün ve bugünü değerlendir arkadaşım
Cuma testi yaptım ama baya silikti cumartesi ve pazarı değerlendirdik hayırlısı testi gece 23 te yaptım gün içi tam koyulur yakalayıp akşamına catladiysa ertesi gece 23 te siliklesmis olabilir ayyy kadın doğumlu glbl yorumlarda başladım artık ☺cuma cumartesi ve pazarı değerlendirdin mi
Ben bugünü de değerlendireyim en iyisicuma cumartesi ve pazarı değerlendirdin mi
bir anlama gelmiyor. zaman zaman bu tarz dalgalanmalar olur. ov. testi ile umutlanmayın en güzeli bi gebelik testi yapın varsa benim gibi 5 gün önceden bile öğrenirsiniz...Battan önce ovulasyon testinin koyu çıkması ne anlama geliyorki?
Hayırlı olsun canım sağlıkla al inşallah kucaginaBiz 1 sene oldumu bilmiom 9 10 ay olmustur yok sade kontrollere gittn kan falan hormonlar sperm hepsi iyidi izinden sonra 10.ayda rahim filmi istedi sonra asilama demisti ama cok sukur gerek kalmadi hep dua ettim ama Allah cekemiyecemiz aci yuk vermezmis sende dua et sukur et olcak peki siz kac aydir ve sorun ne biz ju ara 4 senelik evliyiz yasim 28
Nasilsin cnm.nasil gidio hamilelik sen normal dogummu istiorsun epedual ile yani uyusturmalimibir anlama gelmiyor. zaman zaman bu tarz dalgalanmalar olur. ov. testi ile umutlanmayın en güzeli bi gebelik testi yapın varsa benim gibi 5 gün önceden bile öğrenirsiniz...
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler olsun bu ayYumurtlama testim bitmişti geldi ve regl bitti artık yeni döneme başlıyoruz bu ay hayırlısı allahtan
Belki daha erkendir cnmMerhabalar, ben de ilk defa bu ay ovülasyon testi ile takip yaptım, yunurtlama günümü tespit ettim ve değerlendirdim. Sanırım başaramadım çünkü dün lekelenmem vardı bugün de devam ediyor ama adet olacakmışım gibi fena bir ağrım var Belirti olarak tansiyon düşüklüğü, sık idrara çıkma ve göğüslerde hafif dolgunluk var. Sabah dayanamadım test yaptım tabi ki koca bir negatif çıktı. Aranızda benim gibi olup güzel haber alan var mı?
Sanırım adet oldum canım umudum sonraki aylara...Belki daha erkendir cnm
Olsun aklindan cikart cok takma olur ins dua et hepSanırım adet oldum canım umudum sonraki aylara...