- 31 Aralık 2015
- 41.443
- 132.602
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.001
Eki Görüntüle 2012516 Kızlar merhaba. Son 3 günün ovu testi. İki gün önce pik yaptı, dün biraz silindi bugün tekrar pik yaptı. Nasıl olabiliyor bu? İlk pikten sonra düşmesi gerekmiyor mu bunun? Sizce 1 gün arayla neden tekrar pik yapar?
Ozelde cektirdim canim agrim islem sirasinda oldu ama korkulacakvbisey degil vajinal muayyene gibi biraz daha acilisi,,tahat olmakta fayda var ben anestesiz yaptirdim cok sukur bittiMasallah naya hamole var ve tup tutuor yani umit bizlere neguzel
@Minesuu tebrik ederim digerinede
yunus_ciklet nasil cektirdin cnm cok agri oluormu
Ben bi su sag bademcik insinde bakacam bogazim cok agrio daha
Teşekkürler cevabın için canım. Yani henüz çatlamadı demek oluyorKoyuluk olması vucudundaki lh ın yuksek olmasindan kaynakli yani yumurtan buyumesini tamamlamak uzere silinmiş olması lhın azaldigini gosteriyor yani catladigini. Yani bir kac gun lh yuksek seviyede olabilir sabah aksam yapin mutlaka hatta yakinda iliski yoksa iliskiye de girin
Evet ama çatlamaya uygun olgunluğa ulaşmıştır muhtemelenTeşekkürler cevabın için canım. Yani henüz çatlamadı demek oluyor
Seni hatırlıyorum canım :) doktorun kimdi bi de sorununuz neydi
Canm bizde herhangi bir problem yoktu ve 2 yıldır hiç hamile kalamadım oyüzden aşılama yapmadan tüp bebek denemek istedim çünkü bu süreçte çok yıprandım Allah'ıma şükür ilk denemede olduSeni hatırlıyorum canım :) doktorun kimdi bi de sorununuz neydi
Eki Görüntüle 2013125 Eki Görüntüle 2013126 Çıldırıcam artık yaa... 5 gündür bir düşüyor bir pik yapıyor. Birkaç gün pozitif olabilir deniyor ama bu 5 gün fazla değil mi kızlar? Bu çatlayamıyor demek mi acaba? Bat a daha yaklaşık 10 gün var. Bir açıklaması olması lazım yaa, değerlendire değerlendire içim şiştiiii
Bilmiyorum ki daha bata 10 gün var. Adete yakın olması gerekmiyor mu pozitifin?hamile olabilirmisin acaba ?
Bilmiyorum ki daha bata 10 gün var. Adete yakın olması gerekmiyor mu pozitifin?
Anladım canım sağol cevabın için. Başkalarının yükseldikten sonra düşmüş ya tedirgin oldum. Önümüzdeki ay aşılama olacak, hormonlar bozulursa bi de onun için bekleyeceğim paniğim ondan. 2 yıldır yoruldum artık, aşılamada ilkinde yüksek ihtimal tutar dedi doktor. Daha da beklemeye gücüm yokBen doktor kontrolüne çıkmıştım 2 ay önce yumurta takibi için ovulasyon sürekli senin ki gibi adet dönemine kadar pozitif çıktı ilk 3~4 gün ikiside aynı koyuluktaydi ve bir gün silik bir gün koyu çıkıyordu anlam veremedim.... doktora çıktım yumurtan çatlamamış olabilir veya 2 sefer yumurtluyor olabilirsin dedi ovulasyon testleri kesin bir sonuç vermez yumurtlayıp yumurtlamadigini öğrenmek için en iyi kan testi dedi... o ay yumurtladım ama iki tane yumurtam gelişmiş ve biri çatlamış diğeri kist olmuştu adetim gecikti o ay, bidahaki ay kistte gitmisti .ben de ovulasyon testlerine bi anlam veremiyorum, bi ümit işte değerlendiriyorum.
adete kadar bu şekilde giderse hamile olabilirsin erken yumurtlamış olabilirsin ...ya da kanda ki lh seviyesi henüz düşmemiş olabilir hormonlar her ay farklılıklar gösteriyor.
Daha negatif gibi canım yarın da bak bakalım
Test pozitif degil ama her iksinin hatta t cizgisinin daha koyu oldugu zamanlara pik denir tekrarlamalosin testlerinihamile olabilirmisin acaba ?
@Allahim neolur canım ben iyiyim geçen ayda eşim yoktu şimdi adet oldum zaten geçmiş olsun dikkat et kendine