- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.021
Tebrik ederim sağlıkla gelmesini dilerim :)Kızlar merhaba eski üyelerdenim tüp bebek ile hamileyim çok şükür nazar boncuğuna pek heveslenirdim bana da bi nazar boncuğu takarmısınSabirsiz61
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın iyi Bayramlarnasılsın cnm
Canim gozun aydin Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah.Kızlar merhaba eski üyelerdenim tüp bebek ile hamileyim çok şükür nazar boncuğuna pek heveslenirdim bana da bi nazar boncuğu takarmısınSabirsiz61
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın iyi Bayramlar
Rabbım kolaylık versn göbişin bebış dolsun ıns canmSelam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun :) Kürtajdan sonra 3. adetimi dün oldum. Bugün doktorumla iletişime geçtim. Yarın akşam 18.30 itibariyle tüp bebek olayına giriş yapıyorum. Her ne kadar maddi olarak canımıza okunacak olsada bismillah dicem bakalım :)
ŇSelam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun :) Kürtajdan sonra 3. adetimi dün oldum. Bugün doktorumla iletişime geçtim. Yarın akşam 18.30 itibariyle tüp bebek olayına giriş yapıyorum. Her ne kadar maddi olarak canımıza okunacak olsada bismillah dicem bakalım :)
Amin canım inşallahAllah yardimcin olsun canim insallah ilkinde tutsun
Ň
İyiyiz canım henüz dogurmadım bekliyoruz son 12 gün ama hanfendi gununu beklicek galiba hayirlisi artik :)Aijoo nasılsn canm bayramda dogurmam umarım dıyodun bebıs ne alemde
Canım çok sevindim ya :) sizin sorun neydi? Bi de Nerde tüp yaptın?Kızlar merhaba eski üyelerdenim tüp bebek ile hamileyim çok şükür nazar boncuğuna pek heveslenirdim bana da bi nazar boncuğu takarmısınSabirsiz61
Canım Nerde yaptiracsksinSelam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun :) Kürtajdan sonra 3. adetimi dün oldum. Bugün doktorumla iletişime geçtim. Yarın akşam 18.30 itibariyle tüp bebek olayına giriş yapıyorum. Her ne kadar maddi olarak canımıza okunacak olsada bismillah dicem bakalım :)
Kullandım ben canım ampul olanı ekmek üstüne döküp yedim öyle daha uzun süre kalıyormuş vücuttakızlar selam, d vitamini kullanan varmı
Ali Rüştü ERGÜR canım koşuyolunda transferi kalamış tıp merkezinde yapıyorlarmış. Arkadaş tavsiyesiyle başladım. Umarım hayırlı olurCanım Nerde yaptiracsksin
Adını duymadım canım.fiyatı ne kadar ? Inşallah hepimizin tutarAli Rüştü ERGÜR canım koşuyolunda transferi kalamış tıp merkezinde yapıyorlarmış. Arkadaş tavsiyesiyle başladım. Umarım hayırlı olur