- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.981
Merhaba kizlar bu topigin eski uyelerindenim uzun zaman oldu girmeyeli :) artik bu duyguyu ben de yasiyorum HAMILEYIMMMRabbim isteyen herkese yasatsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tebrik ederim . Hatırladığıma göre tuptu .doktorun kimdi acaba ve sorun neydi.inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucaklarsinMerhaba kizlar bu topigin eski uyelerindenim uzun zaman oldu girmeyeli :) artik bu duyguyu ben de yasiyorum HAMILEYIMMMRabbim isteyen herkese yasatsin insallah
Evet cnm tup. Istanbul bahceci fulya tup bebek klinigi Prof. Dr mustafa bahceci doktorum. Insallah darisii basiniza cnmCanım tebrik ederim . Hatırladığıma göre tuptu .doktorun kimdi acaba ve sorun neydi.inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucaklarsin
Amin canım.peki Mustafa bahceciye çok yoğun ilgilenemiyorum diyorlar doğru mu? Bi de on görüşme ücretsiz mi?Evet cnm tup. Istanbul bahceci fulya tup bebek klinigi Prof. Dr mustafa bahceci doktorum. Insallah darisii basiniza cnm
Evet cnm.on gorusme ucretsiz. Cnm doktor prof bi suru hastasi var ve cok yogun kubra hanim var partneri muayelerini o yapiyor. Ilk basta mustafa hoca muayene ediyor zaten yum takibini kubra hanim yapiyor bazrnde mustafa hoca. Yum toplamayi baska bi doktor yapti bana. Ama trasnferi mustafa hoca yapio kesin.Amin canım.peki Mustafa bahceciye çok yoğun ilgilenemiyorum diyorlar doğru mu? Bi de on görüşme ücretsiz mi?
Ben sedece genetik uzmanyıla görüştüm henuz hematolag la konuşamadım bayramdan sonra gidicem gebelik dışında ilaç kullanmam lazımmı biliyorum genetik yönlendirdi.hayırlısı hakimizda.Benim beta fibrinojen homozigot mthfr1298c heterozigot. Sürekli coraspin gebe kalındığı andan itibaren 0,6 clexean iğne dedi hematolog. İnşallah canım çok yorucu bir süreç
Ben de okumak isterdim hastayım boyle denk geldi 1.5 yıldır bebek istiyoruz esim varikosel amilyat olali 5 ay oldi hala beklemedeyiz Yüce rabbim bize de nasip eder inşallah her ay bekliyoruz
bizim içind e dua edermisin su mübarek günün hatrına
Hasan kızı Seher canım Allah razı olsun senden Rabbim bi solukta sağ Salim evladını kucağına almayı nasip etsin inşaallahArkadaşlar ramazan biterken ve doğumum yaklaşmışken 41 yasin okudum az kaldı bitirmek uzereyim duasını yapacağım. İsimlerinizi verirseniz ismen dua etmek istiyorum sizlerede hem mubarek kandil gunu kimin duası kabul olacak belli olmaz.. hayirli kandiller
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Merhaba kizlar bu topigin eski uyelerindenim uzun zaman oldu girmeyeli :) artik bu duyguyu ben de yasiyorum HAMILEYIMMMRabbim isteyen herkese yasatsin insallah
Tesekkurler amin insallahRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Msj attim canim Allah razi olsunSenden güzel haberi bekliyorum arada girip bakıyorum senin için. Çok bekledin umarım artık beklemezsin ve müjdeyi bize de verirsin...
Ohh masallah cok sevindim Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin canim hayirlisi ile insallah.MERHABA KIZLAR BENDE ESKİ ÜYEYİM BU AY TÜP BEBEK YOLU İLE 2 YILLIK BEKLEYİŞİN SONUNDA HAMİLEYİMMM
Hadi insallah canim sendende mujde bekliyoruzSabirsiz61 . Canim rahim filmi cekildi cok sukur tupler acik bekle beni topik gelisim yakindir