Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Merhaba kizlar bu topigin eski uyelerindenim uzun zaman oldu girmeyeli :) artik bu duyguyu ben de yasiyorum HAMILEYIMMMRabbim isteyen herkese yasatsin insallah
Canım tebrik ederim . Hatırladığıma göre tuptu .doktorun kimdi acaba ve sorun neydi.inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucaklarsin

Amin canım.peki Mustafa bahceciye çok yoğun ilgilenemiyorum diyorlar doğru mu? Bi de on görüşme ücretsiz mi?
Evet cnm.on gorusme ucretsiz. Cnm doktor prof bi suru hastasi var ve cok yogun kubra hanim var partneri muayelerini o yapiyor. Ilk basta mustafa hoca muayene ediyor zaten yum takibini kubra hanim yapiyor bazrnde mustafa hoca. Yum toplamayi baska bi doktor yapti bana. Ama trasnferi mustafa hoca yapio kesin.

Benim beta fibrinojen homozigot mthfr1298c heterozigot. Sürekli coraspin gebe kalındığı andan itibaren 0,6 clexean iğne dedi hematolog. İnşallah canım çok yorucu bir süreç
Ben sedece genetik uzmanyıla görüştüm henuz hematolag la konuşamadım bayramdan sonra gidicem gebelik dışında ilaç kullanmam lazımmı biliyorum genetik yönlendirdi.hayırlısı hakimizda.

Etmemmi rabbim her isteyene versin inşallah şimdi bagislama yapacagim goblumden senide gecirdim rabbim biliyor

Hasan kızı Seher canım Allah razı olsun senden Rabbim bi solukta sağ Salim evladını kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Kızlar merhaba. Son 3 günün ovu testi. İki gün önce pik yaptı, dün biraz silindi bugün tekrar pik yaptı. Nasıl olabiliyor bu? İlk pikten sonra düşmesi gerekmiyor mu bunun? Sizce 1 gün arayla neden tekrar pik yapar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…