Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ja tüp bebekle hamile olan var hemide hemen tutuor sukur sorun varmiydi sorun olmayan turuo ilki gibime geldi
Herkesim bayrami mubarek olsun
Daha bademcigim sis sag hafif agzim tatsiz lenf bezi sis kanda iltihap yokmus anlamadim dis eti iltihabim var ondan da olabilir galiba tr de ins yaptircam burda 900 euro kizlar

merhaba kızlar adetin 10. günündeyim ov. testi yapıyorum hergun 7. Ve 8. günleri test koyulaşmaya başlamıştı pik olmamıştı ama neredeyse aynı gibiydi bugün yaptigimda cizgi siliklesmeye başlamıştı siz ve yumurtlamış olabilirmiyim bu durumda . duphaston kullanıyorum.

Selam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun :) Kürtajdan sonra 3. adetimi dün oldum. Bugün doktorumla iletişime geçtim. Yarın akşam 18.30 itibariyle tüp bebek olayına giriş yapıyorum. Her ne kadar maddi olarak canımıza okunacak olsada bismillah dicem bakalım :)
Rabbım kolaylık versn göbişin bebış dolsun ıns canm

Allah yardimcin olsun canim insallah ilkinde tutsun
Selam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun :) Kürtajdan sonra 3. adetimi dün oldum. Bugün doktorumla iletişime geçtim. Yarın akşam 18.30 itibariyle tüp bebek olayına giriş yapıyorum. Her ne kadar maddi olarak canımıza okunacak olsada bismillah dicem bakalım :)
Ň

Canım Nerde yaptiracsksin

X