Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kizlar benim bat 9 haziranda idi 5vgun gecikme yasadim bugun geldi sabah ped koydum tabi avuc ici yakat dolmadi kahve lekelnmem var prceteye geliyor kan versemmi ki idrar nrgatifti 2 3 gun ince
Senden güzel haberi bekliyorum arada girip bakıyorum senin için. Çok bekledin umarım artık beklemezsin ve müjdeyi bize de verirsin...

Ja bugun yeni fark ettim agzimin icinde arkada sag tarafta mademcik hafif sis agri yok vok sukur lenf bezimde inmedi sizde öle sey oldunu kizlar

Beklenen bat 10 temmuz aralıktan sonra bidaha gırmak istemdim malesef şubatta 2.bebeğimi kaybettim genetik araştırmaya gittim pıhtılaşma bozukuğu çıktı. İnşallah 3.kaybetmem benim gibi olup bebeğini kucağına alan varmı.

Canım çok üzüldüm yaşadıklarına benim kızkardeşimde yaşamıştı senin yaşadıklarını onda hem pıhtılaşma bozuklupu hemde folik asit düzeyinde problem vardı doktoru vebelşk öncesş coraepşn başlattı ve ikş katı değerde folik asit takviyesi başladı gebe kalır kalmaz doğuma kadar hem kan sulandırıcı iğne yaptı hergün hemde coraspşn kullandı çon şükür oğlunu sağlıkla kucağına aldı şimdi 2.5 yaşında inşallah rabbim sanada nasip etsin önemli olan tedbirini almak gerisi allahım takdiri.. olumlu düşün herşey güzel olsun

İnşallah canım amin. Kaç yıllık evlisin

Ben de iki kayıptan sonra öğrendim pıhtılaşma bozukluğu olduğunu canım, son kayıptan sonra bu ay 3. Denemem daha kalamdım hamile... senin hangi genlerde mutasyon çıktı?

canım bana da dua edersen sevinirim.herhalde bu topigin hamile kalamayan en eski uyesiyim.adim aysun.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Duaların kabul olsun

canım bana da dua edersen sevinirim.herhalde bu topigin hamile kalamayan en eski uyesiyim.adim aysun.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Duaların kabul olsun
Oyle dusunup kendini uzme. Hersey Allahtan inşallah nur topu gibi güzel huylu bir bebeğib olsun dua yerine geçsin inşallah duamdasin...

Ben de iki kayıptan sonra öğrendim pıhtılaşma bozukluğu olduğunu canım, son kayıptan sonra bu ay 3. Denemem daha kalamdım hamile... senin hangi genlerde mutasyon çıktı?
Faktör v heterozigot
Pai-4g/g5 heterozigot
Mthfr A1298c homozigot
Gebelikte heparin iğnesi vurdurucam senin hangileri şimdi bişey kullanıyormusun kimilerine öncesinde aspirin veriyorlar sana bişey verdiler.
İnşallah en kısa zamanda bizde güzel haberler alırız.dua edelim.

Ben de okumak isterdim hastayım boyle denk geldi 1.5 yıldır bebek istiyoruz esim varikosel amilyat olali 5 ay oldi hala beklemedeyiz Yüce rabbim bize de nasip eder inşallah her ay bekliyoruz
bizim içind e dua edermisin su mübarek günün hatrına

Benim beta fibrinojen homozigot mthfr1298c heterozigot. Sürekli coraspin gebe kalındığı andan itibaren 0,6 clexean iğne dedi hematolog. İnşallah canım çok yorucu bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…