Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

merhaba arkadaşlar bende mart ayında kürtaj oldum mayıstaki adet ile rahim filmi çekildi şükür sorun yok.
bu ay 9 haziranda ovide çift çizgiyi gördüm 9-10-11 haziranda çalışma oldu
onun öncesinde de 7 haziranda olmuştu

adet 23 haziranda gelecek, şuan akıntım var beyaz hafif sarı şekilde sizlerde durum nasıldı
Iyi guzel cok sukur sorun yokmus nasil cekildin rahim filmi benide istiorlar cektiremiom ya

merhaba kizlar. biseyi cok merak ediyorum konu da actim ama yazan olmadi. yardimci olursaniz sevinirim. 22 mayis yani adetin 8.gunu rahim filmi cekildim. hicbir sorun yok dedi doktor. o gunden bugune kadar ovulashon testi kullandim ama hep negatif. surekli negatif cikmasi yumurtlamadigim anlamina mi geliyor acaba? adets 3 gun kaldi hala negatif ovulasyon. gebelik testi de negatif. sol tarafta ara sira sizlamalarim var. nedenini bilmiyorum ama kafam karisti acaba bu ay yumurtam olismadi mi

merhaba kizlar. biseyi cok merak ediyorum konu da actim ama yazan olmadi. yardimci olursaniz sevinirim. 22 mayis yani adetin 8.gunu rahim filmi cekildim. hicbir sorun yok dedi doktor. o gunden bugune kadar ovulashon testi kullandim ama hep negatif. surekli negatif cikmasi yumurtlamadigim anlamina mi geliyor acaba? adets 3 gun kaldi hala negatif ovulasyon. gebelik testi de negatif. sol tarafta ara sira sizlamalarim var. nedenini bilmiyorum ama kafam karisti acaba bu ay yumurtam olismadi mi
Ja bendede öle hatta doktora sordumda kan degerin hormonlarin yumurtluon hatta kaliteli diorlar ama ovuda hic koyuyu yakalayamam ya vookkk su iciom bilmiom

Az kafa dagitalim kizlar yaa yoksa ben kafayi yiyecemm millet hamileee etrafimdaa ya ikinciyeeee aii kazadan kaldi diorlar ondan size soru esinizi nekadar cok seviyorsunuz kizkancmisiniz

Geçen cuma canım, pazartesi sonucu aldım. Eşimle ilgili çocuk olayı dışında bir sağlık problemi yüzünden salı apar topar hastaneye yattık. Başında kaldığım için sonucu gösteremedim. Yarın bi ara kaçacağım
Gecmis olsun cnm.ins kötu degildir cnm bak sade cocuk olmamasi degil saglik olsun yetee

Kızlar ben 4 saat boyunca ne yiyorum ne içiyorum idrarımı da tutuyorum öyle test yapıyorum çıkıyor çizgi. Acaba sıvı alımımı yapıyorsunuz? Birde hergün 11 de yapıyorum bazen 2 Sefer yaptığımda oluyor oda ya 8 de yada 10 da yapıyorum
valla oncede yaptgmda cikmisti. ama bu sefer her saatte denedim resmen ama yok

Geçen cuma canım, pazartesi sonucu aldım. Eşimle ilgili çocuk olayı dışında bir sağlık problemi yüzünden salı apar topar hastaneye yattık. Başında kaldığım için sonucu gösteremedim. Yarın bi ara kaçacağım
Çok geçmiş olsun canım eşine
Güzel sonuçlar alırsın inşallah

10dan önce ovu yapılmaz bi de akşam 8den sonra
Gündüz 11 de yapıyorum canım akşam da 8 yada 10 da yapıyorum. Ama genelde gündüz 11 de yaptığımda çizgi çıkıyor akşamlara pek kalmıyor yapmaya. Zaten kaç aydır test ile kafayı bozdum bu ayda hamile kalmazsam önümüzdeki ay hiç test falan yapmadan adetten sonra gün aşırı ilişki yapacağım belkide bunlar stres yaptırıyor :KK43:

X