-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.921
Evet tv ya cikio bazen nvd haber varya orayada cikior ordan bilgi evet iyi burdaki doktorda bana önce rahim film dedi sonra asilama yapacakms burda sigorta karsiöioya ucret yok bi demeyim diom ama tr de tup bebek falan 10.ayda gittigimde bi check up sart hersey yaptircambu arada canım, arkadaşımın yengeside 12 senedir çocuk hasreti çekıyordu bülent hocaya gitmiş histeroskopi tavsiye etmış, ama histeroskopi bülent hocada pahalı olduğu için bülent hoca onu şişli etfalde başka bir doktora yönlendirmiş, histerokopi oldu sonra bülent hocada tüp bebek yaptırdı şu an 7 haftalık hamile hemde ikiz :)) bana çok yardımcı oldu , tavsiye ederım çok iyi doktor dedı aklında bulunsun
Bende sevıyorm yüsra ısmını hep dua ederken dıyorum kolaylıkla saglıkla gel dıye.ıkna edebılırsem bende koyucam bakalm.ruveyda ve rümeysa ısımlerıde var aklımda hayırlısı ınsİnşallah hayırlı sağlıklı olsunlar en önemlisi o ama bayramdan sonra gel deyip duruyorum. Biz daha sevgiliyken karar vermiştik yüsra ismine bizede tuhafmış yada neden iki isim diyen çok oldu ama ortak kararımız böyle karar verdik. Kimseyi karıştırmadık. Ailemize ferahlık, kolaylık getirir inşallah İnşirah suresinde ve birkaç surede daha geçiyor benim adıma da uyumlu oldu :)
Hayirlisi olsun ismiyle yasasin insallahBende sevıyorm yüsra ısmını hep dua ederken dıyorum kolaylıkla saglıkla gel dıye.ıkna edebılırsem bende koyucam bakalm.ruveyda ve rümeysa ısımlerıde var aklımda hayırlısı ıns
Amın canm ıns sagolasınHayirlisi olsun ismiyle yasasin insallah
Canım masaj yap o bölgeye ama doktora da git çok rahatsız ediyorsaKizlae birswy sorcam iki hafta olcak grople sisti sag boykumda lenf bezi grop gevti o inmedi korkiomda böle olan varmi nezaman gecer
Yok agri yok distan sisde degil ellegimce sade belli kucuk yuvarlak yani korktum.doktor iki jafta dedi bugun iki hafta daha gecmediCanım masaj yap o bölgeye ama doktora da git çok rahatsız ediyorsa
Iki hafta dediyse bekle canımYok agri yok distan sisde degil ellegimce sade belli kucuk yuvarlak yani korktum.doktor iki jafta dedi bugun iki hafta daha gecmedi
Tm cnm saol senin basinada geldimi böle benim ja ilk bilmiom ilk defa farkettim ama baya agir grip gecirdimIki hafta dediyse bekle canım
Canım bu duayı 110 tane okusana.bir dileğini bir yukarıdaki beyaz bölümdeki duayı okur musun,Ya kizlar dayanamiyacam artik maf oluorum eltimin ablasinin 1 yasinda kizi vardi yine hamile kaynanam dedi bana bakisi yani kusurluyum yani benim yok ya ifff cogu böle dior hani kaynanan sana kusurlu gibu balio yokya cocuk deme dediler dun dusunun arkadaslarim bile böle dio Allahimmmm neolurrrr birtameee ver
Saol cnm okurum tabikide yaaaa ai insCanım bu duayı 110 tane okusana.bir dileğini bir yukarıdaki beyaz bölümdeki duayı okur musun,
Üzülme canım. Ama tedbiri elden bırakma.turkiyeye gelince mutlaka iyi bir doktora git görün mümkünse tedavini ol.zaman bizim aleyhimizeYa kizlar dayanamiyacam artik maf oluorum eltimin ablasinin 1 yasinda kizi vardi yine hamile kaynanam dedi bana bakisi yani kusurluyum yani benim yok ya ifff cogu böle dior hani kaynanan sana kusurlu gibu balio yokya cocuk deme dediler dun dusunun arkadaslarim bile böle dio Allahimmmm neolurrrr birtameee ver
Zaman evet hayat kisa vede yaslanioz tr de kesin yapacamda burdada 6.7 de randavum bakalim su yumurtalar nekadar kaca kadar yetecek vede ananem annem 43 44 yasinda menopoz oomus yani bende o civariÜzülme canım. Ama tedbiri elden bırakma.turkiyeye gelince mutlaka iyi bir doktora git görün mümkünse tedavini ol.zaman bizim aleyhimize
Kan ver cnm aii hadi inssssKizlar benim bat 9 haziranda idi 5vgun gecikme yasadim bugun geldi sabah ped koydum tabi avuc ici yakat dolmadi kahve lekelnmem var prceteye geliyor kan versemmi ki idrar nrgatifti 2 3 gun ince
idrar testini yenile bence canım varsa mutlaka çıkacaktırKizlar benim bat 9 haziranda idi 5vgun gecikme yasadim bugun geldi sabah ped koydum tabi avuc ici yakat dolmadi kahve lekelnmem var prceteye geliyor kan versemmi ki idrar nrgatifti 2 3 gun ince