Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Evet tv ya cikio bazen nvd haber varya orayada cikior ordan bilgi evet iyi burdaki doktorda bana önce rahim film dedi sonra asilama yapacakms burda sigorta karsiöioya ucret yok bi demeyim diom ama tr de tup bebek falan 10.ayda gittigimde bi check up sart hersey yaptircam
Ben sansli degilim ananem erken menopoz yani 40 dan sonra annem 43 ama usuntu babam vefat ettiya belki ondan simdi 48 hic olmuo bilmiom bende 40 falan diom yani ama 40 kadar ins kiz 10 tane bile cocuk olur saglik oösun ya haberlerde hep hastalik hele tovbe kanser ben eskiden hic bilmezdik simdi genclerde kalp kirizi yaslilarda derdik babam 51 de ani kalpi durdu hayirlisi cnm

S sinkar bugun yine dinledim bulent turasa ntv da cikior youtube dan bak istersen orda dio önce hamile olmadan önce hazirniyim sagliklimiyim diye bakilcakmis sonra sindi yeni yöntem tabi 35 den sonra ve iki tup bebekten sobra mikrocip yontemle daha saglikli embriyo alinio mus falan baya ilerlemis ya masallah da Yine hersey Allahtan cnm

Bende sevıyorm yüsra ısmını hep dua ederken dıyorum kolaylıkla saglıkla gel dıye.ıkna edebılırsem bende koyucam bakalm.ruveyda ve rümeysa ısımlerıde var aklımda hayırlısı ıns

Kizlae birswy sorcam iki hafta olcak grople sisti sag boykumda lenf bezi grop gevti o inmedi korkiomda böle olan varmi nezaman gecer

Kizlar nasilsiniz ins hamile olan vardir yada dinlenionuzmu tedaviye kadar ins hayirlisi ise olcsk kadir gecesi bak gelio dua gexesi

Ya kizlar dayanamiyacam artik maf oluorum eltimin ablasinin 1 yasinda kizi vardi yine hamile kaynanam dedi bana bakisi yani kusurluyum yani benim yok ya ifff cogu böle dior hani kaynanan sana kusurlu gibu balio yokya cocuk deme dediler dun dusunun arkadaslarim bile böle dio Allahimmmm neolurrrr birtameee ver

Canım bu duayı 110 tane okusana.bir dileğini bir yukarıdaki beyaz bölümdeki duayı okur musun,

Eklentiler

• IMG_2317.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 48
Üzülme canım. Ama tedbiri elden bırakma.turkiyeye gelince mutlaka iyi bir doktora git görün mümkünse tedavini ol.zaman bizim aleyhimize

Üzülme canım. Ama tedbiri elden bırakma.turkiyeye gelince mutlaka iyi bir doktora git görün mümkünse tedavini ol.zaman bizim aleyhimize
Zaman evet hayat kisa vede yaslanioz tr de kesin yapacamda burdada 6.7 de randavum bakalim su yumurtalar nekadar kaca kadar yetecek vede ananem annem 43 44 yasinda menopoz oomus yani bende o civari

Kizlar benim bat 9 haziranda idi 5vgun gecikme yasadim bugun geldi sabah ped koydum tabi avuc ici yakat dolmadi kahve lekelnmem var prceteye geliyor kan versemmi ki idrar nrgatifti 2 3 gun ince

merhaba arkadaşlar bende mart ayında kürtaj oldum mayıstaki adet ile rahim filmi çekildi şükür sorun yok.
bu ay 9 haziranda ovide çift çizgiyi gördüm 9-10-11 haziranda çalışma oldu
onun öncesinde de 7 haziranda olmuştu

adet 23 haziranda gelecek, şuan akıntım var beyaz hafif sarı şekilde sizlerde durum nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…