Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bugun bir doktoradaha gösterdim xok iyi dedi anlamadim bende
Esimin degerleri semenanalyse 2.0ml
70 miljon per ml
50 hizi hereketi
VCM 50 normospermie böke yazio

Kizlar baktin internette almancada degerler böle cikio cok degisik evet ama normal korktum birden nasil degisik sistem ya bugun doktor dedi rahim filmi cekildikten sonra ki irdada sorun ildugunu sanmiom dedi asilama basliyacakmis bende ramazan gecsin bi dedim

Kızlar bugün test yaptım gölge ikinci çizgi belirdi. Inşallah vardır. Arkadaşlar geç döllenme olabilir dediler ama bilemedim. 23.gün yumurta çatladı ve bugün 34.günüm.. Erken gebelik testi yaptım onda gölge çizgi belirdi laboquik test de ikinci çizgi çıkmadı.. Inşallah geç döllenme yada idrarda çıkmamıştır. Hiç adet belirtisi yok vucüdum hamile gibi hareket ediyor.iki sabahtır hafif bulantım vardı.. Adet hiç bu kadar gecikmedi. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Dua edip bekliyorum.. Duanızı eksik etmeyin kızlar..

Kizlar baktin internette almancada degerler böle cikio cok degisik evet ama normal korktum birden nasil degisik sistem ya bugun doktor dedi rahim filmi cekildikten sonra ki irdada sorun ildugunu sanmiom dedi asilama basliyacakmis bende ramazan gecsin bi dedim
Ozaman tamam cnm. Ama tuhaf geldi bana degerler standart oluyor aslinda ama..oylr diyorlarsa.oyledir.

Canım sayfa sonunda yazan rakamlar mesela prolaktin 20 ise sayfa sonunda 6-30 yazması gerekiyor işte o na referans değerleri deniyor.
Yok cnm zaten orginal kart degil bilgisayardan indirdi bana baska doktr bilgisayara girdi gördu doktorlar nereye gjtsen burda bilgi verio prolaktne 465 yazii baska yazmio ama tr le ayri cnm dedigim gibi rahaim filmi istio ama sorun yok tur eminim dio asilama dio bayram gecsin yapacam ins ucretide yokmus deniyecem ya ne kayip ederim ki

Yok cnm zaten orginal kart degil bilgisayardan indirdi bana baska doktr bilgisayara girdi gördu doktorlar nereye gjtsen burda bilgi verio prolaktne 465 yazii baska yazmio ama tr le ayri cnm dedigim gibi rahaim filmi istio ama sorun yok tur eminim dio asilama dio bayram gecsin yapacam ins ucretide yokmus deniyecem ya ne kayip ederim ki
Kagit yanındaysa fotoğrafını buraya at istersen.bilmiyorum değerler farklı olabilir dediğin gibi yse canım

20170601_165306-1-1.jpg

Anladım canım. Referans değerleri yazmamış. Sanırım Türkiye bu konuda daha iyi. Turkiyeye gelince mutlaka bir test daha yap canım bir de buradaki doktorlar baksın değerlerine
Öle ypacam cnm ama amh 8 sinkar 5. Kacti nilmiom ama baya iyi demis benim 8 daha iyi olmasi lazim degikmi anlamiom ki yaa offf

Canım rezervin çok iyi amma polikistik over olma ihtimalin yüksek canım eşinin değerleri iyi gozukuyor
Cnm zaten asilama yapacakmis baslyiacakmis rahim filminden sonra dedi olmazsa tup yapacakmis bir burda deneyim diom birde tr de pco kularin daha cok yumurta oluirmus hahah dun zahide yetiste doktor gelio bir hastasi 14 kere tup yapmis 13 kez negatif 14 duncu ikiz yani pez etnedin dio 40 dansonra az daha sorlasior diyo
Cnm sen neoldun asilama yaomistin deme me haber hadi umit ol

Cnm zaten asilama yapacakmis baslyiacakmis rahim filminden sonra dedi olmazsa tup yapacakmis bir burda deneyim diom birde tr de pco kularin daha cok yumurta oluirmus hahah dun zahide yetiste doktor gelio bir hastasi 14 kere tup yapmis 13 kez negatif 14 duncu ikiz yani pez etnedin dio 40 dansonra az daha sorlasior diyo
Cnm sen neoldun asilama yaomistin deme me haber hadi umit ol
Yok canım dr asilaman çok iyi geçti .tüm şartlar çok iyi dedi ama olmadı adetim 3 gün önce bitti.18 ay oldu bizim hala yok. Temmuzda tüp bebek düşünüyorum.korktuğum şey başıma geldi

Yok canım dr asilaman çok iyi geçti .tüm şartlar çok iyi dedi ama olmadı adetim 3 gün önce bitti.18 ay oldu bizim hala yok. Temmuzda tüp bebek düşünüyorum.korktuğum şey başıma geldi
Ikinci deneme deme asilama olsun cnm ya neyapalim öle olcaksa tuple öle olsun 18 ay deniyorsunuz yani doktora falanda gittin kac yillik evlisin

X