- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.801
Benimle yasit ehh genciz daha cnm benim hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimle yasit ehh genciz daha cnm benim hahah
regl aralıpın nedir eper 28 günde bir görüyorsan 11 günden itibaren sabah 8 akşam 10 gibi tekrarla,yumurtlama gününde iki çizgi anında eşit likte olursa bu pic demek ,yani yumurtan 28 36 saat içinde çatlayacak demektir.merhabalar arkadaşlar yumurtlama testini adetin 8. günü yaptım ilk etapta ikinci çizgi çıkmadı bir saat sonra gittiğimde hafif bir ikinci çizgi gördüm bu yumurtlama için vücudun çalışmaya başladığı anlamamı geliyır
CANIM 26-29 GÜN ARALIĞI BELLİ OLMUYOR. BEKLEYEN TESTE ÇIKARN ÇİZGİYE BAKLAYIM O ZAMAN AYNI GEBELİK TESTİ GİBİregl aralıpın nedir eper 28 günde bir görüyorsan 11 günden itibaren sabah 8 akşam 10 gibi tekrarla,yumurtlama gününde iki çizgi anında eşit likte olursa bu pic demek ,yani yumurtan 28 36 saat içinde çatlayacak demektir.
bat 9 haziran bugünkü testim negatif..CANIM 26-29 GÜN ARALIĞI BELLİ OLMUYOR. BEKLEYEN TESTE ÇIKARN ÇİZGİYE BAKLAYIM O ZAMAN AYNI GEBELİK TESTİ GİBİ
SEN NASILSIN VARMI GELİŞME ARKADAŞIM
bat 9 haziran bugünkü testim negatif..
Lh hormonu vucutta her zaman bulunur donem donem yükselir donem donem duser. Elinizdeki yumurtlama testleri ile en yuksek oldugu donemi yakalamak amac. Yani her zaman iki cizgi cikar silik olur digeri genelde onemli olan t cizgisinin c eli esit yada daha koyu oldugu gunleri yakalamak.merhabalar arkadaşlar yumurtlama testini adetin 8. günü yaptım ilk etapta ikinci çizgi çıkmadı bir saat sonra gittiğimde hafif bir ikinci çizgi gördüm bu yumurtlama için vücudun çalışmaya başladığı anlamamı geliyır
Mesajını okurken çok duygulandım gözlerim doldu canım. İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın. Duaların içinde çok teşekkürler. Rabbim bana ve isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah. Bende hamile kalıp o pıt pıt kalbinin sesini duymak istiyorum.Herkese mrb ben bugün miniğimi gördüm :'( kalp atışını da duydum çok güzel bişeydi :'( derlerdi de inanmazdım. Bişey ancak bu kadar mutlu edebilir bir insanı... inşallahhh şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine rabbim bebek hasretiyle yananların kalbine su serpsin bu güzel duyguları yaşatsın dilerim...
Amin canım bende çok teşekkür ederimMesajını okurken çok duygulandım gözlerim doldu canım. İnşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın. Duaların içinde çok teşekkürler. Rabbim bana ve isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah. Bende hamile kalıp o pıt pıt kalbinin sesini duymak istiyorum.
Yesa1 nerde nasil yazi yok cok sevindimyesa inanmıyorum hamile misin? :) Seninle aynı zamanlarda bebek düşünmeye başlamıştık. Sen herhangi bir şey denemiş miydin ?
yesa inanmıyorum hamile misin? :) Seninle aynı zamanlarda bebek düşünmeye başlamıştık. Sen herhangi bir şey denemiş miydin ?
Yesa1 nerde nasil yazi yok cok sevindim
Canim cok cok sevindim Allah saglikla kucagina almayida nasip etsinCanımmmm
Valla hamileyim ben iptal ben şok hala :)
Rahim filmi çektirdim canım o ay antibiyotik kullandım 7 gün sabah akşam sonraki ay mutlu haberi aldım :)
Bilmem bunlarin hepsi birer hikaye belki de Rabbim bu ay ol dedi ve oldu :)
Allahim. Herkese isteyen herkese ama herkese tattirsin dualarım hep böyle
Amin canım bize de dua et ne olurCanımmmm
Valla hamileyim ben iptal ben şok hala :)
Rahim filmi çektirdim canım o ay antibiyotik kullandım 7 gün sabah akşam sonraki ay mutlu haberi aldım :)
Bilmem bunlarin hepsi birer hikaye belki de Rabbim bu ay ol dedi ve oldu :)
Allahim. Herkese isteyen herkese ama herkese tattirsin dualarım hep böyle
Senin de az kalmış canım rabbimmm yardımcın olsunCanim cok cok sevindim Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin