Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Doktorum koşuyolu tarafında o aradı beni amh 1.2 rezerv de azalma var hsg sonucuna göre konuşalım tekrar dedi. Haftaya cumaya hsg randevusu aldım. Mail atacaklardı sonucu yollamadılar referans aralığını bilemiyorum
demekki bildiğimiz aralıkta değerin canım, ihmal etme arkadaşın dediği gibi 0,7 den sonrası tehlikeli normal yolla hamile kalabilirsin bence hsgyi de hallet bir yol çizecektir doktorun

Cumartesi vermiştm bugün çıktı. Birde bu çıktı başıma. Arkadaş ben 2 ay önce hamileydim. Nasıl bu kadar sarpa sardı anlamıyorum artık. Biri çıkıp rüya gördün sen aslında hiç hamile olmadın falan dicek heralde yakında
öyle düşünme, bu değerle yine hamile kalırsın, sadece öyle aylarca yıllarca harcayacak zamanın yok tedavi vs. ne yapılacaksa aksatılmadan yapılmalı...

Suyat turulmus hali bugunki testim

Eklentiler

• IMG_20170531_172628-1.jpg
    IMG_20170531_172628-1.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 45
Cumartesi vermiştm bugün çıktı. Birde bu çıktı başıma. Arkadaş ben 2 ay önce hamileydim. Nasıl bu kadar sarpa sardı anlamıyorum artık. Biri çıkıp rüya gördün sen aslında hiç hamile olmadın falan dicek heralde yakında
Biliom bukadar dusermi hemen ya sanmiom hamile olmadan kacti bi sorsana böle hizli dusmemeli yaa hsg ne rahim filmi mi ne alaka o olsun sonra degerlendiririz dedi dontor

Biz senle hayal goruyoz bence bizden baska goren yok:KK48:
Canım bunu suya tutacağına hemen bitane daha yapsaydın ya bende bata 5 kala yapmıştım nerdeyse sadece ben görüyordim ertesi gün erken gebelik yaptım görmeyene kör teşhisi koyacağım kadar belirmişti çizgi silikti tabi ama görünüyordu

Yani zamansal fark var muhtemelen. Dediğim gibi sonraki kontrollerde netleşir önemli olam bebeğin gelişimi

Canım benimde öyle oldu sata göre 10 gün gerideydi şimdi nerdeyse kapattı o açığı gebelik başlangıcında ki ölçümler okadar net bilgi vermiyor senin de her gittiğinde hesabına göre ileri atacak 1 2 gün sağlıklıdır bi sorun yoktur
İnşallah öyledir :dua:

Kizlar degerimi kagitta aldim bugun istedim bakin bi yorum atin
23.2.2017 fsh 9.0 LH 11.9 estradiol 241. Amh 8.67 prolaktine 465

22.3.2017 fsh 6.4 Lh 8.6 estradiol 203 progesteron 58.6
Nasil kizlar

Canım yaşına göre biraz düşük çıkmış.rezervde azalma olduğunu gosteriyor

Nasil kizlar
Canım sanırım sen de pko var . Sen da sor yine. Bi de önceki ay prolaktin çok yüksek çıkmış bu ay kini yazmamissin. Eğer adetliyken olcturduysen e2 değerinde yuksek

Canım sanırım sen de pko var . Sen da sor yine. Bi de önceki ay prolaktin çok yüksek çıkmış bu ay kini yazmamissin. Eğer adetliyken olcturduysen e2 değerinde yuksek
Doktor cok iyi dedi belki labarotuar degisikdir bilmiomki sorun yok dedi ultrasonda yapti yani anlamiomki ben e 2 ne gösterioki cnm

Nasil kizlar
Degerlerin iyi degil cnm. Pko var sende. Zaten amh 6 in ustunde cikmasi demek zaten.pkolu oldugunu gosteriyor. E2 cok yuksek kotu yumurtladigini gosteriyor. Ve prolaktin seni yumlatmiyor yumlartsada kalitesizi..degerlerin firlamis. Doktor nasil.iyi dedi hayret. Baska bi doktora goster cnm. Ayrica progestnae ne zmaan baktirdin oda cok yuksek cikmis hamilelikte boyle yuksek cikiyo cunku

Doktor cok iyi dedi belki labarotuar degisikdir bilmiomki sorun yok dedi ultrasonda yapti yani anlamiomki ben e 2 ne gösterioki cnm
Canım sen yurt dışında yaşıyorsun referans aralıkları önemlidir onları da atar misin?eğer turkiyedeki referans değerleri ile aynıysa doktorda bi problem var bence

X