Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bence sen hamilesin içime öyle doğuyor hayırlısı inşallah
Amin gülüm inşallah..Allah razı olsun canım...ben ateş ölçme yöntemini kullanıyorum..hergün düzenli ateş ölçüyorum...bugünde ateşim fırladı hamile olabilirim gerçekten..yarın sabah test yapacam inşallah...dualarınızı bekliyorum gülüm...çok heyecan yaptım..dün öğlen ovulasyon testi yapmıştım ama silik çıktı biraz..kaç gündür koyu çıkıyordu akşamları koyu gündüz silik çıkıyordu..gerçi ovulasyon silik çıkıp gebelik pozitif çıkanda varmış..inşallah bakalım gülüm..bugün 33.günüm..bugünü geçersem ve ateşim yüksek çıkarsa hamile olduğumu düşenebilirim demiştim kendi kendime..inşallah öyledir ya...:dua:

Be 28 gunde bir oluyorum son bat 12 mayis fakat bende bu ay reglnin hemen ardindan akintim basladi ve tahmini 22 mayista kasikta batma oldu muhtemelen erken yumurtladim yani batv9 haziran iken ben reggl 4 haziran da bekliyorum[/QUO hakkında hayırlısı olur cnm en kısa zamanda o iki çizgiyi görürsün inş

Amin gülüm inşallah..Allah razı olsun canım...ben ateş ölçme yöntemini kullanıyorum..hergün düzenli ateş ölçüyorum...bugünde ateşim fırladı hamile olabilirim gerçekten..yarın sabah test yapacam inşallah...dualarınızı bekliyorum gülüm...çok heyecan yaptım..dün öğlen ovulasyon testi yapmıştım ama silik çıktı biraz..kaç gündür koyu çıkıyordu akşamları koyu gündüz silik çıkıyordu..gerçi ovulasyon silik çıkıp gebelik pozitif çıkanda varmış..inşallah bakalım gülüm..bugün 33.günüm..bugünü geçersem ve ateşim yüksek çıkarsa hamile olduğumu düşenebilirim demiştim kendi kendime..inşallah öyledir ya...:dua:

İnşallah ama değilsende kendini yıpratma iyi haberlerini bekliyoruz topik yeni gebe istiyor :)

ölçülen cihazın referansına göre bu testte de değişir mi bilmiyorum ama rezervler az olabilir canım en iyisi doktora yorum yaptır...
Doktorum koşuyolu tarafında o aradı beni amh 1.2 rezerv de azalma var hsg sonucuna göre konuşalım tekrar dedi. Haftaya cumaya hsg randevusu aldım. Mail atacaklardı sonucu yollamadılar referans aralığını bilemiyorum

X