- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.821
Canim cok cok sevindim Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin
Amin canım bize de dua et ne olur
Cook sağolun kızlar
Aynen hep dualarım sizinle sıra sizde Allahın izniyle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok cok sevindim Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin
Amin canım bize de dua et ne olur
Sen tut isedigin tum ovulaayon testlerini bes vakit buraya at ama gebelik testini atip haberini verme askolsun. Gozun aydin Allan saglikla hayırlısıyla kucaginada almayi nasip etsin yesa
Senin de az kalmış canım rabbimmm yardımcın olsun
Evet unutuldu bu topikSen tut isedigin tum ovulaayon testlerini bes vakit buraya at ama gebelik testini atip haberini verme askolsun. Gozun aydin Allan saglikla hayırlısıyla kucaginada almayi nasip etsin yesa
Lh hormonu vucutta her zaman bulunur donem donem yükselir donem donem duser. Elinizdeki yumurtlama testleri ile en yuksek oldugu donemi yakalamak amac. Yani her zaman iki cizgi cikar silik olur digeri genelde onemli olan t cizgisinin c eli esit yada daha koyu oldugu gunleri yakalamak.
canım allah sağlıkla kucağında da göstersin evladını.Herkese mrb ben bugün miniğimi gördüm :'( kalp atışını da duydum çok güzel bişeydi :'( derlerdi de inanmazdım. Bişey ancak bu kadar mutlu edebilir bir insanı... inşallahhh şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine rabbim bebek hasretiyle yananların kalbine su serpsin bu güzel duyguları yaşatsın dilerim...
Etti zaten 5 ayi bitti kuzumun teyzesi darisi basiniza insallah.arkadaşım rabbim gönlünden geçen ne varsa sağlıkla nasip etsin inşallah
cevabın için teşikkür ederim.
Canım eğer gripten olabiliyor bunlar geçmiş olsunJa kizlar birsey sorvam bugun halsizim daha grip gecmedi atesim kullagimdan 37 kusur anlimdan 38 normalmi bigaz lenf bezimde sis ellegince yuvarlak vede bugun akintim var normalmi atesim
Saol cnm daha gecmedi ya baya surdu burnum tikali halsizimde bir turlu kan vermeye gidemedimde bakalim sen ansilsin bu ara oruc nasil gidio bugun tutamadim halsizim diye baya terliomdaCanım eğer gripten olabiliyor bunlar geçmiş olsun
Iyi canım sağol. Kendine dikkat et ıhlamur iç .terle battaniye altında..Saol cnm daha gecmedi ya baya surdu burnum tikali halsizimde bir turlu kan vermeye gidemedimde bakalim sen ansilsin bu ara oruc nasil gidio bugun tutamadim halsizim diye baya terliomda
Tm cnm saol bende bayram gecsin ins rahim filmi istio sonra asilama diyo bi yarin randavu alayim konusacam bu yumurta rezervem kac yasina kadar yeter falan sorularim var sonra asilama ins sen tup bebek demeIyi canım sağol. Kendine dikkat et ıhlamur iç .terle battaniye altında..
Evet iki kez aşılama oldu ama olmadı . Artık bıktım denemektenTm cnm saol bende bayram gecsin ins rahim filmi istio sonra asilama diyo bi yarin randavu alayim konusacam bu yumurta rezervem kac yasina kadar yeter falan sorularim var sonra asilama ins sen tup bebek deme
Ne cabuk bikioz deme ben iliskiye bile girmekten biktim hahaha ama 14 kere tup bebek deniyen var 14.te tutmus yani tv de sölediler dusun cokk deniyen var sabirimiz yok bizin olir ama ya dua et cnm saglik olsunda sen nezaman basliyacam tup bebekEvet iki kez aşılama oldu ama olmadı . Artık bıktım denemekten
Evet onların sabrı çok sanırım.bilmiyorum Çünkü ilişki bir görev gibi oluyor ...Ne cabuk bikioz deme ben iliskiye bile girmekten biktim hahaha ama 14 kere tup bebek deniyen var 14.te tutmus yani tv de sölediler dusun cokk deniyen var sabirimiz yok bizin olir ama ya dua et cnm saglik olsunda sen nezaman basliyacam tup bebek
Aynen cnm aynen bu ayda daha bir kere oldu bide usatinca iliskiye girmeyince ilk giris afederdin batio sorlaniom normallmi sonra tabi geciordaEvet onların sabrı çok sanırım.bilmiyorum Çünkü ilişki bir görev gibi oluyor ...
Normal bazen baba da oluyorAynen cnm aynen bu ayda daha bir kere oldu bide usatinca iliskiye girmeyince ilk giris afederdin batio sorlaniom normallmi sonra tabi geciorda
Evet ara verince öle oluor bide kuruyum ben jelsiz baya sorlaniomNormal bazen baba da oluyor
Jeli çok da kullanma canım.çok onermiyorlar .sen şimdilik iyileşmeye bak :)Evet ara verince öle oluor bide kuruyum ben jelsiz baya sorlaniom