Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sen tut isedigin tum ovulaayon testlerini bes vakit buraya at ama gebelik testini atip haberini verme askolsun. Gozun aydin Allan saglikla hayırlısıyla kucaginada almayi nasip etsin yesa yesa

Sen tut isedigin tum ovulaayon testlerini bes vakit buraya at ama gebelik testini atip haberini verme askolsun. Gozun aydin Allan saglikla hayırlısıyla kucaginada almayi nasip etsin yesa yesa

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla ben leyla oldum ne yaptıgımı biliyor muyummmmmmmm

yoksa hiç yazmam mıı

ovu testini çift çizgiyi buradan öğrendimmmm :)

hakkınızı ödeyememmmm:)

Lh hormonu vucutta her zaman bulunur donem donem yükselir donem donem duser. Elinizdeki yumurtlama testleri ile en yuksek oldugu donemi yakalamak amac. Yani her zaman iki cizgi cikar silik olur digeri genelde onemli olan t cizgisinin c eli esit yada daha koyu oldugu gunleri yakalamak.

arkadaşım rabbim gönlünden geçen ne varsa sağlıkla nasip etsin inşallah

cevabın için teşikkür ederim.

Herkese mrb ben bugün miniğimi gördüm :'( kalp atışını da duydum çok güzel bişeydi :'( derlerdi de inanmazdım. Bişey ancak bu kadar mutlu edebilir bir insanı... inşallahhh şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine rabbim bebek hasretiyle yananların kalbine su serpsin bu güzel duyguları yaşatsın dilerim...
canım allah sağlıkla kucağında da göstersin evladını.
duara içtenlikle amin diyorum

Ja kizlar birsey sorvam bugun halsizim daha grip gecmedi atesim kullagimdan 37 kusur anlimdan 38 normalmi bigaz lenf bezimde sis ellegince yuvarlak vede bugun akintim var normalmi atesim

Evet iki kez aşılama oldu ama olmadı . Artık bıktım denemekten
Ne cabuk bikioz deme ben iliskiye bile girmekten biktim hahaha ama 14 kere tup bebek deniyen var 14.te tutmus yani tv de sölediler dusun cokk deniyen var sabirimiz yok bizin olir ama ya dua et cnm saglik olsunda sen nezaman basliyacam tup bebek

Ne cabuk bikioz deme ben iliskiye bile girmekten biktim hahaha ama 14 kere tup bebek deniyen var 14.te tutmus yani tv de sölediler dusun cokk deniyen var sabirimiz yok bizin olir ama ya dua et cnm saglik olsunda sen nezaman basliyacam tup bebek
Evet onların sabrı çok sanırım.bilmiyorum Çünkü ilişki bir görev gibi oluyor ...

X