- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.721
Yok daha var normal bat 9 haz amama ben 4 haz da bekliyom erken yumrtlama olduSuya tut testi silinmezse hamilesin demektir.. Adetin geçtimi canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha var normal bat 9 haz amama ben 4 haz da bekliyom erken yumrtlama olduSuya tut testi silinmezse hamilesin demektir.. Adetin geçtimi canım?
Bu yontemi baska bir testte denedim silinmemisti ama regl oldum kimyasaldi belkide bilemiyormSuya tut testi silinmezse hamilesin demektir.. Adetin geçtimi canım?
Tez zamanda tüm isteyenlere Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sanada banada inşallah..Ins cnm.ins hadi sende bana dua et cnm
Tşk ederim cnm rabbim herkese nasip etsin adetim düzensiz olduğu için tam günümü tahmin edemiyordum şüphem de şu oldu bir hafta yumurtlama testi yaptim hep pozitif çıkması birde lekelenmem olduTebrik ederim Allah kucaginixa alamyi nasip etsin sizi teste iten regl olmayasinizmiydi peki belirtilermi
Kac senedir deniorsunuz sorunsuz galiba masallah ya cok sevindim bayaaa belli bendimde adet duzensiz ama sorun yok dediler sukur yasin kac peki cok sevindim cnmTşk ederim cnm rabbim herkese nasip etsin adetim düzensiz olduğu için tam günümü tahmin edemiyordum şüphem de şu oldu bir hafta yumurtlama testi yaptim hep pozitif çıkması birde lekelenmem oldu
İyi bişey mi ben pek anlamadımGeç yumurtlama olmuş olabilir başlarda geri çıkması normal zaten bu şekilde devam ederse satını çeker o tarihe. Önemli olan gelişimi
Tsk ederim cnm rabbim herkese nasip etsin ins 31yasindayim 4senelik evliyim 3sene önce iki aylık bı düşük yaşadım ondan sonra bir türlü olmadı aşılamada yaptırdım klomen tedaviside gördüm iki ay esimde ve bende sorun olmadığı halde bir türlü olmadı tam hastane işlerini bıraktım artık rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olsun dedim çok şükür pozitifi gördüm sonunda herşeyin hayırlısı ve herşeyin bir zamanı var dualarim kabul olduKac senedir deniorsunuz sorunsuz galiba masallah ya cok sevindim bayaaa belli bendimde adet duzensiz ama sorun yok dediler sukur yasin kac peki cok sevindim cnm
Neguzel bak yasinizda iyi yani bende 28 4 aenedir evliyim ama 6 aydir denioz doktora gittik sorun yok cok sukur ama daha hic tedavi baslamadik yaniTsk ederim cnm rabbim herkese nasip etsin ins 31yasindayim 4senelik evliyim 3sene önce iki aylık bı düşük yaşadım ondan sonra bir türlü olmadı aşılamada yaptırdım klomen tedaviside gördüm iki ay esimde ve bende sorun olmadığı halde bir türlü olmadı tam hastane işlerini bıraktım artık rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olsun dedim çok şükür pozitifi gördüm sonunda herşeyin hayırlısı ve herşeyin bir zamanı var dualarim kabul oldu
Kac senedir deniorsunuz sorunsuz galiba masallah ya cok sevindim bayaaa belli bendimde adet duzensiz ama sorun yok dediler sukur yasin kac peki cok sevindim cnm
Rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder ins cnm hiç ümidini yitirme bol bol dua et birde şunu söylemek istiyorum artık tesadufmu bilmiyorum ama bana birisi nisan ayıyla mayısın 20sine kadar yağan yağmuru biriktir iç cocugu olmayanın çocuğu olur demişti bu ay yağmur suyu içtim dediğim gibi rabbim daha iyisini bilir tabi ben inanarak icmistim aklıma gelmişken soyliyim dedimNeguzel bak yasinizda iyi yani bende 28 4 aenedir evliyim ama 6 aydir denioz doktora gittik sorun yok cok sukur ama daha hic tedavi baslamadik yani
Gözün aydın canım.. Darısı başımızaMerhaba kızlar sizlerle sevincimi ve yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum bugün adetimin 28.gunu adet gününden önce yani adetin 20.gunu lekelenmem oldu birkaç damla kan ve kahve rengi lekem oldu daha sonra gelen giden olmadı adetimin tekrar 26.gunu birkaç damla yine kanamam oldu daha sonra kesildi kasiklarimda da adet ağrısı batma oluyordu ara ara bu arada adet günüm zamanına kadar yumurtlama testi yapiyordum her gün sabah akşam bir haftadır hep pozitif çıkınca ya test bozuk yada kistlerimden dir diye düşündüm gebelik hiç düşünmedim 3senedir doktor kontrolunde tedavi aşılama kilomen hepsini denedim olmamıştı tam bıraktım tedaviyi aklımdan çıkardım çocuk için birlikte olmayı da bıraktim derken mucize oldu bu sabah gebelik testi yaptım pozitif görünce okadar sasirdimki anlatamam tutamadım kendimi ağlamaya başladım çok heyecanlandım yarın doktor randevum var kandada çıkarsa netlesicek inş rabbim büyük herkese hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese annelik duygusunu tatdirsin inş herşey yolunda gider dua edin olurmu
Sağolasın cnm inş en kısa zamanda sanada nasip olsun dualarım bebiş isteyen herkeseGözün aydın canım.. Darısı başımıza
.inşallah burdan müjde yazmak bizede nasip olur..
.
Evet cnm hersey dua dua Allahtan hastalik olmasin hersey olur yeterki imtihan dunyasi ven inaniorum yeter saglik olsun herkes neler cekio bu neki elbette olurRabbim sanada en kısa zamanda nasip eder ins cnm hiç ümidini yitirme bol bol dua et birde şunu söylemek istiyorum artık tesadufmu bilmiyorum ama bana birisi nisan ayıyla mayısın 20sine kadar yağan yağmuru biriktir iç cocugu olmayanın çocuğu olur demişti bu ay yağmur suyu içtim dediğim gibi rabbim daha iyisini bilir tabi ben inanarak icmistim aklıma gelmişken soyliyim dedim
Aynen cnm rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin alanda rabbim verende yeterki umidimizi kaybetmeyelimEvet cnm hersey dua dua Allahtan hastalik olmasin hersey olur yeterki imtihan dunyasi ven inaniorum yeter saglik olsun herkes neler cekio bu neki elbette olur
Aynisini bende yaptim nisan yagmuru ictin inanarak bende umutluyum ama duali sabah aksam ac katna ictimRabbim sanada en kısa zamanda nasip eder ins cnm hiç ümidini yitirme bol bol dua et birde şunu söylemek istiyorum artık tesadufmu bilmiyorum ama bana birisi nisan ayıyla mayısın 20sine kadar yağan yağmuru biriktir iç cocugu olmayanın çocuğu olur demişti bu ay yağmur suyu içtim dediğim gibi rabbim daha iyisini bilir tabi ben inanarak icmistim aklıma gelmişken soyliyim dedim
İyi yapmışsın cnm inş duan kabul olur güzel haberler verirsin burdan ne kadar var adet gununeAynisini bende yaptim nisan yagmuru ictin inanarak bende umutluyum ama duali sabah aksam ac katna ictim
Be 28 gunde bir oluyorum son bat 12 mayis fakat bende bu ay reglnin hemen ardindan akintim basladi ve tahmini 22 mayista kasikta batma oldu muhtemelen erken yumurtladim yani batv9 haziran iken ben reggl 4 haziran da bekliyorumİyi yapmışsın cnm inş duan kabul olur güzel haberler verirsin burdan ne kadar var adet gunune