Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Hayırlısı canım olur inşallah.. Sizin yaş kaç? Sorun neydi sizde canım.
Eşim de 39 yaşında..
Benim 28 cnm esim 37 sorun cok sukur ikinizdede yok 4 sene evliyiz ama 6 aydir istioruz 3 ay oldu doktor kontroll etti iate hormonlar iyi cok sukur tr de ins tedavi basliyacam burasi iyi degil hollandadayin anlamiorlar birsey

Cnm kaan aydosa eşimin değerleri için msj attım yanıtı geldi. Değerleriniz normal ama sperm dna hasarına baktırmakta fayda var diyor
Cnm 2 tup bebek basarisiz oldugunda bulent tiras dedi tv de mikrociple iyi embriyolari aliorlarmis tutma ihtimali yuzde 90 mis önceden bu yapilmamis yeni sistem teknolojimis yani bilion deme yeni teknolojiden bahset bi yaptirmadan cnm ve 6 7 kere deniyen bile baya birakmayin deneyin dio 40 dan ust olan bile yeni teknikle

Mrb ben bugün doktora gittim sata göre 7 haftalık hamileyim ama geçen hafta görememiştik keseyi. Bugün gördük çok şükür ama doktor beş haftalık olduğunu söyledi. Neden böyle oldu sizce bu normal mi aynı şeyi yaşayan var mı benim gibi ...

Geç yumurtlama olmuş olabilir başlarda geri çıkması normal zaten bu şekilde devam ederse satını çeker o tarihe. Önemli olan gelişimi
Mrb ben bugün doktora gittim sata göre 7 haftalık hamileyim ama geçen hafta görememiştik keseyi. Bugün gördük çok şükür ama doktor beş haftalık olduğunu söyledi. Neden böyle oldu sizce bu normal mi aynı şeyi yaşayan var mı benim gibi ...

Hsg çektiren arkadaşlar lokalmi genel anesteziylemi yapıldı işleminiz ? Forumda baya korkutucu bir işlem gibi okudum. Çokmu zor ? Ne zaman çektirilmesi gerektiğiyle ilgili kesinlik varmı, doktor bana hemen çektirebilirsin dedi ama internette adetten 3 gün sonra yazıyor. Yeni bir doktora gittim Amh ile hsg sonucundan sonra normal yollamı yoksa tüp bebekmi karar verilecek
Ben kendi doktoruma yaptirdim kendisi anestezi ile cekmek istedi. Adetin 10. Gunuydu

Bisey gorebilen varmi,,

Eklentiler

• 20170530_151653-1.jpg
    20170530_151653-1.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 46
  • 20170530_151324-1.jpg
    20170530_151324-1.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 48
X