- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.701
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada yetiyorda koca ısrarcı olunca çocukta kardeş hasretiyle yanınca mecbur kalıyor insan canım..hayırlısı inşallah.Rabbim cümlemize nasip etsin...Olur ins bak melegin var darisi ins bize cnm birtane olsa bile yeter bana
Amin cnm olur ins benim esim simdilin oirsa olur olmazsa olmau dio yani belli etmio belki beni uzmemek icin bilmiomda yasi kac esininbanada yetiyorda koca ısrarcı olunca çocukta kardeş hasretiyle yanınca mecbur kalıyor insan canım..hayırlısı inşallah.Rabbim cümlemize nasip etsin...
Hayırlısı canım olur inşallah.. Sizin yaş kaç? Sorun neydi sizde canım.Amin cnm olur ins benim esim simdilin oirsa olur olmazsa olmau dio yani belli etmio belki beni uzmemek icin bilmiomda yasi kac esinin
Benim 28 cnm esim 37 sorun cok sukur ikinizdede yok 4 sene evliyiz ama 6 aydir istioruz 3 ay oldu doktor kontroll etti iate hormonlar iyi cok sukur tr de ins tedavi basliyacam burasi iyi degil hollandadayin anlamiorlar birseyHayırlısı canım olur inşallah.. Sizin yaş kaç? Sorun neydi sizde canım.
Eşim de 39 yaşında..
Cnm geldi dur atayım sana özelden
O gelen ne cnm önemli birseymiCnm geldi dur atayım sana özelden
Cnm kaan aydosa eşimin değerleri için msj attım yanıtı geldi. Değerleriniz normal ama sperm dna hasarına baktırmakta fayda var diyorO gelen ne cnm önemli birseymi
Cnm 2 tup bebek basarisiz oldugunda bulent tiras dedi tv de mikrociple iyi embriyolari aliorlarmis tutma ihtimali yuzde 90 mis önceden bu yapilmamis yeni sistem teknolojimis yani bilion deme yeni teknolojiden bahset bi yaptirmadan cnm ve 6 7 kere deniyen bile baya birakmayin deneyin dio 40 dan ust olan bile yeni teknikleCnm kaan aydosa eşimin değerleri için msj attım yanıtı geldi. Değerleriniz normal ama sperm dna hasarına baktırmakta fayda var diyor
Mrb ben bugün doktora gittim sata göre 7 haftalık hamileyim ama geçen hafta görememiştik keseyi. Bugün gördük çok şükür ama doktor beş haftalık olduğunu söyledi. Neden böyle oldu sizce bu normal mi aynı şeyi yaşayan var mı benim gibi ...
Ben kendi doktoruma yaptirdim kendisi anestezi ile cekmek istedi. Adetin 10. GunuyduHsg çektiren arkadaşlar lokalmi genel anesteziylemi yapıldı işleminiz ? Forumda baya korkutucu bir işlem gibi okudum. Çokmu zor ? Ne zaman çektirilmesi gerektiğiyle ilgili kesinlik varmı, doktor bana hemen çektirebilirsin dedi ama internette adetten 3 gün sonra yazıyor. Yeni bir doktora gittim Amh ile hsg sonucundan sonra normal yollamı yoksa tüp bebekmi karar verilecek
Canım gebelik testi yaptın mı hamelesin inşbanada yetiyorda koca ısrarcı olunca çocukta kardeş hasretiyle yanınca mecbur kalıyor insan canım..hayırlısı inşallah.Rabbim cümlemize nasip etsin...
Ikinci resim de ben göruom ins ins busefer olcak gulumBisey gorebilen varmi,,
Amin kız..sen valla çok pozitif birisin inşallah..Dua etIkinci resim de ben göruom ins ins busefer olcak gulum
takip et bak beni yeni testleri kaçırıyorsunCanım gebelik testi yaptın mı hamelesin inş
Henüz yapmadım. Yarında adet gelmezse yapacam inşallah canım. Duanızı bekliyorum..Canım gebelik testi yaptın mı hamelesin inş
Suya tut testi silinmezse hamilesin demektir.. Adetin geçtimi canım?Bisey gorebilen varmi,,
Ins cnm.ins hadi sende bana dua et cnmAmin kız..sen valla çok pozitif birisin inşallah..Dua et