- 5 Mart 2016
- 1.207
- 3.237
- 53
- 45
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.941
Canim sen kacinci haftada dusuk yaptin ve coeasprin neden verdi gen tahlili yapildimi sanadaAh canım yaaa. Bi bilsem. 2 seneye yakın oldu canım ve doktor klomen aşılama vs dememiş kişilerde sizi üzmek istemiyorum dedi. Bu arada ben düşük yaptığımda doktor bana da corasprin vermişti ama kullanmadım. İnşallah senin vesilen olur.ve kese görülmediği için sanırım normal hamilelikten saymıyor doktorlar. Kimyasal felan da demedi gerçi
İzmirdeyim burda da var epey tüp bebek merkezi ama bilemiyorum ah ah het ezan da dua ediyorum. Rabbim duysun sesimizi
Yok cnm baktırmadı eşim doktora sordum gerek yok dedi, genellikle düşük yapanlara tavsiye ediyoruz dediAma neden öle ugrasion ugrasion tutmuo yazik yani tup te tutmaz yani dna bizuklulugu varsa baatan bakilmaai gereken sey o asil sen baltirdinmi
Tamamda eger sorun varsada sor oluor iste hamilelik veya tup bebek tutma ihtimali ondanYok cnm baktırmadı eşim doktora sordum gerek yok dedi, genellikle düşük yapanlara tavsiye ediyoruz dedi
Tek bir sperm ile hamile kaliniyorken ve esinde az yada yavas bile olsa sperm varken neden olmasin nadipte varsa insanlar korunurken hamile kaliyorlar umutsuz olacak bir dyrum goremedim ben moralini yuksek tut.Kızlar merhabalar benim bir sorum olacak 1 ay önce eşimde sperm hızı ve sayı problemi oldugunu ögrendik doktor igne verdi haftada 3 gün ve ekstra vitamin kullanıyor bende bir problem yok 1 aydır tedavi görüyor bende ovulasyn testi aldım bu ay ve diğer ay deneyeceğim sizce tedavi sırasında olma şansı olurmu ?
6 kala ben 2 hamileligimdede normal kaset tipi testle gormustum. Ama herkesin hcg idrara hemen gecmeyebiliyor. Bir yap istersen ama vikmazsa umudunu kaybetme yarin tekrar yaparsin.Bugun adetime 5 gun var suan test yapsam cikrmi acaba idrarda bukadar erken goren varmi
Sabahmi yapsam acaba fark edermi suan yapmakla sabah yapmak cikmick gerci biliom da :))6 kala ben 2 hamileligimdede normal kaset tipi testle gormustum. Ama herkesin hcg idrara hemen gecmeyebiliyor. Bir yap istersen ama vikmazsa umudunu kaybetme yarin tekrar yaparsin.
Sabah yap ilk idrarla daha saglikli olurSabahmi yapsam acaba fark edermi suan yapmakla sabah yapmak cikmick gerci biliom da :))
Sabah yap ilk idrarla daha saglikli olur
haklısın cnm ama sistem bu şekılde bende çok ısrarcı olmadım çünkü bende hiç gebelık gerçekleşmedi... bir arkadaş vardı 3 defa gebe kaldı 3'de düşük oldu doktor en son sperm dna hasarı yaptı ve dna hasarlı çıktı 6 ay boyunca özel diyet verdi sperm dna düzeldi ardından aşılama oldu ve şu an hamile ...Tamamda eger sorun varsada sor oluor iste hamilelik veya tup bebek tutma ihtimali ondan
Beş veya altıydı sanırım en son beta 149 çıkmıştı. Pıhtılaşma varsa kullan diye. Birkaç kan tahlili yapıldı ama genetik birşey yapılmadı. Tabi kerede görülmemiştir henüz erkendi yani..Canim sen kacinci haftada dusuk yaptin ve coeasprin neden verdi gen tahlili yapildimi sanada
Beş veya altıydı sanırım en son beta 149 çıkmıştı. Pıhtılaşma varsa kullan diye. Birkaç kan tahlili yapıldı ama genetik birşey yapılmadı. Tabi kerede görülmemiştir henüz erkendi yani..
Teşekkür ederim cnm haklısın moralimi yüksek tutacagım ve elimden geleni yapacagım işallah bu sene bebegimiz bize gelecek inanıyorum.Tek bir sperm ile hamile kaliniyorken ve esinde az yada yavas bile olsa sperm varken neden olmasin nadipte varsa insanlar korunurken hamile kaliyorlar umutsuz olacak bir dyrum goremedim ben moralini yuksek tut.
O darlik ve tupler acilsa bile yine kapaniormus sordum ven hersey soruom ve hersey atastiriom ao yuzden dna ve de tup bebek cunku eger dna bozulsa cektigimiz stress bosa tutmuo tupde yani ondan diorumhaklısın cnm ama sistem bu şekılde bende çok ısrarcı olmadım çünkü bende hiç gebelık gerçekleşmedi... bir arkadaş vardı 3 defa gebe kaldı 3'de düşük oldu doktor en son sperm dna hasarı yaptı ve dna hasarlı çıktı 6 ay boyunca özel diyet verdi sperm dna düzeldi ardından aşılama oldu ve şu an hamile ...
benım durumum farklı rahim ağzında darlık olduğu için spermler rahat geçiş sağlıyamıyor
Peki ne diyeceğim doktora yani sonuçta düşük yapalı çok oldu. Sonra hamile kalamadım. Nasıl bir test bu kan mı vereceğiz eşimle. Bir de devlette mi yapılıyor acaba.genetik yaptırsana sen canım
ewt cnm eğer tüp bebek deneyeceksek pgt yöntemi ile en sağlıksını denemek en doğrusu... sen tüp bebeği türkiyede yaptır çoğu kişi memmun değil yurtdışından...O darlik ve tupler acilsa bile yine kapaniormus sordum ven hersey soruom ve hersey atastiriom ao yuzden dna ve de tup bebek cunku eger dna bozulsa cektigimiz stress bosa tutmuo tupde yani ondan diorum
Öle dusunuom yarisini sigorta karsilior burda 2bin euro orda bin euro ve ben 500 ödiyecem sade vede daha iyimis burda hep cNli yapiorlar ve dili sor anliom almanyada dogdum ama hollandaya gelingitti dili ayri istanbul diom ama bide diomki 30 kadar zamanmi versem kendimizi kolay defil ilaclar sararliymis aii dusun dusun uyuyamiom erkende anne olmak istiomewt cnm eğer tüp bebek deneyeceksek pgt yöntemi ile en sağlıksını denemek en doğrusu... sen tüp bebeği türkiyede yaptır çoğu kişi memmun değil yurtdışından...
cnm bu durumda aslında beklemıyeceksın düşünmeyeceksin, bekleme süresinde normal olan değerlerinde sıkıntı olabılır bide onla uğraşırsın... sen kararını ver gerisini Rabbime bırakÖle dusunuom yarisini sigorta karsilior burda 2bin euro orda bin euro ve ben 500 ödiyecem sade vede daha iyimis burda hep cNli yapiorlar ve dili sor anliom almanyada dogdum ama hollandaya gelingitti dili ayri istanbul diom ama bide diomki 30 kadar zamanmi versem kendimizi kolay defil ilaclar sararliymis aii dusun dusun uyuyamiom erkende anne olmak istiom
Peki ne diyeceğim doktora yani sonuçta düşük yapalı çok oldu. Sonra hamile kalamadım. Nasıl bir test bu kan mı vereceğiz eşimle. Bir de devlette mi yapılıyor acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?