• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Merhaba arkadaslar
Bugun 26. Gunum ve sol karnm agriyo hamilelik belirtisi olabilrmi hic bole olan varmi ve yaklasik bir haftadir kasiklrm agrio agirlikli sol kasik. Yoksa yine kistimmi olusuyo acaba ck korkuyom :((

sevdelim sevdelim Keremini almissin kucagina gozun aydin Rabbim bahtini omrunu guzel eylesin yavrunun insallah. Rabbim hayirlisiyla isteyenlerede bu duygulari tattirsin tez zamanda.
Teşekkür ederim canım.allah razı olsun.ne günlerden gelsin bu günlere .rabbim herkese tattırsun bu duyguyu bebek olduktan sonra hiçbirşeyi ettiremez oldım giremiyoruz nete filan ama sizleri merak ettim be yaptılar acaba büyüdü mü kuzıcuklar diye

Teşekkür ederim canım.allah razı olsun.ne günlerden gelsin bu günlere .rabbim herkese tattırsun bu duyguyu bebek olduktan sonra hiçbirşeyi ettiremez oldım giremiyoruz nete filan ama sizleri merak ettim be yaptılar acaba büyüdü mü kuzıcuklar diye
Bebekle zor oluyor degil mi nerede eski bol bos vakitler :) büyüdük biz teyzesi buyumezmiyiz dolu dolu 4 aylik olduk 4 gun once. Zaman su gibi cok acimasiz en guzel halleri bir cirpida geciveriyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin onlarda bebislerden firsat bulup giremesinler insallah.

Öyle olucak :) bugün ara vermeyim mı gün aşırı demişti doktor ama ben dinlemedim :KK70:
Dört gun üstüste bebesi uyuyor yatagimda suan :) burada bir cok arkadas bu sekilde hamile kaldi. He suda var olaxagi varsa yumurtlamadan 2 gun once tek iliski ile bile olur zaten oyle bebeklerimizde var burada :))) nasip... Sen sana duseni yap gerisine karisma :)

Tamam inşallah tez zamanda olur bebeginiz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..ne probleminiz var acaba ben yeni gittim doktora süt hormonum 37.91 çıktı yuksekmis belki bu yüzden olmadı bebek:-(
Cok yuksek degil dr unuz dostinex baslatmis olmali minicik ama oyle etkili bir hapki tek kullanımda direkt düşürüyor prolaktin hormonunu. Benim 31 di ilaca basladim ve yaklasik 10 gun sonra hamile oldugumu öğrendim tedavisi zor birsey degil sadece stresten uzak durun. Stres bu hormonu tetikleyen en buyuk etken.

Merhaba arkadaslar
Bugun 26. Gunum ve sol karnm agriyo hamilelik belirtisi olabilrmi hic bole olan varmi ve yaklasik bir haftadir kasiklrm agrio agirlikli sol kasik. Yoksa yine kistimmi olusuyo acaba ck korkuyom :KK43:(
Hamile olabilirsin, usutmus olabilirsin, vucudun psikolojik olarak sana oyun oynuyorda olabilir. Belirtiler her zaman olur bence takilma vucudunu dinleme biraz oluruna bırakıp bekle.

Hamile olabilirsin, usutmus olabilirsin, vucudun psikolojik olarak sana oyun oynuyorda olabilir. Belirtiler her zaman olur bence takilma vucudunu dinleme biraz oluruna bırakıp bekle.
Bende onu diom zaten hersey olabilir ilkinde okdr emindimki hamileligimden sonra kist cikti oyuzden kistten supeleniom smdi idrr testi yaptm negatif bakalm hayrlisi artk

Son düzenleme:
En alttaki bugun yaptiginsa eger dun yumurta catlamis dun ve bu geceyi degerlendirmissindir umarim.
Hayırlı sabahlar öncelikle ne kadar pozitif yazmissiniz valla için rahatladı biraz 7 aydır tık yok tutturamiyorum valla dediğiniz gibi 4 gündür çalışmalar devam artık bugün ara vercem..evet dostinex kullandım ptesi bitti inşallah banada faydası olur bebiş olur :anneadayı:

Hayırlı sabahlar öncelikle ne kadar pozitif yazmissiniz valla için rahatladı biraz 7 aydır tık yok tutturamiyorum valla dediğiniz gibi 4 gündür çalışmalar devam artık bugün ara vercem..evet dostinex kullandım ptesi bitti inşallah banada faydası olur bebiş olur :anneadayı:
7 ay ne yahu dur bakalim:) benim kiz 9.ayda geldi. Bazi arkadaslar 1. Hatta 2.yilda buldu. Hee umarim o kadar beklemezsin ama 7 aya cok uzun sure muamelesi yapma umutsuz olma siye diyorum. Hayirlisi hakkinda.

Ben bu durumu sordum , biliyorsun ben de de vardı, alakası Yok gebe kalmana engel bir durum yok dedi. Sonuç ta bir tanesi yetiyor, ordan o kadar küçüklük geçemeyecek değil dedi.
vallahi cnm bilmiyorum o zaman buda değilse benım gebe kalmama ne engel hiç bilemıyorum :(

Bir de co enzim q10 duydun mu h tüp bebekten önce doktorlar vitamin takviyesi veriyorlarmış ve bu onlardan biri. Hücre stresini ortadan kaldırıyormuş. Böyle hamile kalan varmış

Back