- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #53.981
Rabbim ol desin oluverir inşallah zamanını bekliyordur belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 1.sayfadaki 11 numaradaki arkadaş Niki sgengii gibi birşey tam etiketleyemedim.Çok sevinirim canım en azından tecrübelerinden faydalanırım
Teşekkür ederim canım.allah razı olsun.ne günlerden gelsin bu günlere .rabbim herkese tattırsun bu duyguyu bebek olduktan sonra hiçbirşeyi ettiremez oldım giremiyoruz nete filan ama sizleri merak ettim be yaptılar acaba büyüdü mü kuzıcuklar diyesevdelim Keremini almissin kucagina gozun aydin Rabbim bahtini omrunu guzel eylesin yavrunun insallah. Rabbim hayirlisiyla isteyenlerede bu duygulari tattirsin tez zamanda.
Bebekle zor oluyor degil mi nerede eski bol bos vakitler :) büyüdük biz teyzesi buyumezmiyiz dolu dolu 4 aylik olduk 4 gun once. Zaman su gibi cok acimasiz en guzel halleri bir cirpida geciveriyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin onlarda bebislerden firsat bulup giremesinler insallah.Teşekkür ederim canım.allah razı olsun.ne günlerden gelsin bu günlere .rabbim herkese tattırsun bu duyguyu bebek olduktan sonra hiçbirşeyi ettiremez oldım giremiyoruz nete filan ama sizleri merak ettim be yaptılar acaba büyüdü mü kuzıcuklar diye
Dört gun üstüste bebesi uyuyor yatagimda suan :) burada bir cok arkadas bu sekilde hamile kaldi. He suda var olaxagi varsa yumurtlamadan 2 gun once tek iliski ile bile olur zaten oyle bebeklerimizde var burada :))) nasip... Sen sana duseni yap gerisine karisma :)Öyle olucak :) bugün ara vermeyim mı gün aşırı demişti doktor ama ben dinlemedim
Cok yuksek degil dr unuz dostinex baslatmis olmali minicik ama oyle etkili bir hapki tek kullanımda direkt düşürüyor prolaktin hormonunu. Benim 31 di ilaca basladim ve yaklasik 10 gun sonra hamile oldugumu öğrendim tedavisi zor birsey degil sadece stresten uzak durun. Stres bu hormonu tetikleyen en buyuk etken.Tamam inşallah tez zamanda olur bebeginiz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..ne probleminiz var acaba ben yeni gittim doktora süt hormonum 37.91 çıktı yuksekmis belki bu yüzden olmadı bebek:-(
Hamile olabilirsin, usutmus olabilirsin, vucudun psikolojik olarak sana oyun oynuyorda olabilir. Belirtiler her zaman olur bence takilma vucudunu dinleme biraz oluruna bırakıp bekle.Merhaba arkadaslar
Bugun 26. Gunum ve sol karnm agriyo hamilelik belirtisi olabilrmi hic bole olan varmi ve yaklasik bir haftadir kasiklrm agrio agirlikli sol kasik. Yoksa yine kistimmi olusuyo acaba ck korkuyom (
En alttaki bugun yaptiginsa eger dun yumurta catlamis dun ve bu geceyi degerlendirmissindir umarim.Arkadaşlar ovilasyon testi 3 gündür pozitif ne demek oluyor acaba
Bende onu diom zaten hersey olabilir ilkinde okdr emindimki hamileligimden sonra kist cikti oyuzden kistten supeleniom smdi idrr testi yaptm negatif bakalm hayrlisi artkHamile olabilirsin, usutmus olabilirsin, vucudun psikolojik olarak sana oyun oynuyorda olabilir. Belirtiler her zaman olur bence takilma vucudunu dinleme biraz oluruna bırakıp bekle.
Hayırlı sabahlar öncelikle ne kadar pozitif yazmissiniz valla için rahatladı biraz 7 aydır tık yok tutturamiyorum valla dediğiniz gibi 4 gündür çalışmalar devam artık bugün ara vercem..evet dostinex kullandım ptesi bitti inşallah banada faydası olur bebiş olurEn alttaki bugun yaptiginsa eger dun yumurta catlamis dun ve bu geceyi degerlendirmissindir umarim.
7 ay ne yahu dur bakalim:) benim kiz 9.ayda geldi. Bazi arkadaslar 1. Hatta 2.yilda buldu. Hee umarim o kadar beklemezsin ama 7 aya cok uzun sure muamelesi yapma umutsuz olma siye diyorum. Hayirlisi hakkinda.Hayırlı sabahlar öncelikle ne kadar pozitif yazmissiniz valla için rahatladı biraz 7 aydır tık yok tutturamiyorum valla dediğiniz gibi 4 gündür çalışmalar devam artık bugün ara vercem..evet dostinex kullandım ptesi bitti inşallah banada faydası olur bebiş olur
vallahi cnm bilmiyorum o zaman buda değilse benım gebe kalmama ne engel hiç bilemıyorumBen bu durumu sordum , biliyorsun ben de de vardı, alakası Yok gebe kalmana engel bir durum yok dedi. Sonuç ta bir tanesi yetiyor, ordan o kadar küçüklük geçemeyecek değil dedi.
Canım sen tüp bebek merkezleriyle görüştüm mü hiç. Seninkide sebepsiz çünkü ne dediler sana.vallahi cnm bilmiyorum o zaman buda değilse benım gebe kalmama ne engel hiç bilemıyorum
yok cnm 10 ve 13 mayısta randevularım var daha başlamadım görüşmeyeCanım sen tüp bebek merkezleriyle görüştüm mü hiç. Seninkide sebepsiz çünkü ne dediler sana.
Öyle demeeee bana yıllardır olmuyormuş gibi geliyor7 ay ne yahu dur bakalim:) benim kiz 9.ayda geldi. Bazi arkadaslar 1. Hatta 2.yilda buldu. Hee umarim o kadar beklemezsin ama 7 aya cok uzun sure muamelesi yapma umutsuz olma siye diyorum. Hayirlisi hakkinda.
Evet aynne hic hamilelik ondumu yasin kac canm bende 6 aydir denioruz yasim 28 olcak jaftaxa insÖyle demeeee bana yıllardır olmuyormuş gibi geliyor
Yok cnm 7 aydır evliyim 31 yaşım henüz bebek deneyimin yok ilk olacak inşallahEvet aynne hic hamilelik ondumu yasin kac canm bende 6 aydir denioruz yasim 28 olcak jaftaxa ins
Sende ufaksin hahha biz gibi olur ya 7 ay ne ki burda doktorlar 1 sene denedikten sonra bakio biz acele ettik ondan ve artik genclerde bilinmedik kizirlik gözukuo öle olmus yedik ictigimizden dioYok cnm 7 aydır evliyim 31 yaşım henüz bebek deneyimin yok ilk olacak inşallah