- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #53.901
cnm inş vesilen olur devlettemı yaptırdın bu testi ?
özelde yaptırdım canım ama ücret odemedım sgk karsılıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm inş vesilen olur devlettemı yaptırdın bu testi ?
hımm demek ondanmış,tekrar hamile kalırsan ki kalırsın bence ilaçlarını düzenli alırsan sorun olmaz Saglıcakla alırsın inşaallah..
anlıyorum cnm biz ne kadar uğraşsak da Rabbim ol demezse olmuyor işteEmbriyolog labaratuar kari cok iyi ona sozum yk bnada ole dmislrdi transferden birgn once semra hoca brda dedilr gittm trasvere kongredeyms herzmnki gibi bnm en cok kizdigim negtif demk icin in saat. Bklettilr ve kndi dr bile solemedi hic tnimdgim bi dr sonrada tek klime demkki embriyo saglikszmis....
anladım cnm iyi ki yaptırmışsın inş bu sefer olucak hissediyorum :)özelde yaptırdım canım ama ücret odemedım sgk karsılıyo
Biliyorum zatn bn tutmamasina kizmdum veya ypamadilr dmedim Rabbim ol dedikten sonra... ben sadece kan verdim ve sonuc bkledim negtif bn kagdi grdum ama dr yok hepsi mesgul ve kndi dr bna solesin iki dkk isterdim hic tnmadgim dr deil ve ck bklettilr negtifi grdgumde dr ile gorusmk icin o uzgunlukle bklmk eziyet. Cok anlayissizlar parayi alana kadar hersy bubnm dusncm ama hastne cok ii onada bisey dyemmanlıyorum cnm biz ne kadar uğraşsak da Rabbim ol demezse olmuyor işte
genellıkle pgt işlemine çoğu yer ilk denemede yapmıyorlar eğer başarısız tüp bebeğin varsa diğer dondurulmuş embriyolar öyle incelenıyor sağlık lımı değil mı diye...
anladım cnm iyi ki yaptırmışsın inş bu sefer olucak hissediyorum :)
haklısın cnm çoğu tüp bebek merkezi parayı alana kadar sonrasıyla pek ilgilenmiyorlar ... inş mucizelerimiz kendiliğinden gelırde hiçbir doktora muhtaç olmayızBiliyorum zatn bn tutmamasina kizmdum veya ypamadilr dmedim Rabbim ol dedikten sonra... ben sadece kan verdim ve sonuc bkledim negtif bn kagdi grdum ama dr yok hepsi mesgul ve kndi dr bna solesin iki dkk isterdim hic tnmadgim dr deil ve ck bklettilr negtifi grdgumde dr ile gorusmk icin o uzgunlukle bklmk eziyet. Cok anlayissizlar parayi alana kadar hersy bubnm dusncm ama hastne cok ii onada bisey dyemm
Aminnnnn insallahhhhhhhhhhhaklısın cnm çoğu tüp bebek merkezi parayı alana kadar sonrasıyla pek ilgilenmiyorlar ... inş mucizelerimiz kendiliğinden gelırde hiçbir doktora muhtaç olmayız
Yok canm doktorlar 16.haftada bellı oluyo suan bısey bellı degıl dedıler.erken soylenenlerde zaten sonradan degısebılıyo.garantı 16.hafta ıyıdr ogrenmek ıcınsende benim gibi hamile kalmışsın canım bebeğin cinsiyetini merak ettim öğrenebildin mi :)
benim tek belirtim kasık batmalarımdı ve ilişkiden 1 hafta sonra çok ama çok şiddetli baş ağrısı yaşadım tabi bunlar adet belirtisi de olabiliyor 10. haftamdayım göğüs ağrısından başka bi belirti yokbat a 9 var sanki sol kasıkta hafif batma var bakalım inşaallah..haber verirrim.
Canım benim hiç üzülme artık sorunu tespit etmişsin artık yolun açık. Rabbim tez zamanda nasip etsin. Bana doktor hiç bir sorun yok ama tüp bebek dedi. Ama ben şu co enzim q10 kullanacağım önce bakalım birşeyler değişecek miKızlar Gen sonuçlarım cıktı. Pıhtılasma tespit edildi taşıyıcıymışım.Şimdilik corasprin verdi keseyi görüncede iğneye başlıcaz. Tabi kalabilirsem :)
Niye direk tup dedi sen neler denedin cnm yasin kac unutuorum hep önce istersen genetik test ve kromozon test yaptir spermlerinCanım benim hiç üzülme artık sorunu tespit etmişsin artık yolun açık. Rabbim tez zamanda nasip etsin. Bana doktor hiç bir sorun yok ama tüp bebek dedi. Ama ben şu co enzim q10 kullanacağım önce bakalım birşeyler değişecek mi
Canım benim hiç üzülme artık sorunu tespit etmişsin artık yolun açık. Rabbim tez zamanda nasip etsin. Bana doktor hiç bir sorun yok ama tüp bebek dedi. Ama ben şu co enzim q10 kullanacağım önce bakalım birşeyler değişecek mi
Ama sürekli olmuyor ara ara oluyor.Oturarark çalıştığım için arada hissediyorum bide sivilce hiç çıkmaz yumurtlama döneminde bir dudagımda birde dudak üst tarafta bildiğin irinli hiç olmaz di reglde bile..yağ oranı artıyormuş hormonlarda öyle duymuştum inşaallah bekliyorum işte ya.benim tek belirtim kasık batmalarımdı ve ilişkiden 1 hafta sonra çok ama çok şiddetli baş ağrısı yaşadım tabi bunlar adet belirtisi de olabiliyor 10. haftamdayım göğüs ağrısından başka bi belirti yok
Canm o hamılelık sıvılcesı hemen cıkmaz kı benm ve cevremdekı kısılerın hep 10.haftada falan basladı cıkmaya.belırtılere takılmayın adetı bekleyn gelmezse test yap oncesındekı hersey celdırıcıdırAma sürekli olmuyor ara ara oluyor.Oturarark çalıştığım için arada hissediyorum bide sivilce hiç çıkmaz yumurtlama döneminde bir dudagımda birde dudak üst tarafta bildiğin irinli hiç olmaz di reglde bile..yağ oranı artıyormuş hormonlarda öyle duymuştum inşaallah bekliyorum işte ya.
hamilelik sivilcesi belirti olarak döllenmenin gerçekleşmesi ile hormondaki yağ oranı artmasıyla çıkıyormuş. Ki hiç sivilcesi olmayan ben..bundan şüpheledndim hatta kimilerin uçuk bile oluyormuş.Benim 2. gwbeliğim olacak kısmet tabi..Canm o hamılelık sıvılcesı hemen cıkmaz kı benm ve cevremdekı kısılerın hep 10.haftada falan basladı cıkmaya.belırtılere takılmayın adetı bekleyn gelmezse test yap oncesındekı hersey celdırıcıdır