- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.921
Evet canm benm de hıc sıvılcem yoktu ergenlıkte bıle cıkmamıstı ama suan yuzum hep sıvılce ve 8.haftada cıktı bende ucuk ılk defa.hep dua edıyorm ıns rabbım ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsnhamilelik sivilcesi belirti olarak döllenmenin gerçekleşmesi ile hormondaki yağ oranı artmasıyla çıkıyormuş. Ki hiç sivilcesi olmayan ben..bundan şüpheledndim hatta kimilerin uçuk bile oluyormuş.Benim 2. gwbeliğim olacak kısmet tabi..
Ama neden öle ugrasion ugrasion tutmuo yazik yani tup te tutmaz yani dna bizuklulugu varsa baatan bakilmaai gereken sey o asil sen baltirdinmicnm sperm dna hasarına baktırabılırsın türkiyede genellıkle 2 düşükten sonra bakıyorlar yurtdışında sistem nedir bilemiyorum
Bence de canım dr çok iyi olsa da yummmurta toplama ve transfer işini başkasına bırakırsa çok üzülürüm.oyuzden baştan eliyorum ben dehımm anladım cnm bir merkeze sabah diğerine de öğlen alsan muhakkak yetişir. Ben 10 mayısa şişli memoriala randevumu aldım, bahçaci tüp bebeğe ve bülent tıraşa da alacagım ona göre kararımı verecegım . Bende aynı doktor olmasını istiyorum bu isteğimi muhakkak belirtecegım olma derlerse eleyecegım
Canım aret kamar tüp bebek yapıyor muBenim için de bu kıstas önemliydi, bu yüzden aret kamarı tercih ettim. Yumurta takibini bile kendisi yapıyor.
canım yumurtlama ile başlayan sivilcelerim artrak devam etti şuan hala ergenlikte çıkarmadığım sivilceyi çıkarıyorum ve ayıptır demesi popodan bissürü çıban çıktıhamilelik sivilcesi belirti olarak döllenmenin gerçekleşmesi ile hormondaki yağ oranı artmasıyla çıkıyormuş. Ki hiç sivilcesi olmayan ben..bundan şüpheledndim hatta kimilerin uçuk bile oluyormuş.Benim 2. gwbeliğim olacak kısmet tabi..
çok sevindimmm canım inşallah tez zamandaCanlar nasılsınız, kürtaj sonrası 31.günümde adet oldum 1 adet dönemi daha bekleyip genetik ve pıhtılaşma testlerinin sonucuna göre sahalara döneceğim
inşallah canım olsun Sagol bilgi için cnm,teşekkür ederim.canım yumurtlama ile başlayan sivilcelerim artrak devam etti şuan hala ergenlikte çıkarmadığım sivilceyi çıkarıyorum ve ayıptır demesi popodan bissürü çıban çıktıama bu bi kere daha olmuştu umutlanmıştım ama gebe değildim o zaman okadar değişken ki tahmin etmek mümkün değil...
Evet, Hale'n orda yeniden açıldı. Aret kamar için mi daha iyi diyorlarH Hayalimi_yasarken aret kamer taksim tup bebek merkezindeydi degil mi eskiden. Gorumcem erkek diye kendisini tercih etmedi diger doktoru tercih etti üç kez ama tutmadi. Bu doktoru daha iyi diyolardi insallah sana vesile olur
Evet, tv programlarına da çıkıyor, kişiye göre özel tedavi uyguluyor, bir bak istersen videolarına.Canım aret kamar tüp bebek yapıyor mu
Evet yoğunluk aret beydeydi daha çokEvet, Hale'n orda yeniden açıldı. Aret kamar için mi daha iyi diyorlar
Bakalım inş vesilem olur. Bana direkt tüp demedi, aşılama da deneyebiliriz , acelen Yok dedi. Diğer öngörüşmeye gitttiğim doktorların söylediği olumsuz ekstra operasyon gereken durumlara da hayır hiç gerek Yok , ameliyat etmek için demişler dedi...Evet yoğunluk aret beydeydi daha çok
Ah canım yaaa. Bi bilsem. 2 seneye yakın oldu canım ve doktor klomen aşılama vs dememiş kişilerde sizi üzmek istemiyorum dedi. Bu arada ben düşük yaptığımda doktor bana da corasprin vermişti ama kullanmadım. İnşallah senin vesilen olur.ve kese görülmediği için sanırım normal hamilelikten saymıyor doktorlar. Kimyasal felan da demedi gerçicanım sorun yoksa neden tüp diyorlar
Ben 30,5 yaşındayım:)31 i söylemek zor geliyor:) klomen kullandım birkaç ay. Bir kez yumurta takibi oldu. En son geçen ay aşılama. Sorun yok. O testleri bize yapmazlar ki düşük olunca yapıyorlar sanırım. Aslında bilgim de yok. Yapsalar yaparım yani.Niye direk tup dedi sen neler denedin cnm yasin kac unutuorum hep önce istersen genetik test ve kromozon test yaptir spermlerin
Hadi bakalım bekliyoruz. İyi olduğunu ol hep böyle...Bu testler gebe kalmayanlar da yapılıyor mu ki.Rabbim yardımcın olsun. Haberlerini bekliyorumCanlar nasılsınız, kürtaj sonrası 31.günümde adet oldum 1 adet dönemi daha bekleyip genetik ve pıhtılaşma testlerinin sonucuna göre sahalara döneceğim
Genc sin yani daha doktor yasina brsey diormu bende yumurta takibi yaptircam sonra hormon ilaci alcam sonra asilama falan daha brsey denemedim hatta iliskiye bile baslamadik yorulduk hahahBen 30,5 yaşındayım:)31 i söylemek zor geliyor:) klomen kullandım birkaç ay. Bir kez yumurta takibi oldu. En son geçen ay aşılama. Sorun yok. O testleri bize yapmazlar ki düşük olunca yapıyorlar sanırım. Aslında bilgim de yok. Yapsalar yaparım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?