• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

hamilelik sivilcesi belirti olarak döllenmenin gerçekleşmesi ile hormondaki yağ oranı artmasıyla çıkıyormuş. Ki hiç sivilcesi olmayan ben..bundan şüpheledndim hatta kimilerin uçuk bile oluyormuş.Benim 2. gwbeliğim olacak kısmet tabi..
Evet canm benm de hıc sıvılcem yoktu ergenlıkte bıle cıkmamıstı ama suan yuzum hep sıvılce ve 8.haftada cıktı bende ucuk ılk defa.hep dua edıyorm ıns rabbım ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsn

S sinkar cnm ben brsey yaptirmadan burda bi genetik ve kromozon testi ettircem sagliklimi nekadar var tm sperm var hizida var ama saglik durumu extra bakilmiormu
cnm sperm dna hasarına baktırabılırsın türkiyede genellıkle 2 düşükten sonra bakıyorlar yurtdışında sistem nedir bilemiyorum

cnm sperm dna hasarına baktırabılırsın türkiyede genellıkle 2 düşükten sonra bakıyorlar yurtdışında sistem nedir bilemiyorum
Ama neden öle ugrasion ugrasion tutmuo yazik yani tup te tutmaz yani dna bizuklulugu varsa baatan bakilmaai gereken sey o asil sen baltirdinmi

hımm anladım cnm bir merkeze sabah diğerine de öğlen alsan muhakkak yetişir. Ben 10 mayısa şişli memoriala randevumu aldım, bahçaci tüp bebeğe ve bülent tıraşa da alacagım ona göre kararımı verecegım . Bende aynı doktor olmasını istiyorum bu isteğimi muhakkak belirtecegım olma derlerse eleyecegım
Bence de canım dr çok iyi olsa da yummmurta toplama ve transfer işini başkasına bırakırsa çok üzülürüm.oyuzden baştan eliyorum ben de

hamilelik sivilcesi belirti olarak döllenmenin gerçekleşmesi ile hormondaki yağ oranı artmasıyla çıkıyormuş. Ki hiç sivilcesi olmayan ben..bundan şüpheledndim hatta kimilerin uçuk bile oluyormuş.Benim 2. gwbeliğim olacak kısmet tabi..
canım yumurtlama ile başlayan sivilcelerim artrak devam etti şuan hala ergenlikte çıkarmadığım sivilceyi çıkarıyorum ve ayıptır demesi popodan bissürü çıban çıktı o_O ama bu bi kere daha olmuştu umutlanmıştım ama gebe değildim o zaman okadar değişken ki tahmin etmek mümkün değil...

canım yumurtlama ile başlayan sivilcelerim artrak devam etti şuan hala ergenlikte çıkarmadığım sivilceyi çıkarıyorum ve ayıptır demesi popodan bissürü çıban çıktı o_O ama bu bi kere daha olmuştu umutlanmıştım ama gebe değildim o zaman okadar değişken ki tahmin etmek mümkün değil...
inşallah canım olsun Sagol bilgi için cnm,teşekkür ederim.

Kizlar ibrahom saracoglu dirki tuplerde hazar olan yada kapali olan dusuk yapan dis gebelik yapan 21 gun brokolo kuru yapacakmis ve arkasindan 15 gun sogan kuru hadi basliyalim kizlar

Kızlar merhabalar benim bir sorum olacak 1 ay önce eşimde sperm hızı ve sayı problemi oldugunu ögrendik doktor igne verdi haftada 3 gün ve ekstra vitamin kullanıyor bende bir problem yok 1 aydır tedavi görüyor bende ovulasyn testi aldım bu ay ve diğer ay deneyeceğim sizce tedavi sırasında olma şansı olurmu ?

Evet yoğunluk aret beydeydi daha çok
Bakalım inş vesilem olur. Bana direkt tüp demedi, aşılama da deneyebiliriz , acelen Yok dedi. Diğer öngörüşmeye gitttiğim doktorların söylediği olumsuz ekstra operasyon gereken durumlara da hayır hiç gerek Yok , ameliyat etmek için demişler dedi...

canım sorun yoksa neden tüp diyorlar
Ah canım yaaa. Bi bilsem. 2 seneye yakın oldu canım ve doktor klomen aşılama vs dememiş kişilerde sizi üzmek istemiyorum dedi. Bu arada ben düşük yaptığımda doktor bana da corasprin vermişti ama kullanmadım. İnşallah senin vesilen olur.ve kese görülmediği için sanırım normal hamilelikten saymıyor doktorlar. Kimyasal felan da demedi gerçi
İzmirdeyim burda da var epey tüp bebek merkezi ama bilemiyorum ah ah het ezan da dua ediyorum. Rabbim duysun sesimizi

Son düzenleme:
Niye direk tup dedi sen neler denedin cnm yasin kac unutuorum hep önce istersen genetik test ve kromozon test yaptir spermlerin
Ben 30,5 yaşındayım:)31 i söylemek zor geliyor:) klomen kullandım birkaç ay. Bir kez yumurta takibi oldu. En son geçen ay aşılama. Sorun yok. O testleri bize yapmazlar ki düşük olunca yapıyorlar sanırım. Aslında bilgim de yok. Yapsalar yaparım yani.

Canlar nasılsınız, kürtaj sonrası 31.günümde adet oldum 1 adet dönemi daha bekleyip genetik ve pıhtılaşma testlerinin sonucuna göre sahalara döneceğim :KK71:
Hadi bakalım bekliyoruz. İyi olduğunu ol hep böyle...Bu testler gebe kalmayanlar da yapılıyor mu ki.Rabbim yardımcın olsun. Haberlerini bekliyorum

Ben 30,5 yaşındayım:)31 i söylemek zor geliyor:) klomen kullandım birkaç ay. Bir kez yumurta takibi oldu. En son geçen ay aşılama. Sorun yok. O testleri bize yapmazlar ki düşük olunca yapıyorlar sanırım. Aslında bilgim de yok. Yapsalar yaparım yani.
Genc sin yani daha doktor yasina brsey diormu bende yumurta takibi yaptircam sonra hormon ilaci alcam sonra asilama falan daha brsey denemedim hatta iliskiye bile baslamadik yorulduk hahah

Back