Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

cnm bu durumda aslında beklemıyeceksın düşünmeyeceksin, bekleme süresinde normal olan değerlerinde sıkıntı olabılır bide onla uğraşırsın... sen kararını ver gerisini Rabbime bırak
Evet yas gectikce öle oluor degerler her ay oynuor zaten iyi tutmak icin dua ve bitki seyleri ibrahim saracoglu dinliom ordan neer ariyor bi ilsen yasi 40 olanlar falan semde dinle hem moral oluor senkn amh kac tu cnm

Arkadaşlar ovilasyon testi 3 gündür pozitif ne demek oluyor acaba

Eklentiler

• IMG-20170504-WA0010.jpeg
    23,2 KB · Görüntüleme: 31
Evet yas gectikce öle oluor degerler her ay oynuor zaten iyi tutmak icin dua ve bitki seyleri ibrahim saracoglu dinliom ordan neer ariyor bi ilsen yasi 40 olanlar falan semde dinle hem moral oluor senkn amh kac tu cnm
cnm amh baktırmadım fsh 'a bakıldı oda 6,5

Anladım canım ben salı günü gittim doktora ve amh smear testi yapıldı daha sonuçlar çıkmadı acaba gitsem şimdi kan versem ya da sorsam mı ki bi telefonda.

Adetin 13. Gününden itibaren yaptım ilk ikisi tek cizgiydi sonrası foto da olduğu gibi iki gündür degerlendirdim bugün ve yarınida degerlendirmem gerekiyormu acaba adetimin 18.gunu bugün gec yumurtluyorum sanırım

Adetin 13. Gününden itibaren yaptım ilk ikisi tek cizgiydi sonrası foto da olduğu gibi iki gündür degerlendirdim bugün ve yarınida degerlendirmem gerekiyormu acaba adetimin 18.gunu bugün gec yumurtluyorum sanırım
Bugün silik çıktıysa bugünü de değerlendir. Üç.gün üst üste olmuş olacak galiba. Yarına artık ara verirsini

Tamam inşallah tez zamanda olur bebeginiz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..ne probleminiz var acaba ben yeni gittim doktora süt hormonum 37.91 çıktı yuksekmis belki bu yüzden olmadı bebek:-(

Canım İzmir de bir arkadaş araştırmıştı , ve şuan kafasına yatan bir doktorla başladı tedaviye istersen bir adını vereyim , konuş

Ben bu durumu sordum , biliyorsun ben de de vardı, alakası Yok gebe kalmana engel bir durum yok dedi. Sonuç ta bir tanesi yetiyor, ordan o kadar küçüklük geçemeyecek değil dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…