- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.961
Evet yas gectikce öle oluor degerler her ay oynuor zaten iyi tutmak icin dua ve bitki seyleri ibrahim saracoglu dinliom ordan neer ariyor bi ilsen yasi 40 olanlar falan semde dinle hem moral oluor senkn amh kac tu cnmcnm bu durumda aslında beklemıyeceksın düşünmeyeceksin, bekleme süresinde normal olan değerlerinde sıkıntı olabılır bide onla uğraşırsın... sen kararını ver gerisini Rabbime bırak
bende 6 kala gördüm 5 kala tescilledim :)Bugun adetime 5 gun var suan test yapsam cikrmi acaba idrarda bukadar erken goren varmi
cnm amh baktırmadım fsh 'a bakıldı oda 6,5Evet yas gectikce öle oluor degerler her ay oynuor zaten iyi tutmak icin dua ve bitki seyleri ibrahim saracoglu dinliom ordan neer ariyor bi ilsen yasi 40 olanlar falan semde dinle hem moral oluor senkn amh kac tu cnm
Benim amh 8 mi kusur iste fsh da iyi dedi degerlerimi alcam bakalim burda degisik degerler ya progesteron 400 falanmi 50 mi anlamadimcnm amh baktırmadım fsh 'a bakıldı oda 6,5
Canım son testinde test çizgisi biraz silik ovulasyonum gerçekleşmiş olabilir. Kaçıncı günler yaptın canım umarım değerlendirmişsindirArkadaşlar ovilasyon testi 3 gündür pozitif ne demek oluyor acaba
Anladım canım ben salı günü gittim doktora ve amh smear testi yapıldı daha sonuçlar çıkmadı acaba gitsem şimdi kan versem ya da sorsam mı ki bi telefonda.olsun, düşük yaptığını söyle , genetik tahlil ister zaten o ben söyle yaptım. özel hastaneye gıttım 65 tl muayene ucretı verdm genetık tahlılde ucretsız yapıldı. sadece sen kan verıyorsun o kadar
Anladım canım ben salı günü gittim doktora ve amh smear testi yapıldı daha sonuçlar çıkmadı acaba gitsem şimdi kan versem ya da sorsam mı ki bi telefonda.
Bugün silik çıktıysa bugünü de değerlendir. Üç.gün üst üste olmuş olacak galiba. Yarına artık ara verirsiniAdetin 13. Gününden itibaren yaptım ilk ikisi tek cizgiydi sonrası foto da olduğu gibi iki gündür degerlendirdim bugün ve yarınida degerlendirmem gerekiyormu acaba adetimin 18.gunu bugün gec yumurtluyorum sanırım
Bugün silikleştiğinde bugünü de değerlendir.yarın ara verirsinÖyle olucak :) bugün ara vermeyim mı gün aşırı demişti doktor ama ben dinlemedim
Olur ins cnm ya dua dua umitsiz olmayalimTamam inşallah tez zamanda olur bebeginiz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..ne probleminiz var acaba ben yeni gittim doktora süt hormonum 37.91 çıktı yuksekmis belki bu yüzden olmadı bebek:-(
Canım İzmir de bir arkadaş araştırmıştı , ve şuan kafasına yatan bir doktorla başladı tedaviye istersen bir adını vereyim , konuşAh canım yaaa. Bi bilsem. 2 seneye yakın oldu canım ve doktor klomen aşılama vs dememiş kişilerde sizi üzmek istemiyorum dedi. Bu arada ben düşük yaptığımda doktor bana da corasprin vermişti ama kullanmadım. İnşallah senin vesilen olur.ve kese görülmediği için sanırım normal hamilelikten saymıyor doktorlar. Kimyasal felan da demedi gerçi
İzmirdeyim burda da var epey tüp bebek merkezi ama bilemiyorum ah ah het ezan da dua ediyorum. Rabbim duysun sesimizi
Ben bu durumu sordum , biliyorsun ben de de vardı, alakası Yok gebe kalmana engel bir durum yok dedi. Sonuç ta bir tanesi yetiyor, ordan o kadar küçüklük geçemeyecek değil dedi.haklısın cnm ama sistem bu şekılde bende çok ısrarcı olmadım çünkü bende hiç gebelık gerçekleşmedi... bir arkadaş vardı 3 defa gebe kaldı 3'de düşük oldu doktor en son sperm dna hasarı yaptı ve dna hasarlı çıktı 6 ay boyunca özel diyet verdi sperm dna düzeldi ardından aşılama oldu ve şu an hamile ...
benım durumum farklı rahim ağzında darlık olduğu için spermler rahat geçiş sağlıyamıyor
Bi sorun yok canım sebepsiz görünüyor.Tamam inşallah tez zamanda olur bebeginiz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..ne probleminiz var acaba ben yeni gittim doktora süt hormonum 37.91 çıktı yuksekmis belki bu yüzden olmadı bebek:-(
Çok sevinirim canım en azından tecrübelerinden faydalanırımCanım İzmir de bir arkadaş araştırmıştı , ve şuan kafasına yatan bir doktorla başladı tedaviye istersen bir adını vereyim , konuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?