- 22 Eylül 2016
- 2.853
- 3.384
- 133
- 32
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.701
Bişey olmaz karşılığını alınca kankiliğizi ilan edersinizvallahi 20 nisan regl bittiği günden bu yana mesai var gün aşırı yorul dum daa
Bişey olmaz karşılığını alınca kankiliğizi ilan edersiniz
Hadi bu ay güzel haberler ver bize
İnşallah canım inşallah, daha bat a var./.14 15 gün ..Hepimiz verelim.Hadi bu ay güzel haberler ver bize
İnşaallah canım benimİnşallah canım inşallah, daha bat a var./.14 15 gün ..Hepimiz verelim.
Sen bu ay ne deniorsun cnm ne yapacan ben bu ay normal iliski egerki olmazsa rahim.filmi ondan korktum az sonra bakacaz yaİnşaallah canım benim
Letu diye bi ilaç verdi canım şimdi onu kullanıyorum günde iki defa haftaya perşembe randevu verdi yineSen bu ay ne deniorsun cnm ne yapacan ben bu ay normal iliski egerki olmazsa rahim.filmi ondan korktum az sonra bakacaz ya
O ne peki ne ise yario eger benimde 10.aya kadar olmazsa turkiyede ins gözukcem doktoraLetu diye bi ilaç verdi canım şimdi onu kullanıyorum günde iki defa haftaya perşembe randevu verdi yine
Yumurta uyarıcı etkisi olan bi ilaçmış canım klomen gibi diyeyimO ne peki ne ise yario eger benimde 10.aya kadar olmazsa turkiyede ins gözukcem doktora
Rahim filmi çekildiği ay ilaçtan dolayı gebelik olmuyormuş. Ben 2. Ayda kaldım inşallah sanada nasip olurSen bu ay ne deniorsun cnm ne yapacan ben bu ay normal iliski egerki olmazsa rahim.filmi ondan korktum az sonra bakacaz ya
Bugünü kaçırma kahve çikolata sonrasında fanfiniKizlarr aksamki ovu.bence catladi bugun
Bugünü kaçırma kahve çikolata sonrasında fanfini
Olsun gelince uyanıver kızdisari cikti biraz isi var ben uyumadan gleirse iyi olur tabi..kacirmayi dusunmuyorum..insaallah bakalim dun olmustu ama..
Canm senin daha baya silikya . normalde negatif yani bu testler. Heray boyle mi oluyor yumurtlama gununde? Yani bukdrmi koyulasiyor en fazla? Ben emin.olamadm. hic bole pozitif gormedim.Kizlarr aksamki ovu.bence catladi bugun
Canim normalda bayagi koyu olur ama venim lh kitleri su alimina cok dikkat etmeden yaptim ama benim bchg de ilk gebrlikte regl gununde yoktu yani idrara cok gec yansiyo benim kisi 13. gun pik yapip 14.gun catladi.EminimCanm senin daha baya silikya . normalde negatif yani bu testler. Heray boyle mi oluyor yumurtlama gununde? Yani bukdrmi koyulasiyor en fazla? Ben emin.olamadm. hic bole pozitif gormedim.
Olsun gelince uyanıver kız
Anladim canim. Sen kendi duzenini daha iyi bilirsin tabi. İnsaallah tutar degerlendirdigin günler.Canim normalda bayagi koyu olur ama venim lh kitleri su alimina cok dikkat etmeden yaptim ama benim bchg de ilk gebrlikte regl gununde yoktu yani idrara cok gec yansiyo benim kisi 13. gun pik yapip 14.gun catladi.Eminim
Bu ay normal deniyecem öbur aya rahim filmi istior bilmiom o filmi cektirmeden klomen falan vermezmi acabaRahim filmi çekildiği ay ilaçtan dolayı gebelik olmuyormuş. Ben 2. Ayda kaldım inşallah sanada nasip olur
Merhaba araştırırken yazını okudum protein c yüksekliği de pıhtılaşma diye yazmışsın çok merak ettim bugun sonucum çıktı internet üzerinden baktım protein c yüksek S normal çıkmış pıhtılaşma olduğunu doktorrunuzmu söyledi 53 gün önce yavrumu kaybettim 12 gün yaşadı gelişim geriliği vardı erken doğdu bilgini yazarsan sevinirimSelam kızlar :) Dün doktoruma gittim. Solda küçücük (7mm) yumurtam oluşmuş ama adetimin 8. günü olduğu için henüz çok küçük. Şimdi Menogon iğne kullanıyorum. Dün akşam başladım 5 gün yapacağım. Yumurtaları geliştirmek/büyütmek için. Bittikten sonra Pazartesi tekrar gideceğim kontrole. Şimdilik bende durum böyle
@Minesuu Canım Protein C yüksekliği de kan pıhtılaşması ile aynı durummuş ve iğne+coraspin tedavisi uygulanıyormuş hamilelikte.
@esila_ege Clexane iğne başlama zamanı ile ilgili doktorum farklı görüşler var ancak temelde ciddi bir fark yok dedi. Biz, hamile kalırsam keseyi gördükten sonra başlayacağız. Benim trombofili test sonuçlarımda 2 değer Heterozigot bir değer Homozigot diğerleri normal. Bu sonuçlara göre hamilelik öncesi dönemde Coraspin benim için yeterli olacakmış. Paylaşmak istedim canım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?