Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Döngüm 32 ile 35 arası değişiyo canm. Geç yumurtladım çok. Yıldız koyduklurım ilişki olan zamanlar :)
Anladım canım.. benim genelde 13,14 olduğu için yaptım bakalım artık ya nasip..yıl sonu bebeğin olacak sanırım ben 2. ciyi bekliyorum eğer kalırsam oğlumada buay kalmıştım. aynı ay doğumlu olacaklar..

İnşallah olur ama ben mutlaka 4 saat tuttum idarırımı bişey içmeden. Buna cok dikkat et

Benim 16.gunum. 29 30 gun suruyor döngüm. Ama heray ayni olmuyor bazen 14.gun.koyuyu yakaliyorum. Bat 11 mayis ama buay ben beklemiyorum eşim yanimda değil maalesef
benimde 11 /12 mayıs valla bende regl bitiminden bu yana(20nisan) sonra ilşki oldu. en son dün oldu .inşaallah biri tutunur akşam tekrarlıcam testi kaçırmak istemiyorum biri denk gelsin artık :)

Sanirim 2 3 gun ben kacirmayim diye akintim 11 gunde basladi 13 gun ovs yaptim.sanirim 13.gun catladi ama yinede emin olmak icin testi tekrarlayacagim yani akintiyi 11 gun gordum yumurta 14.gun catladi gibi

Eklentiler

• 20170427_094235-1.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 19
ya benım 2 gun once asıır bır akıntım geldı ama asırı doktor sonucumu beklıyorum gen tahlılı ıcın ama esım dun malesef rahat durmadı, sonucum gelmeden oldu. tırstım az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…