- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #53.661
Sabirsiz61 . Canim buay ovs aldim aksam 1 saat tutk idrarla 7 de yaptim sabah fa yapcam ama ben krndimivyumurtlamis hissediyom yaa bakarmisin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de iyiyiz çok şükür Mehmet Yusuf da 5ay 10 günlük oldu yavaş yavaş dışarıya alistiriyoruz ev kuşu oldu annesi gibi özledim buranin sohbetlerini sizi ama hiç zaman bulamıyorum. Yarım gün çalışıyorum. Sonra evde malum koşturmaca. Güzel telaslar tabi. Rabbim isteyen herkese yaşatsın.Iyiyiz canim sen ve pasan nasil buyumustur artik:) miray 4 aylik olacak hAftaya cok cabuk geciyor zaman :)
Kacinci gununSabirsiz61 . Canim buay ovs aldim aksam 1 saat tutk idrarla 7 de yaptim sabah fa yapcam ama ben krndimivyumurtlamis hissediyom yaa bakarmisin cnm
Ne olur ne olmaz bu gece iliski olsun bence catlamamistir yarinki test daha net birsey soylememizi saglarKizlarr 13 gunum yumurta catlamismidir sizce aksam 7 de 1 saatlik idrarla
Simdi uapsammi tekrar yaNe olur ne olmaz bu gece iliski olsun bence catlamamistir yarinki test daha net birsey soylememizi saglar
Bu saatte yapilmazkiSimdi uapsammi tekrar ya
Çatlamış gibi gözüküyor canımSabirsiz61 . Ve diger hanimlar sizce catlamismidir 14.gunu sabag yaptim
Canım 1 saatlik idrarla doğru sonuç vermezki. Hem sanki daha pik olmamış gibi. En az 3 saat bişey içmeden yapmadan lazımSabirsiz61 . Ve diger hanimlar sizce catlamismidir 14.gunu sabag yaptim
dün ilişki oldu. 13.gecesiÇatlamış gibi gözüküyor canım
benim lh kitleri çok fazla koyu göstermiyor canım hep böyle..Canım 1 saatlik idrarla doğru sonuç vermezki. Hem sanki daha pik olmamış gibi. En az 3 saat bişey içmeden yapmadan lazım
bencede öyle ama belirtilerim de bu yönde.Ama akşam tekar yineleyeceğim zaten 13. veya 14.gün yumurtluyorum mormaldedeÇatlamış gibi gözüküyor canım
Akşamki testde böyle çıkarsa fazla mesai yapınbencede öyle ama belirtilerim de bu yönde.Ama akşam tekar yineleyeceğim zaten 13. veya 14.gün yumurtluyorum mormaldede
Bencede daha olmamis canm. Ama ki bukadar koyulasip tekrar siliniyorsa senin ole demekki. Benim de dun seninki gibiydi. Bugun bole cikti sabah.bencede öyle ama belirtilerim de bu yönde.Ama akşam tekar yineleyeceğim zaten 13. veya 14.gün yumurtluyorum mormaldede