- 29 Eylül 2015
- 5.216
- 6.623
- 198
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #53.741
Çektirdim sorun yokBenimde öle iste cok sukur cnm hastalik yokya o iyi iste tedavude yapmiorlar cnm sen rahin filmi cektirdinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çektirdim sorun yokBenimde öle iste cok sukur cnm hastalik yokya o iyi iste tedavude yapmiorlar cnm sen rahin filmi cektirdinmi
Sen nasil cektirdin simdi yeni yöntemleymis karindan röntgen gibi sey var sade ince birseyle sivi veriorlar bukadar daha randavu alcamÇektirdim sorun yok
Ben anestezili çektirdim. Daha önce anesttezisiz çektirdim kendimi kastigim için bi tupum tikanik gibi çıkmıştı.Sen nasil cektirdin simdi yeni yöntemleymis karindan röntgen gibi sey var sade ince birseyle sivi veriorlar bukadar daha randavu alcam
Inşallah olur canım ne diyeceğimi bilmiyorum.bi kere daha aşılama denemeyi düşünüyorum sen. Ne. Düşünüyorsun? S sinkar sen ne yaptınxra221 canım epeydir giremiyorum. Bazen böyle oluyor işte hayat bu. Ne kadar ağlasan da kendini de tüketsen. Doğacak bir can varsa sen onun geleceği zamanı değiştiremezsin. Allah yardımcımız olsun. Kendini üzme ne olur bitirme umutlarını. Ben nedense iki haftadır rahatım sanki aşılama üzerinden yüzyıl geçmiş gibi. Hayatta öyle şeyler oluyor ki unutuyorsun ve ben unutmak istiyorum. Teslimiyet en samimisinden... Becerebilirsem şayet mutlu olacağım. Tabi ki boşvermedim. Ama üstünde durmuyorum. Aklıma bebek fikri gelince babamı düşünüyorum ona dua ediyorum. Sağlıklı olduğuma şükrediyorum. Bu halime hamd ediyorum. Umarım herşey gönlünce olur. Bak başak sayan kaç yaşında anne oldu. Bizim de varsa yazımızda olacağız elbette
Canım silik çıkabilir. Onu önemseme önemli olan ikisinin eşit koyulukta olmasiMerhaba daha once yapan veya bilen varsa lutfen yardimci olabilirmi
Ben bu ay ovubtesti yapiyorum 11. Gunden beri yalniz bugun 22. Gunum ve bikac gundur silik cikiyor yani 22 gunden daha uzun surebiliyormuki yumurtlama yoksa yanlismi acaba
Ya cnm bizde sukur sorun cikmadi tedavide ypailamio sorun yok diye bi agladim 2 gun boyunca hic olmiyacak gibi hizlerim var ai karisik durumdayim ins tam manada tecekkul ederiz sen nasilsinxra221 canım epeydir giremiyorum. Bazen böyle oluyor işte hayat bu. Ne kadar ağlasan da kendini de tüketsen. Doğacak bir can varsa sen onun geleceği zamanı değiştiremezsin. Allah yardımcımız olsun. Kendini üzme ne olur bitirme umutlarını. Ben nedense iki haftadır rahatım sanki aşılama üzerinden yüzyıl geçmiş gibi. Hayatta öyle şeyler oluyor ki unutuyorsun ve ben unutmak istiyorum. Teslimiyet en samimisinden... Becerebilirsem şayet mutlu olacağım. Tabi ki boşvermedim. Ama üstünde durmuyorum. Aklıma bebek fikri gelince babamı düşünüyorum ona dua ediyorum. Sağlıklı olduğuma şükrediyorum. Bu halime hamd ediyorum. Umarım herşey gönlünce olur. Bak başak sayan kaç yaşında anne oldu. Bizim de varsa yazımızda olacağız elbette
Canım silik çıkabilir. Onu önemseme önemli olan ikisinin eşit koyulukta olmasi
Arkadaşlar yumurtlama mı oluyor anlamadım bana yardım edin
Canım bugün 8. Gün 23 Nisa'nda adet oldum 27. De bitti 29 unda başladım yapmaya sonuç buEvet cnm yarin belki daha koyu olabilir ama bgunu mutlaka degerlendir bazen iki cizgi esit olmuyor kacinci gunun
Canım bugün 8. Gün 23 Nisa'nda adet oldum 27. De bitti 29 unda başladım yapmaya sonuç bu
Olabilir kuzum ya kafam karıştı çok benimde adet olana kadar yaparım bakalım durum ne olacakHimmm bn ongun hasta oldm bu ay negatiftn dolayi ama henuz iki cizgi goremedm bugun 23. Gunm ve silik acaba bndeni erken yumrtluom ozmn snn tam zamann
Olabilir kuzum ya kafam karıştı çok benimde adet olana kadar yaparım bakalım durum ne olacak
..canim bak ben de iki aydan fazla testi denedim hep 23 li günlerde çift çizgi köyü olurdu ğHimmm bn ongun hasta oldm bu ay negatiftn dolayi ama henuz iki cizgi goremedm bugun 23. Gunm ve silik acaba bndeni erken yumrtluom ozmn snn tam zamann