- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.721
Benim de bu ay 2.ay rahim filminden sonra.. umutluydum olur diye ama bugün bat gunun ilk idrarla test yaptım negatifRahim filmi çekildiği ay ilaçtan dolayı gebelik olmuyormuş. Ben 2. Ayda kaldım inşallah sanada nasip olur
boş ver bakarsın buarada hamile kalırsınoff sonucum hala yok
boş ver bakarsın buarada hamile kalırsınSaglıklı..
Bekle bakalım..aradım doktoru bazen uzun suruyor detaylı bakmak gerekıyor bırz bekle dıyor
Koyulasma yenimi basliyor testim bitti yaa of..
Ozaman tekrar test alayım akşam yapayım bir daha bakarsın.su gibi akınıtım var niye acaba?Sen bu ay gec yumurtluyorsn canim. Dedigim gibi. daha yeni koyulasmaya başlıyor bunlar. Heray ayni olmuyor maalesef.
Rahim filmin temizse sıkıntı yapma olur inşallahBenim de bu ay 2.ay rahim filminden sonra.. umutluydum olur diye ama bugün bat gunun ilk idrarla test yaptım negatif
Cnm rahum filmi sikinti varsa neolur yaniRahim filmin temizse sıkıntı yapma olur inşallah
Cnm rahum filmi sikinti varsa neolur yani
Yaptım canım 1,41 çıktı negatif. Çok yoruldum ağladım ama elden ne gelirxra221 canim test yaptinmi. Bu topikte cok olmadigim icin bildirim gelmiyor bana merak ettim
Kist miyom baltilarda sukur yokmusta tupler kapalimi diye bakacakmislar eger cok kapaliysa tup bebek care dedi agladin egerkiRahim filminde miyom kist varmi tupler acikmi ona bakiliyor onemli yani
Sen asilama yaptirmistin demeYaptım canım 1,41 çıktı negatif. Çok yoruldum ağladım ama elden ne gelir
EVETSen asilama yaptirmistin deme
üzülme canım vakti saatini bekliyor..
Üzülme desemde üzüleceksin biliyorum ama pes etme asla. Olcak inşallah aşılama şansıda normal ilişki kadar zaten herşy AllahtanYaptım canım 1,41 çıktı negatif. Çok yoruldum ağladım ama elden ne gelir
Ya cnm hersey Allahtan Allah vercrk dpktorlar vezile dua dua bende öleydim ama iyiyim simdi ins az zaman sonra tup bebek yaotir sende sorun neydi cnm
Sorun yok canım. Her ay düzenli yumurtluyorum dr hafif pko dedi ama kendi kendime yumurtluyorum adetlerim hormonlarım iyi eşiminde öyle ama olmuyor isteYa cnm hersey Allahtan Allah vercrk dpktorlar vezile dua dua bende öleydim ama iyiyim simdi ins az zaman sonra tup bebek yaotir sende sorun neydi cnm
Benimde öle iste cok sukur cnm hastalik yokya o iyi iste tedavude yapmiorlar cnm sen rahin filmi cektirdinmiSorun yok canım. Her ay düzenli yumurtluyorum dr hafif pko dedi ama kendi kendime yumurtluyorum adetlerim hormonlarım iyi eşiminde öyle ama olmuyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?