- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #53.681
Cnm.benimde huc cok koyu yakalayamiom niye bilmiom sende öle baksanaKizlarr 13 gunum yumurta catlamismidir sizce aksam 7 de 1 saatlik idrarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm.benimde huc cok koyu yakalayamiom niye bilmiom sende öle baksanaKizlarr 13 gunum yumurta catlamismidir sizce aksam 7 de 1 saatlik idrarla
17.gun iliski oldunu cnm oduysa iyi benceBu şekilde
Cokonem libir sey oldugunu dusunmuyorumCnm.benimde huc cok koyu yakalayamiom niye bilmiom sende öle baksana
Evet koyu aksam yine yapacagim bat ne zaman kacinci gundesin ben 14 gundeyimBencede daha olmamis canm. Ama ki bukadar koyulasip tekrar siliniyorsa senin ole demekki. Benim de dun seninki gibiydi. Bugun bole cikti sabah.
Gec mi yymurtladin dongun kac.Ben gu 28 gun de bir oluyorum bide yumurtlama gunumi iliski oldu yani 21.gun
Döngüm 32 ile 35 arası değişiyo canm. Geç yumurtladım çok. Yıldız koyduklurım ilişki olan zamanlar :)Gec mi yymurtladin dongun kac.Ben gu 28 gun de bir oluyorum bide yumurtlama gunumi iliski oldu yani 21.gun
Anladım canım.. benim genelde 13,14 olduğu için yaptım bakalım artık ya nasip..yıl sonu bebeğin olacak sanırım ben 2. ciyi bekliyorum eğer kalırsam oğlumada buay kalmıştım. aynı ay doğumlu olacaklar..Döngüm 32 ile 35 arası değişiyo canm. Geç yumurtladım çok. Yıldız koyduklurım ilişki olan zamanlar :)
Anladım canım.. benim genelde 13,14 olduğu için yaptım bakalım artık ya nasip..yıl sonu bebeğin olacak sanırım ben 2. ciyi bekliyorum eğer kalırsam oğlumada buay kalmıştım. aynı ay doğumlu olacaklar..
Benim 16.gunum. 29 30 gun suruyor döngüm. Ama heray ayni olmuyor bazen 14.gun.koyuyu yakaliyorum. Bat 11 mayis ama buay ben beklemiyorum eşim yanimda değil maalesefEvet koyu aksam yine yapacagim bat ne zaman kacinci gundesin ben 14 gundeyim
benimde 11 /12 mayıs valla bende regl bitiminden bu yana(20nisan) sonra ilşki oldu. en son dün oldu .inşaallah biri tutunur akşam tekrarlıcam testi kaçırmak istemiyorum biri denk gelsin artık :)Benim 16.gunum. 29 30 gun suruyor döngüm. Ama heray ayni olmuyor bazen 14.gun.koyuyu yakaliyorum. Bat 11 mayis ama buay ben beklemiyorum eşim yanimda değil maalesef
kızlar bişey sorcam yumurtlma akıntısı geldikten ne kdr sure snra yumurta catlıyodu
ne sonucuydu acaba ? kan değerimi ?ya benım 2 gun once asıır bır akıntım geldı ama asırı doktor sonucumu beklıyorum gen tahlılı ıcın ama esım dun malesef rahat durmadı, sonucum gelmeden oldu. tırstım az
ne sonucuydu acaba ? kan değerimi ?
bişey olmaz ovs testi yap yumnutlama gününe yakınsın.2 defa düşük yaptığım için gen tahlılı yaptıldı pıhtılasma vs ıcn cnm
vallahi 20 nisan regl bittiği günden bu yana mesai var gün aşırı yorul dum daaAkşamki testde böyle çıkarsa fazla mesai yapın