- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #53.641
Ben bi su rahim filmi cektireyimde bende söliyecem su klomeni ve catlatma ignesini sen cektirmistin deme cnmSağol canım Yok klomen ve çatlatma iğnesi deneyeceğiz inşaallah hayırlı güzel sonuçlar alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi su rahim filmi cektireyimde bende söliyecem su klomeni ve catlatma ignesini sen cektirmistin deme cnmSağol canım Yok klomen ve çatlatma iğnesi deneyeceğiz inşaallah hayırlı güzel sonuçlar alırım
Kovaya döksem olurmu yoksa nere cömelcemi bilmiom yanariz ya sicak olmuomucanım yazmıştım ama, regl bittikten sonra 1 lt süt birdemet maydonoz kaynattıktan hemen sonra buharına tabiri caizzse çömelip oturuyorsun.sıcaklığı geçinceye buharı bitinceye kadar. bu kadar.
kova veya leğene olur dikkat et, olacak o kadar..Kovaya döksem olurmu yoksa nere cömelcemi bilmiom yanariz ya sicak olmuomu
Iyiyiz canim sen ve pasan nasil buyumustur artik:) miray 4 aylik olacak hAftaya cok cabuk geciyor zaman :)Selam kızlar. Sabirsiz61 nasılsın canım prenses nasıl?
Klomen değil Letu diye bi ilaç verdi bakalım canım amin inşaallah bide çikolata kisti çıktı bu ay sol yumurtalıkta çok moralim bozuldu Ya gün geçtikçe bişeyler çıkıyor sağ yumurtalıkta 4tane küçük kist varhımm anladım cnm inş vesilen olur klomen
Amin inşaallah canımHayirlisi olsun canim hakkinda.
Evet canım çektirdimBen bi su rahim filmi cektireyimde bende söliyecem su klomeni ve catlatma ignesini sen cektirmistin deme cnm
cnm o ilacı ilk defa duydum ... moralini bozma tedavin şimdiden hayırlı olsun kistin varsa her ay rutin kontrollerını aksatma Rabbim hayırlısını nasip etsin inş ... dayımın kızında da ç,kolata kisti vardı evlendı 9 ay sonra hamile kaldı , kist olupta hamıle kalan çok etrafımda , hamile kaldığın zaman kistler kendiliğinden yok oluyor...Klomen değil Letu diye bi ilaç verdi bakalım canım amin inşaallah bide çikolata kisti çıktı bu ay sol yumurtalıkta çok moralim bozuldu Ya gün geçtikçe bişeyler çıkıyor sağ yumurtalıkta 4tane küçük kist var
Amin inşaallah canım
Evet canım çektirdim
Aynen cnm onun tedavisi var bizlerde sorun olmayanin tedavide yok icimde sikinti hic olmiyacak gibi hiz var icimdecnm o ilacı ilk defa duydum ... moralini bozma tedavin şimdiden hayırlı olsun kistin varsa her ay rutin kontrollerını aksatma Rabbim hayırlısını nasip etsin inş ... dayımın kızında da ç,kolata kisti vardı evlendı 9 ay sonra hamile kaldı , kist olupta hamıle kalan çok etrafımda , hamile kaldığın zaman kistler kendiliğinden yok oluyor...
kız bu kadar negatiff olma önümüzde uzun yol olabilir ama umudumuzu her zaman diri tutmalıyız :))Aynen cnm onun tedavisi var bizlerde sorun olmayanin tedavide yok icimde sikinti hic olmiyacak gibi hiz var icimde
Ya bilmiyorum canım bir değil iki değil tam üç problem var napacağım bilmiyorum ama içimden anne olamayacakmışım gibi bi his doğducnm o ilacı ilk defa duydum ... moralini bozma tedavin şimdiden hayırlı olsun kistin varsa her ay rutin kontrollerını aksatma Rabbim hayırlısını nasip etsin inş ... dayımın kızında da ç,kolata kisti vardı evlendı 9 ay sonra hamile kaldı , kist olupta hamıle kalan çok etrafımda , hamile kaldığın zaman kistler kendiliğinden yok oluyor...
cnm daha dur yolun basındasın ne aşılamadan geçtin ne de tüp bebekten buğüne kadar hep doğal denediniz nice problemlı kadınlar var hamile kalıyor , anne oluyor şimdiden tükenmişlik sendromuna girme ...Ya bilmiyorum canım bir değil iki değil tam üç problem var napacağım bilmiyorum ama içimden anne olamayacakmışım gibi bi his doğdu
Bugüne kadar hiç girmemiştim ama bu ay girdim nedense Rabbim e şükürler olsun verdiği nimetler saymakla bitmez ama bu ay izine çıkacaktı eşim memlekete gidecektik ertelettim bu ay tedavi olacak diye yine bi sorun çıktı bu ayda hamile kalmazsam memlekette soran sorana olacakcnm daha dur yolun basındasın ne aşılamadan geçtin ne de tüp bebekten buğüne kadar hep doğal denediniz nice problemlı kadınlar var hamile kalıyor , anne oluyor şimdiden tükenmişlik sendromuna girme ...
cnm düşünmüyorum dersın yada kısmet dersın kestirip atarsın kımseye uzun bir açıklama yapmak zorunda değilsin... bende düşünmüyorum diyorum ve konuyu değiştiriyorum artık tavrımı anladılar ve kimse bana birsey sormuyor :)Bugüne kadar hiç girmemiştim ama bu ay girdim nedense Rabbim e şükürler olsun verdiği nimetler saymakla bitmez ama bu ay izine çıkacaktı eşim memlekete gidecektik ertelettim bu ay tedavi olacak diye yine bi sorun çıktı bu ayda hamile kalmazsam memlekette soran sorana olacak
İşte herkes eltimi örnek gösteriyor bak sizden sonra evlendi (bizim düğünden 20gün sonra kaçtılar ) durumlarıda iyi değil onlar bile yaptı sizde ne var yapım bitane bakamayız derseniz yardım ederiz biz falan filan diyorlar bide bunlar kat kat uzak akrabalar kaynanam kayınbabam kendileri bilir diyorcnm düşünmüyorum dersın yada kısmet dersın kestirip atarsın kımseye uzun bir açıklama yapmak zorunda değilsin... bende düşünmüyorum diyorum ve konuyu değiştiriyorum artık tavrımı anladılar ve kimse bana birsey sormuyor :)
cnm hele hele uzak akrabaları hiç konuşturmayacaksın bak kayıınvaliden ne güzel anlayışlı davranıyor onlara neİşte herkes eltimi örnek gösteriyor bak sizden sonra evlendi (bizim düğünden 20gün sonra kaçtılar ) durumlarıda iyi değil onlar bile yaptı sizde ne var yapım bitane bakamayız derseniz yardım ederiz biz falan filan diyorlar bide bunlar kat kat uzak akrabalar kaynanam kayınbabam kendileri bilir diyor
Olmazsa bu gidişte öyle olacak canım daha erken falan diyerek atlatacağm yeminle insanlardan kaçar oldum artık Allah razı olsun biraz olsun rahatladım akşama eşim gelince en azından ona bari bu kadar negatif konuşmamcnm hele hele uzak akrabaları hiç konuşturmayacaksın bak kayıınvaliden ne güzel anlayışlı davranıyor onlara ne
Ayni ben cnm bende bu ay icimden hic olmiyacak hiz geldi agladim glzler bi gör bide sayifladimmi cookk offf evet herkes soruo yasiniz gecio 40 yasindami olcaniz esin 50 olcak ozaman diorlar o yasta baska seyler yaparsiniz bebekmi yapacaniz daha neler neler offf offffOlmazsa bu gidişte öyle olacak canım daha erken falan diyerek atlatacağm yeminle insanlardan kaçar oldum artık Allah razı olsun biraz olsun rahatladım akşama eşim gelince en azından ona bari bu kadar negatif konuşmam
Uzun yol iste bende tez canliyim kimsede mutlu edemiorum bilmiom kendimi herseye hazirliom ya ölumnvar fani dunya diom ama yok yok rahatlamiomkız bu kadar negatiff olma önümüzde uzun yol olabilir ama umudumuzu her zaman diri tutmalıyız :))
Bende çok tezcanlıyım nasip diyorum canım olumsuz düşünüp üzülüyorum ve isyan etmekten korkuyorum o yüzden susuyorum sadece nasip diyorumAyni ben cnm bende bu ay icimden hic olmiyacak hiz geldi agladim glzler bi gör bide sayifladimmi cookk offf evet herkes soruo yasiniz gecio 40 yasindami olcaniz esin 50 olcak ozaman diorlar o yasta baska seyler yaparsiniz bebekmi yapacaniz daha neler neler offf offff
Bende öle isyandan korkuorum bazen ettimmi acaba diorum.cok karmasiktayim Allahim yardim etsin ya hepimiz mutlu olalim hastalik olmasinda insBende çok tezcanlıyım nasip diyorum canım olumsuz düşünüp üzülüyorum ve isyan etmekten korkuyorum o yüzden susuyorum sadece nasip diyorum
Amin inşaallah canım benimBende öle isyandan korkuorum bazen ettimmi acaba diorum.cok karmasiktayim Allahim yardim etsin ya hepimiz mutlu olalim hastalik olmasinda ins