Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sabirsiz61 . Canim buay ovs aldim aksam 1 saat tutk idrarla 7 de yaptim sabah fa yapcam ama ben krndimivyumurtlamis hissediyom yaa bakarmisin cnm

Eklentiler

• 20170426_203047-1.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 29
Kizlarr 13 gunum yumurta catlamismidir sizce aksam 7 de 1 saatlik idrarla

Eklentiler

• 20170426_205116-1.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 36
Iyiyiz canim sen ve pasan nasil buyumustur artik:) miray 4 aylik olacak hAftaya cok cabuk geciyor zaman :)
Biz de iyiyiz çok şükür Mehmet Yusuf da 5ay 10 günlük oldu yavaş yavaş dışarıya alistiriyoruz ev kuşu oldu annesi gibi özledim buranin sohbetlerini sizi ama hiç zaman bulamıyorum. Yarım gün çalışıyorum. Sonra evde malum koşturmaca. Güzel telaslar tabi. Rabbim isteyen herkese yaşatsın.

Bu ay bnm de ilk ovulasyon denemem 9bununla beraber ilk ayim ovulasyon testini 10.gunden itibaren yapmaya basladim. 16. Gunde en koyu oldu 10 dk dan sonra ikisi de ayni renk gibiydi ama 10 dk sonrasini dikkate almayin deniyo. Bende bilemedim aksamina tekrar yaptigimda siliklesmisti 17. Gunde tamamen siliklesti. Acaba yumurtlamayi kaçidimmi

bencede öyle ama belirtilerim de bu yönde.Ama akşam tekar yineleyeceğim zaten 13. veya 14.gün yumurtluyorum mormaldede
Bencede daha olmamis canm. Ama ki bukadar koyulasip tekrar siliniyorsa senin ole demekki. Benim de dun seninki gibiydi. Bugun bole cikti sabah.

Eklentiler

• 20170427_120528-1.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…