Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kızzz sarımsak yakmadımı ..sonra ne oluyor o içerde ger düşüyormu ilk defa duydum..
İğne iplikle düğüm atıp yolladım dışarıda kalan ipi de iç çamaşırıma bağladım kaçmasın içeri diye Yok hiç yakmadı valla öyle fazla iltihap ta gelmedi eskiden tüplerin açık olup olmadığını bu yöntemle anlarlarmış ağıza sarımsak kokusu gelirse açık diyorlar bana çok az geldi sonra hsg çekildim tüpler açık dediler

..yok canim 8+2 günlükken bebeğinin kalbi durmuş. Yani doktor bebeğin kusuru diyor incelemeye girmedi ilk kayıp olduğu için. Biraz israr etsek gidermiydi bilmiyorum bende 14 nisanda oldum kürtaj ı cnm

Sen kaliorsun yine ah keske bende kalsam da ah ya saglik tabiki sukur hersey yolundaymis öle yumurta rezervi iyimis progrstoran cok iyimis ama ben hic ovu teste cift cizgi koyu görmedim ama yumurtluon dio doktor anlamadim
..inanki hamile kalipkalıp kaybetmek daha zor canim ..oyle düşünme Bend e bebegimivcok bekledim

..yok canim 8+2 günlükken bebeğinin kalbi durmuş. Yani doktor bebeğin kusuru diyor incelemeye girmedi ilk kayıp olduğu için. Biraz israr etsek gidermiydi bilmiyorum bende 14 nisanda oldum kürtaj ı cnm
Doktor önemsemiyor ama ben istedim. Turner sendromu vardı. Araştırdım biraz anne yada babadan aktarılan gen nedeniylede olabiliyor yada döllenme sırasındada kromozom kaybı oluyormuş. Ben o yüzden genetik test istedim bizden kaynaklıysa direkt tüp bebek yapalım diye birde pıhtılaşma neden olabiliyormuş kalbin durmasına diye ona bakılacak bakalım

Banada cnm tupler eger tikaliysa ne olur dedim tup bebek dedi oda uzun ve sor asama degilmi ama sorun olmayanda degildir bence deme ai sorun olmamasidami sor anlamadim cok kötuyum ya

o zaman yumurtlama günüme yakın bir zamanda yapayım 12,13,14 ideal sanırm
Bende yapmak iatiom ama yumurtlama.zamani simdiye kadar hic bilmiorum doktor oluor catlio dio ama ven testlerde yakalayamiom nasil yapayim o rahim filminide doktor 12.gune kadar cekecez dedi bende öbur aya biraktim bu ay bi böle deneyeyim bakalim herfun iliski cunku spermler yeterince var 70mil mus ve 2%mo la birsey hizida 50 mi falan bu degerler naail sizce canm

.. ne kadara yaptırdım cnm özel mi devletmi

cnm bize tahlilin resmini atarsan daha iyi yorum yaparız ama doktor normal diyorsa bir sorun yoktur diye düşünüyorum
cnm bazı kadınlar adeti biter bitmez 3 gün boyunca yapıyor süt buharını sende adettin biterse hemen başlarsın sıkıntı olmaz

Bende yapaiym madem bunu eger tikaliysa tupler nasil yaoilior anlatirnisin cnm adetim 2.gunu bugun
canım yazmıştım ama, regl bittikten sonra 1 lt süt birdemet maydonoz kaynattıktan hemen sonra buharına tabiri caizzse çömelip oturuyorsun.sıcaklığı geçinceye buharı bitinceye kadar. bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…